Hearthstone : Heroes Of Warcraft
-
ilk pack'im
PlayForFree tarafından 01/Şub/14 21:30 tarihinde düzenlenmiştir
-
PlayForFree bunu yazdı
ilk pack'im
Vallaha ilk pack için çok sağlam 5 kart çıkmış. :) Legendary kartı zaten fenadır. Oyunlarda çok iş görür Warlock için. + Hunter kartıda iyi.
-
Hem up olsun hemde :
Siteye üye olup destek verecek güncel oyuncular olursa süper olur. Deste vb yaratırken kullandıkları stratejileri paylaşanlar olursa süper olur mesela. Beraber deneyimlerden yola çıkarak, iyi bir ortam ve deste hazırlayabiliriz sanırım.
-
son oyunlarda sinir krizi geçiriyorum. betadan beri oynuyorum bir tane legend yok. adam önüme sıralıyor ne kadar legend varsa ben taunt çıkmakla yetiniyorum.
neyse :n
-
adamların bot kullandığını, hile yaptığını gördükten sonra hevesim kaçtı. oynuyordum normalde günde 1-2 saat ama 2-3 gündür elimi sürmüyorum.
-
XparadoxX#2294
çok noobum rogue oynuyorum ama :D
-
crimeangel bunu yazdı
adamların bot kullandığını, hile yaptığını gördükten sonra hevesim kaçtı. oynuyordum normalde günde 1-2 saat ama 2-3 gündür elimi sürmüyorum.
Bana henüz hiç denk gelmedi bu tipler ve baya oynuyorum. Ranked ya da arena oyna orada yapan çıkmaz öyle şeyleri. Hile nasıl bir hileydi?
-
Bende takılıyorum 1 haftadır filan :)
-
NigraSilva bunu yazdıcrimeangel bunu yazdı
Bana henüz hiç denk gelmedi bu tipler ve baya oynuyorum. Ranked ya da arena oyna orada yapan çıkmaz öyle şeyleri. Hile nasıl bir hileydi?
Her veri battle.net serverlarından geçiyor hacım. Hile yapılması mümkün değil.
Ha bot mümkün ama her muhtemelen deck'i akıllı ve mantıklı bir şekilde kullanacak bir bot yazmak çoook uzak ihtimal şu an.
Bence başka bir oyundan bahsediyor.
-
Bunlar nedir dedirten üç beş ss arkadaşlar. Bence oyunda hala denge problemi var.

krypt tarafından 24/Şub/14 01:27 tarihinde düzenlenmiştir