Hayvanların Kafataslarını Kufukafa Yapmak
-
@Godklaus :D. burası çok değişik bir yer. en olmadık açıdan bakabiliyor insanlar. o nedenle şahane. bu arada ben sadece parça önerdim.
al bak bir tanede daha geliyor
coldplay. hymn for weekend. harmony or symphony ? bence harmoni. ^^// ╰(*´︶`*)╯ ҉٩(*´︶`*)۶҉
RitmFarbRacourci tarafından 28/Şub/16 16:09 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam hamile hayvan öldürürsen cenini isterim, haberleşelim :3
-
Horozun, kuşun kafasından öyle şeyler olur mu la?
Git büyük baş kellesi al yap. Hem daha heybetli durur.
-
NatGeo'da bunun belgeseli vardı. ayrıntılı ve uzun bir süreci vardı kemiği tamamen sıyırmanın. İşin püf noktası kullandığı kurtçuklardı. Adam kurtlarına çok iyi bakıyor ve hep aynı nesli kullanıyordu.
-
ozgunlu bunu yazdı
hocam hamile hayvan öldürürsen cenini isterim, haberleşelim :3
Yahu forumda tonla hayvan sever var. Deme şöyle şeyler gelip bulup eşek sudan gelinceye kadar dövücekler :D
Arkadaşlara duyuru : Bu hobi/proje mi gerçekleştirmek için herhangi bir canlının canını almıyorum. Burada tekrardan yazayım.
İhtiyaç gereği organik köy tavuğumuzu kesiyor babam. Bende çöpe gidecek olan kafasını alıp böyle bir işi yapmaya çalışıyorum.
yazipcikacak bunu yazdıHorozun, kuşun kafasından öyle şeyler olur mu la?
Git büyük baş kellesi al yap. Hem daha heybetli durur.
Eğer becerebilirsem ilerleyen zamanlarda daha egzotik hayvanların kafalarını yapabilirim. Ama şuanda aklımda horoz karga kuzgun tarzı canlılar var.
kafkafkaf bunu yazdıNatGeo'da bunun belgeseli vardı. ayrıntılı ve uzun bir süreci vardı kemiği tamamen sıyırmanın. İşin püf noktası kullandığı kurtçuklardı. Adam kurtlarına çok iyi bakıyor ve hep aynı nesli kullanıyordu.
İlk başta direk ardiyenin tavanına asıcam. Kendi kendine çürüsün kurtlansın.
Eğer istediğim sonucu alamazsam hidrojen peroksit ile bir deneme yapıcam.
Eğer yine beğenmezsem direk kezzapın içine atıcam. Orda kavrulsun aq :D kadın kocasının yüzüne kezzap attı filan haberleri vardı. Etkili bir madde zannımca :D
Edit : Eğer hoş bir eşya elde edersem bi çekiliş yapar şanslı kişiye yollarım 1 tane :D
Dua edin güzel bi sonuç alayım bununda hüsranla sonuçlanması beni psikolojik olarak çok etkiliycek :D
GodKlaus tarafından 28/Şub/16 18:41 tarihinde düzenlenmiştir -
solucan ve kurtlara temizletme işini hannibal veya benzeri bir filmde yapmışlardı. :D
şaka maka güzel avize yada masa lambası olur. :D
RitmFarbRacourci tarafından 28/Şub/16 19:08 tarihinde düzenlenmiştir -
bu konuda en iyi madde hidrojen peroksittir.