Henüz Gelen Kutunuz Yok !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

decameron bunu yazdı:
    -----------------------------

Microsoft'un hiçbir zaman w.cn diye bir domaini olmadı, piyasadaki birçok gerzek gitti oradan mail aldı sadece :) nasılki mail.tahribat.com dan gmail alt yapısını kullanarak maillerimize erişiyoruz , w.cn adlı adrestende aynı şekil hotmail maili alınıyordu, domainin sahibesi iptal edincede maillerinizi böyle vah vah dersiniz :) soğuk su iç:D

Eleman NS leride güncellemiş ohhh saf saf adamların farklı adres diye aldığı msnleri / mailleri tek tek alıcak zevkiyle :D tam pop cornluk durum... O w.cn çıktığı ilk günden beri anlayamadımdı insanlar nasıl bu kadar saf olabiliyor diye... Şu sitede yıllardır varsınız, biriniz whois çekmeyi bilmiyor , netcraft adlı siteden bihabermi yaşıyorsunuz :) Hiç aklınız alıyormu microsoft un olduğunu sandığınız bir site linux kullansın? Godaddyden domain alsın falan fıstık. Umarım maduriyetiniz artarda bir ders olur w.cn maili/msn i kullananlara..

muhahah

hocam nede güzel yorum yapmissin,konuya.. :D

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı:
    fifsonic bunu yazdı:

hocalar bendede sorun var fifsonic@tahribat.com u kullanıyorum msn açılıyor fakat maillere ulaşamıyorum gelen kutusuna tıkladığımda outlook açılıyor hotmail.comdan girincede Oturum Açma Hatası hatası alıyorum ne yapmalı

Edit :biraz kurcaladım Henüz gelen kutunuz yok ibaresini  bende yedim

hoca msnde ki onu gelen kutusuna tıklayınca nasıl hotmailden @tahribat.com mailleri okuyorsun :D bana da öğretsene hayır bende kullanıyorumda sana hotmailden hizmet veriyor bana gmail alt yapısından mı :D sen karıştırmayasın başka mailinle  şu olay var msn  plusta outlook ayarlarını ayarlarsın tıkladığında oraya ouylooka bağlanır

hotmail.com dan msn şifreni kullanıcı adını gördüğünde sadece profil bilgini görürsün msn kişi listeni falan filan fıstım mail olmaz orada

msn e ekle konuşalım fifsonic@tahribat.com hem gmailden hem hotmailden bakıyordum eminim zaten tahribattan mail alınca diğer msnlerimi kullanmamaya başladım hata olamaz

hotmail.com dan msn şifreni kullanıcı adını gördüğünde sadece profil bilgini görürsün msn kişi listeni falan filan fıstım mail olmaz orada
    burdada yanılıyorsun neyse msnden devam edelim sonucu kendin yazarsın buraya

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

@fif

hoca nasıl oluyo senin iş merak ettim doğrusu

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

GanyMade bunu yazdı:

B0LDPiL0T bunu yazdı:

Aslında bir gün @w.cn uzantılı kullandığım özel mail’e girmeye çalıştım.Fakat karşıma ne çıksa beğenirsiniz.

Henüz gelen kutunuz yok

Windows Live Hotmail için kaydolun ve büyük miktarda depolama alanına ve mükemmel güvenliğe sahip ücretsiz, özelleştirilebilir bir gelen kutusuna sahip olun.

Not: Hotmail kullansanız da kullanmasanız da her zaman kişi listenize gidebilirsiniz.

biraz tırssakta çözümü bulduk : ) Bu sorunla karşılaşabileceğinizi düşünerek size bu sorunu nasıl çözeceğinizi anlatayım.

