Henüz Gelen Kutunuz Yok !
-
hocalar bendede sorun var fifsonic@tahribat.com u kullanıyorum msn açılıyor fakat maillere ulaşamıyorum gelen kutusuna tıkladığımda outlook açılıyor hotmail.comdan girincede Oturum Açma Hatası hatası alıyorum ne yapmalı
Edit :biraz kurcaladım Henüz gelen kutunuz yok ibaresini bende yedim
-
fifsonic bunu yazdı:
-----------------------------hocalar bendede sorun var fifsonic@tahribat.com u kullanıyorum msn açılıyor fakat maillere ulaşamıyorum gelen kutusuna tıkladığımda outlook açılıyor hotmail.comdan girincede Oturum Açma Hatası hatası alıyorum ne yapmalı
-----------------------------bildigim kadarıyla tahribat mailler gmail altyapılı o yüzden hata vermesin???
-
kapil bunu yazdı:
-----------------------------fifsonic bunu yazdı:
-----------------------------hocalar bendede sorun var fifsonic@tahribat.com u kullanıyorum msn açılıyor fakat maillere ulaşamıyorum gelen kutusuna tıkladığımda outlook açılıyor hotmail.comdan girincede Oturum Açma Hatası hatası alıyorum ne yapmalı
-----------------------------bildigim kadarıyla tahribat mailler gmail altyapılı o yüzden hata vermesin???
-----------------------------
olabilir ama 1 aya yakın sorunsuz kullandım -
bende bişi yoktu ve şmdi bende yedim :S sıçanzi..
peki bişi sorcam şmdi bi gmail hesabı açsam mail adresimi bir şekilde yine aynı w.cn uzantılı msn adresim olarak ona enjekte edebilirmiyim :S aasfagh (bide ayılar uçsun..)
ama şöle bi olay var mesela hesap bağlama var msn adresime gmail hesabı bağlayabilirmiyim ?
bağlama olayında
mail adreslerini msn adresine mi bağlıyoruz yoksa
msn adreslerini mail adresine mi bağlıyoruz :S ?
-
fifsonic bunu yazdı:
Edit :biraz kurcaladım Henüz gelen kutunuz yok ibaresini bende yedim
-----------------------------
hoca msnde ki onu gelen kutusuna tıklayınca nasıl hotmailden @tahribat.com mailleri okuyorsun :D bana da öğretsene hayır bende kullanıyorumda sana hotmailden hizmet veriyor bana gmail alt yapısından mı :D sen karıştırmayasın başka mailinle şu olay var msn plusta outlook ayarlarını ayarlarsın tıkladığında oraya ouylooka bağlanır
hotmail.com dan msn şifreni kullanıcı adını gördüğünde sadece profil bilgini görürsün msn kişi listeni falan filan fıstım mail olmaz orada
-
peki @hotmail.de veya @live.de uzantılı bi mail adresi alınsa yine aynı sorunlar ileride çıkabilir mi? yoksa hotmail alıp geçicem artık.. alıcagımıs adresin sonuna 80 - 90 koyarıs artık bi rakam..
-
deli oldum ya. düzeleceği yok bunun. varmı problemi hâllolan?
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------w.cn microsoftun mu ?
ashfdsuhfds daha saçma birşey duymadım ben hayatımda, oldu olucak ubuntuda microsoftun olsun
-----------------------------bi an öle yazmıs olabilirim ? senden daha sacma birinide ben görmedim hayatımda acaba mallıktan baska neyin var :|
-----------------------------sen bana saçmamı dedin kan çıkar burda çıkışa gel evlat
-
B0LDPiL0T bunu yazdı:
-----------------------------Aslında bir gün @w.cn uzantılı kullandığım özel mail’e girmeye çalıştım.Fakat karşıma ne çıksa beğenirsiniz.
Henüz gelen kutunuz yok
Windows Live Hotmail için kaydolun ve büyük miktarda depolama alanına ve mükemmel güvenliğe sahip ücretsiz, özelleştirilebilir bir gelen kutusuna sahip olun.
Not: Hotmail kullansanız da kullanmasanız da her zaman kişi listenize gidebilirsiniz.
biraz tırssakta çözümü bulduk : ) Bu sorunla karşılaşabileceğinizi düşünerek size bu sorunu nasıl çözeceğinizi anlatayım.
Öncelikle login.live.com’a giriş yapın. Karşınıza hesabı kapat ifadesi gelecektir.Oradan hesabınızı kapatınız.Hesabınızı kapattıktan sonra bu linke tıklayınız. ”
LINK
burada karşınıza @w.cn ile ilgili hesap alma çıkıyor. kapattığınız hesabını tekrar alınız.Hiçbir mailiniz silinmeden eskisi gibi kullanabilirsiniz : )
Aşırı Önemli Not : Hesabını kapatıp açtıktan sonra kişi listesiz otomatik olarak silinecektir.Bundan Dolayı kişi listesinizin yedeğini alınız.Daha sonra kaydeddiğiniz kişi listesini toplu olarak eklersiniz .Şayet listenizi yok etti iseniz
Araçlar -> Seçenekler -> gizlilik ve Orada “Kimlerin sizi kişi listesine eklediği gösterilsin” [ Görüntüle] şıkkı var.Oradan Kimlerin sizi eklediğini görebilirsiniz.Tam Olarak Listeniz otomatik olarak gelmez fakat kimlerin sizi eklediğini görmüş olursunuz.
-----------------------------ise yaradi sagolasin
-
B0LDPiL0T bunu yazdı:
-----------------------------Aslında bir gün @w.cn uzantılı kullandığım özel mail’e girmeye çalıştım.Fakat karşıma ne çıksa beğenirsiniz.
Henüz gelen kutunuz yok
Windows Live Hotmail için kaydolun ve büyük miktarda depolama alanına ve mükemmel güvenliğe sahip ücretsiz, özelleştirilebilir bir gelen kutusuna sahip olun.
Not: Hotmail kullansanız da kullanmasanız da her zaman kişi listenize gidebilirsiniz.
biraz tırssakta çözümü bulduk : ) Bu sorunla karşılaşabileceğinizi düşünerek size bu sorunu nasıl çözeceğinizi anlatayım.
Öncelikle login.live.com’a giriş yapın. Karşınıza hesabı kapat ifadesi gelecektir.Oradan hesabınızı kapatınız.Hesabınızı kapattıktan sonra bu linke tıklayınız. ”
LINK
burada karşınıza @w.cn ile ilgili hesap alma çıkıyor. kapattığınız hesabını tekrar alınız.Hiçbir mailiniz silinmeden eskisi gibi kullanabilirsiniz : )
Aşırı Önemli Not : Hesabını kapatıp açtıktan sonra kişi listesiz otomatik olarak silinecektir.Bundan Dolayı kişi listesinizin yedeğini alınız.Daha sonra kaydeddiğiniz kişi listesini toplu olarak eklersiniz .Şayet listenizi yok etti iseniz
Araçlar -> Seçenekler -> gizlilik ve Orada “Kimlerin sizi kişi listesine eklediği gösterilsin” [ Görüntüle] şıkkı var.Oradan Kimlerin sizi eklediğini görebilirsiniz.Tam Olarak Listeniz otomatik olarak gelmez fakat kimlerin sizi eklediğini görmüş olursunuz.
-----------------------------ne yani hiç bi şekilde kişi listesini alamıcakmıyız yedeklemediysek ??