folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Hearthstone : Heroes Of Warcraft

Hearthstone : Heroes Of Warcraft

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    j4x bunu yazdı

Ben arada oynarim. Mürit NigraSilva da oynar hatta site açtı bunun üzerine hearthstonerehberi.com diye. JohnTitor nickim.

Hocam tam numarasınıda eklerseniz ekleyebilirim. Site fena durmuyor; yardım gerekirse bende sağlam makaleler ekleyebilirim arada. 

@LizardKing mürid, ekledim sizide kabul ederseniz oynarız arada.

Battle.net id : palakan229#1476

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mahlukat
    Mahlukat's avatar
    Erkek

Bu arada arkadaşlar esl heartsone açık beta turnuvası düzenliyormuş katılmak isteyenler olabilir.

http://www.esl.eu/tr/hearthstone/news/236611/

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    palakan229 bunu yazdı
    j4x bunu yazdı

Ben arada oynarim. Mürit NigraSilva da oynar hatta site açtı bunun üzerine hearthstonerehberi.com diye. JohnTitor nickim.

Hocam tam numarasınıda eklerseniz ekleyebilirim. Site fena durmuyor; yardım gerekirse bende sağlam makaleler ekleyebilirim arada. 

@LizardKing mürid, ekledim sizide kabul ederseniz oynarız arada.

Battle.net id : palakan229#1476

oyunu açınca eklerim hocam, şimdi işteyim. görüşmek üzere.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    Mahlukat bunu yazdı

Bu arada arkadaşlar esl heartsone açık beta turnuvası düzenliyormuş katılmak isteyenler olabilir.

http://www.esl.eu/tr/hearthstone/news/236611/

Valla bende çok başındayım oyunun. Yoksa katılırdım. Bazı adamlarda deli gibi kartlar var. Nerden, ne ara buldular anlamıyorum. Adamın biri 4 tane legendary koydu önüme oyunu kapattım. :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Konu canlansın hazır open beta olmuşken herkes oynasın, j4x daha önce belirtmiş ben de söyleyeyim dedim www.hearthstonerehberi.com diye bir sitemiz de var, oraya da bekleriz.

Battletag: Silvarin#2768

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı

hala keyle üye olunuyosa verebilirim isteyen varsa bana geldi beni sarmaz diye hiç başlamadım oyuna yani kart oyunu ne kadar sürükleyici olabilir

Hacı bana yollarsan sevinirim.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

krypt#2532

Edit: Bu arada oyunun fiyatı belli oldu mu la?

krypt tarafından 31/Oca/14 21:46 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    Branxian bunu yazdı
    DaSpOnGe bunu yazdı

hala keyle üye olunuyosa verebilirim isteyen varsa bana geldi beni sarmaz diye hiç başlamadım oyuna yani kart oyunu ne kadar sürükleyici olabilir

Hacı bana yollarsan sevinirim.

Hocam şu an open beta da. Key'e gerek yok yani. :) 

Dipnot: arkadaş eklemek için bölgeniz Account manager'da, Tr olarak gözükmesi gerekmekte imiş...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

krypt#2532

Fiyat derken? Oyun bedava ama biraz pay to win sistemi hakim oyuna. Tamam maç yaparak veya arenada da pack açacak para toplanıyor ama aprası olan aynı anda 100tane pack açıp rahat rahat decklerini düzenleyebilecek. Bu oalyın artısı oynayacak adamın zamanı yoktur decklerini tamamlamış kişilerle başa çıkabilmesi için parayla pack alıp onlara karşı sağlam deste ile çıkabilir ama hem aprası olmayan hemde zamanı olmayan kişilerin oyunda başarılı olabilmesi için hem çok şanslı hem de aşırı stratejik zekaya sahip olması gerekiyor.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

krypt#2532

Fiyat derken? Oyun bedava ama biraz pay to win sistemi hakim oyuna. Tamam maç yaparak veya arenada da pack açacak para toplanıyor ama aprası olan aynı anda 100tane pack açıp rahat rahat decklerini düzenleyebilecek. Bu oalyın artısı oynayacak adamın zamanı yoktur decklerini tamamlamış kişilerle başa çıkabilmesi için parayla pack alıp onlara karşı sağlam deste ile çıkabilir ama hem aprası olmayan hemde zamanı olmayan kişilerin oyunda başarılı olabilmesi için hem çok şanslı hem de aşırı stratejik zekaya sahip olması gerekiyor.

Stratejinin burada bir önemi yok usta. 

1. Desten iyi olacak.

2. Desten iyi bile olsa, çektiğin kartlar iyi olacak. Ki random veriyor kartları, yani karılmış bir şekilde.

3. Casual da oynarsan çok pis yaparlar. :) Çünkü kapalı betadan bu yana oynayanlar artık destelerini tamamlamış insanlar. ;) Bknz: Yakın arkadaşım ilk davet alanlardan, adamı devirmek çok zor. ;)

4. Ranked oynarsan ve arenada ne kadar çok kazanırsan o kadar çabuk deste kasarsın. Kağıt açarsın. Yani pay to win sistemi az da olsa var; ama o kadarda abartılacak seviyede değil.

Toplam Hit: 8772 Toplam Mesaj: 78