Hearthstone : Heroes Of Warcraft
-

World of Warcraft'ı duymayan yoktur sanırım buralarda. Yakın zaman sürecinde Open Beta'ya geçen bu oyuna sahip müridler varsa beraber oynayabiliriz.
Aslında güzel bir inceleme yazacaktım; ama oynayan yoktur düşüncesi ile hiç girişmediydim. Oyunu oynayan ya da oynayacaklar varsa güzel bir grup oluşturabiliriz.
-
Hearthstone zaten bildiğim kadarıyla açık betada?
-
hala keyle üye olunuyosa verebilirim isteyen varsa bana geldi beni sarmaz diye hiç başlamadım oyuna yani kart oyunu ne kadar sürükleyici olabilir
-
Oynayan varsa ekleşelim aramızda turnuva filan yapabiliriz yoksa öyle oturup saatlerce oynanacak bir oyun değil. Açık betaya geçtiler mi bilmiyorum ama bana baya bir önce key yollamışlardı.
Turnuva yaparsak twitchden canlı yayın filanda yaparız tbtden izlemeye gelen filan da olur belki. -
Ta kapalı betası ilk açıldığında key gelmişti. O zamanlar baya oynadım bu aralar oynamıyorum. Öyle sabah akşam oynayayım denecek bir oyun değil ama zaman geçirmek için güzel
-
ben oynuycam!
-
Şu an açık betada işte müridler. Vallaha bu kadar kapalı beta sahibi olan olduğunu bilsem yazardım foruma. :) Arkadaş eklemede sorun yaşıyorum ben. Ekleyebilen varsa ekleşelim. Ben turnuvada olurum.
Kişisine göre değişir. Bazen işin cıvığını kaçırıp 4-5 saat oynuyorum. Kaptırmamak lazım; ama tercih meselesi. VS'ler iyi oluyor, Pc'ye nazaran.
-
bunu bosver. heroes of storm geliyo
-
Ben arada oynarim. Mürit NigraSilva da oynar hatta site açtı bunun üzerine hearthstonerehberi.com diye. Battletag: JohnTitor#2318
j4x tarafından 14/Nis/14 04:47 tarihinde düzenlenmiştir -
priest kadar zevkli hero yok :<
-
her akşam oynuyorum. main şaman.
LizardKing#2156
LizardKing tarafından 29/Oca/14 08:57 tarihinde düzenlenmiştir