Hearthstone : Heroes Of Warcraft
-
j4x bunu yazdı
Ben arada oynarim. Mürit NigraSilva da oynar hatta site açtı bunun üzerine hearthstonerehberi.com diye. JohnTitor nickim.
Hocam tam numarasınıda eklerseniz ekleyebilirim. Site fena durmuyor; yardım gerekirse bende sağlam makaleler ekleyebilirim arada.
@LizardKing mürid, ekledim sizide kabul ederseniz oynarız arada.
Battle.net id : palakan229#1476
-
Bu arada arkadaşlar esl heartsone açık beta turnuvası düzenliyormuş katılmak isteyenler olabilir.
http://www.esl.eu/tr/hearthstone/news/236611/
-
palakan229 bunu yazdıj4x bunu yazdı
Ben arada oynarim. Mürit NigraSilva da oynar hatta site açtı bunun üzerine hearthstonerehberi.com diye. JohnTitor nickim.
Hocam tam numarasınıda eklerseniz ekleyebilirim. Site fena durmuyor; yardım gerekirse bende sağlam makaleler ekleyebilirim arada.
@LizardKing mürid, ekledim sizide kabul ederseniz oynarız arada.
Battle.net id : palakan229#1476
oyunu açınca eklerim hocam, şimdi işteyim. görüşmek üzere.
-
Mahlukat bunu yazdı
Bu arada arkadaşlar esl heartsone açık beta turnuvası düzenliyormuş katılmak isteyenler olabilir.
http://www.esl.eu/tr/hearthstone/news/236611/
Valla bende çok başındayım oyunun. Yoksa katılırdım. Bazı adamlarda deli gibi kartlar var. Nerden, ne ara buldular anlamıyorum. Adamın biri 4 tane legendary koydu önüme oyunu kapattım. :)
-
Konu canlansın hazır open beta olmuşken herkes oynasın, j4x daha önce belirtmiş ben de söyleyeyim dedim www.hearthstonerehberi.com diye bir sitemiz de var, oraya da bekleriz.
Battletag: Silvarin#2768 -
DaSpOnGe bunu yazdı
hala keyle üye olunuyosa verebilirim isteyen varsa bana geldi beni sarmaz diye hiç başlamadım oyuna yani kart oyunu ne kadar sürükleyici olabilir
Hacı bana yollarsan sevinirim.
-
krypt#2532
Edit: Bu arada oyunun fiyatı belli oldu mu la?
krypt tarafından 31/Oca/14 21:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Branxian bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
hala keyle üye olunuyosa verebilirim isteyen varsa bana geldi beni sarmaz diye hiç başlamadım oyuna yani kart oyunu ne kadar sürükleyici olabilir
Hacı bana yollarsan sevinirim.
Hocam şu an open beta da. Key'e gerek yok yani. :)
Dipnot: arkadaş eklemek için bölgeniz Account manager'da, Tr olarak gözükmesi gerekmekte imiş...
-
KrypT bunu yazdı
krypt#2532
Fiyat derken? Oyun bedava ama biraz pay to win sistemi hakim oyuna. Tamam maç yaparak veya arenada da pack açacak para toplanıyor ama aprası olan aynı anda 100tane pack açıp rahat rahat decklerini düzenleyebilecek. Bu oalyın artısı oynayacak adamın zamanı yoktur decklerini tamamlamış kişilerle başa çıkabilmesi için parayla pack alıp onlara karşı sağlam deste ile çıkabilir ama hem aprası olmayan hemde zamanı olmayan kişilerin oyunda başarılı olabilmesi için hem çok şanslı hem de aşırı stratejik zekaya sahip olması gerekiyor.
-
RaAmLis bunu yazdıKrypT bunu yazdı
krypt#2532
Fiyat derken? Oyun bedava ama biraz pay to win sistemi hakim oyuna. Tamam maç yaparak veya arenada da pack açacak para toplanıyor ama aprası olan aynı anda 100tane pack açıp rahat rahat decklerini düzenleyebilecek. Bu oalyın artısı oynayacak adamın zamanı yoktur decklerini tamamlamış kişilerle başa çıkabilmesi için parayla pack alıp onlara karşı sağlam deste ile çıkabilir ama hem aprası olmayan hemde zamanı olmayan kişilerin oyunda başarılı olabilmesi için hem çok şanslı hem de aşırı stratejik zekaya sahip olması gerekiyor.
Stratejinin burada bir önemi yok usta.
1. Desten iyi olacak.
2. Desten iyi bile olsa, çektiğin kartlar iyi olacak. Ki random veriyor kartları, yani karılmış bir şekilde.
3. Casual da oynarsan çok pis yaparlar. :) Çünkü kapalı betadan bu yana oynayanlar artık destelerini tamamlamış insanlar. ;) Bknz: Yakın arkadaşım ilk davet alanlardan, adamı devirmek çok zor. ;)
4. Ranked oynarsan ve arenada ne kadar çok kazanırsan o kadar çabuk deste kasarsın. Kağıt açarsın. Yani pay to win sistemi az da olsa var; ama o kadarda abartılacak seviyede değil.