Henüz Gelen Kutunuz Yok !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

hocalar bendede sorun var fifsonic@tahribat.com u kullanıyorum msn açılıyor fakat maillere ulaşamıyorum gelen kutusuna tıkladığımda outlook açılıyor hotmail.comdan girincede Oturum Açma Hatası hatası alıyorum ne yapmalı

Edit :biraz kurcaladım Henüz gelen kutunuz yok ibaresini  bende yedim

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek

fifsonic bunu yazdı:
    -----------------------------

hocalar bendede sorun var fifsonic@tahribat.com u kullanıyorum msn açılıyor fakat maillere ulaşamıyorum gelen kutusuna tıkladığımda outlook açılıyor hotmail.comdan girincede Oturum Açma Hatası hatası alıyorum ne yapmalı

bildigim kadarıyla tahribat mailler gmail altyapılı o yüzden hata vermesin??? 

Orman Mühendisi //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    kapil bunu yazdı:

fifsonic bunu yazdı:

bildigim kadarıyla tahribat mailler gmail altyapılı o yüzden hata vermesin??? 

olabilir ama 1 aya yakın  sorunsuz kullandım

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

bende bişi yoktu ve şmdi bende yedim :S sıçanzi..

peki bişi sorcam şmdi bi gmail hesabı açsam mail adresimi bir şekilde yine aynı w.cn uzantılı msn adresim olarak ona enjekte edebilirmiyim :S aasfagh (bide ayılar uçsun..)

ama şöle bi olay var mesela hesap bağlama var msn adresime gmail hesabı bağlayabilirmiyim ?

bağlama olayında

mail adreslerini msn adresine mi bağlıyoruz yoksa

msn adreslerini mail adresine mi bağlıyoruz :S ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    fifsonic bunu yazdı:

Edit :biraz kurcaladım Henüz gelen kutunuz yok ibaresini  bende yedim

hoca msnde ki onu gelen kutusuna tıklayınca nasıl hotmailden @tahribat.com mailleri okuyorsun :D bana da öğretsene hayır bende kullanıyorumda sana hotmailden hizmet veriyor bana gmail alt yapısından mı :D sen karıştırmayasın başka mailinle  şu olay var msn  plusta outlook ayarlarını ayarlarsın tıkladığında oraya ouylooka bağlanır

hotmail.com dan msn şifreni kullanıcı adını gördüğünde sadece profil bilgini görürsün msn kişi listeni falan filan fıstım mail olmaz orada

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek
    peki    @hotmail.de  veya  @live.de uzantılı bi mail adresi alınsa yine aynı sorunlar ileride çıkabilir mi?  yoksa  hotmail alıp geçicem artık.. alıcagımıs adresin sonuna  80 - 90 koyarıs artık bi rakam..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek
    deli oldum ya. düzeleceği yok bunun. varmı problemi hâllolan?

Nerde o eski TBT...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

qaMbLer bunu yazdı:

Allura bunu yazdı:

w.cn microsoftun mu ?

ashfdsuhfds daha saçma birşey duymadım ben hayatımda, oldu olucak ubuntuda microsoftun olsun 

bi an öle yazmıs olabilirim ? senden daha sacma birinide ben görmedim hayatımda acaba mallıktan baska neyin var :| 

sen bana saçmamı dedin kan çıkar burda çıkışa gel evlat

"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

B0LDPiL0T bunu yazdı:

Aslında bir gün @w.cn uzantılı kullandığım özel mail’e girmeye çalıştım.Fakat karşıma ne çıksa beğenirsiniz.

Henüz gelen kutunuz yok

Windows Live Hotmail için kaydolun ve büyük miktarda depolama alanına ve mükemmel güvenliğe sahip ücretsiz, özelleştirilebilir bir gelen kutusuna sahip olun.

Not: Hotmail kullansanız da kullanmasanız da her zaman kişi listenize gidebilirsiniz.

biraz tırssakta çözümü bulduk : ) Bu sorunla karşılaşabileceğinizi düşünerek size bu sorunu nasıl çözeceğinizi anlatayım.

Öncelikle login.live.com’a giriş yapın. Karşınıza hesabı kapat ifadesi gelecektir.Oradan hesabınızı kapatınız.Hesabınızı kapattıktan sonra bu linke tıklayınız. ”

LINK

burada karşınıza @w.cn ile ilgili hesap alma çıkıyor. kapattığınız hesabını tekrar alınız.Hiçbir mailiniz silinmeden eskisi gibi kullanabilirsiniz : )

Aşırı Önemli Not : Hesabını kapatıp açtıktan sonra kişi listesiz otomatik olarak silinecektir.Bundan Dolayı kişi listesinizin yedeğini alınız.Daha sonra kaydeddiğiniz kişi listesini toplu olarak eklersiniz .Şayet listenizi yok etti iseniz

Araçlar -> Seçenekler -> gizlilik ve Orada “Kimlerin sizi kişi listesine eklediği gösterilsin” [ Görüntüle] şıkkı var.Oradan Kimlerin sizi eklediğini görebilirsiniz.Tam Olarak Listeniz otomatik olarak gelmez fakat kimlerin sizi eklediğini görmüş olursunuz.

ise yaradi sagolasin 

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GanyMade
    GanyMade's avatar
    Erkek

B0LDPiL0T bunu yazdı:

Aslında bir gün @w.cn uzantılı kullandığım özel mail’e girmeye çalıştım.Fakat karşıma ne çıksa beğenirsiniz.

Henüz gelen kutunuz yok

Windows Live Hotmail için kaydolun ve büyük miktarda depolama alanına ve mükemmel güvenliğe sahip ücretsiz, özelleştirilebilir bir gelen kutusuna sahip olun.

Not: Hotmail kullansanız da kullanmasanız da her zaman kişi listenize gidebilirsiniz.

biraz tırssakta çözümü bulduk : ) Bu sorunla karşılaşabileceğinizi düşünerek size bu sorunu nasıl çözeceğinizi anlatayım.

Öncelikle login.live.com’a giriş yapın. Karşınıza hesabı kapat ifadesi gelecektir.Oradan hesabınızı kapatınız.Hesabınızı kapattıktan sonra bu linke tıklayınız. ”

LINK

burada karşınıza @w.cn ile ilgili hesap alma çıkıyor. kapattığınız hesabını tekrar alınız.Hiçbir mailiniz silinmeden eskisi gibi kullanabilirsiniz : )

Aşırı Önemli Not : Hesabını kapatıp açtıktan sonra kişi listesiz otomatik olarak silinecektir.Bundan Dolayı kişi listesinizin yedeğini alınız.Daha sonra kaydeddiğiniz kişi listesini toplu olarak eklersiniz .Şayet listenizi yok etti iseniz

Araçlar -> Seçenekler -> gizlilik ve Orada “Kimlerin sizi kişi listesine eklediği gösterilsin” [ Görüntüle] şıkkı var.Oradan Kimlerin sizi eklediğini görebilirsiniz.Tam Olarak Listeniz otomatik olarak gelmez fakat kimlerin sizi eklediğini görmüş olursunuz.

ne yani hiç bi şekilde kişi listesini alamıcakmıyız yedeklemediysek ??

Toplam Hit: 12698 Toplam Mesaj: 43