Öncelikle login.live.com’a giriş yapın. Karşınıza hesabı kapat ifadesi gelecektir.Oradan hesabınızı kapatınız.Hesabınızı kapattıktan sonra bu linke tıklayınız. ”

LINK

burada karşınıza @w.cn ile ilgili hesap alma çıkıyor. kapattığınız hesabını tekrar alınız.Hiçbir mailiniz silinmeden eskisi gibi kullanabilirsiniz : )

Aşırı Önemli Not : Hesabını kapatıp açtıktan sonra kişi listesiz otomatik olarak silinecektir.Bundan Dolayı kişi listesinizin yedeğini alınız.Daha sonra kaydeddiğiniz kişi listesini toplu olarak eklersiniz .Şayet listenizi yok etti iseniz

Araçlar -> Seçenekler -> gizlilik ve Orada “Kimlerin sizi kişi listesine eklediği gösterilsin” [ Görüntüle] şıkkı var.Oradan Kimlerin sizi eklediğini görebilirsiniz.Tam Olarak Listeniz otomatik olarak gelmez fakat kimlerin sizi eklediğini görmüş olursunuz.

ne yani hiç bi şekilde kişi listesini alamıcakmıyız yedeklemediysek ??

ben bunu r10dan cp yaptım. mailini kapatmadan önce listenin yedeklerini al sonra hesabını kapatıp tekrar aç. maillerine ulaşabiliyosun fakat kişi list gidiyor.

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

B0LDPiL0T bunu yazdı:

Aslında bir gün @w.cn uzantılı kullandığım özel mail’e girmeye çalıştım.Fakat karşıma ne çıksa beğenirsiniz.

Henüz gelen kutunuz yok

Windows Live Hotmail için kaydolun ve büyük miktarda depolama alanına ve mükemmel güvenliğe sahip ücretsiz, özelleştirilebilir bir gelen kutusuna sahip olun.

Not: Hotmail kullansanız da kullanmasanız da her zaman kişi listenize gidebilirsiniz.

biraz tırssakta çözümü bulduk : ) Bu sorunla karşılaşabileceğinizi düşünerek size bu sorunu nasıl çözeceğinizi anlatayım.

Öncelikle login.live.com’a giriş yapın. Karşınıza hesabı kapat ifadesi gelecektir.Oradan hesabınızı kapatınız.Hesabınızı kapattıktan sonra bu linke tıklayınız. ”

LINK

burada karşınıza @w.cn ile ilgili hesap alma çıkıyor. kapattığınız hesabını tekrar alınız.Hiçbir mailiniz silinmeden eskisi gibi kullanabilirsiniz : )

Aşırı Önemli Not : Hesabını kapatıp açtıktan sonra kişi listesiz otomatik olarak silinecektir.Bundan Dolayı kişi listesinizin yedeğini alınız.Daha sonra kaydeddiğiniz kişi listesini toplu olarak eklersiniz .Şayet listenizi yok etti iseniz

Araçlar -> Seçenekler -> gizlilik ve Orada “Kimlerin sizi kişi listesine eklediği gösterilsin” [ Görüntüle] şıkkı var.Oradan Kimlerin sizi eklediğini görebilirsiniz.Tam Olarak Listeniz otomatik olarak gelmez fakat kimlerin sizi eklediğini görmüş olursunuz.

senin kopi pastene GURBAN OLAM :)

ne yazismalarim vardi ya :) 

tesekkur ederim.

Simdi birisi de bana bu mailleri export etmeyi anlatirsa daha kiyak olacak.

Burdan alacam baska hotmail hesabina veya outlook a ekliyecem

var mi boyle tasakli bir mevzu ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    SyspioniC bunu yazdı:

@fif

Hocam

http://www.passport.com girip sol taraftaki kaydol kısmından Passport'a mevcut email adresinle kayıt olacaksın
    Ardından Msn Messenger'da Passport'a kayıt yaptırdığınız email adresinle oturum açıp
    Msn Messenger'ın Dosya menüsü altından "Email adresimi/Hesabımı doğrula" seçeneğine tıklayacaksın.
    MyNet'te, Superonline'da, kendi domain'inizde vs olan email adresinize onay/kontrol mail'i gelecektir.
    Ona tıklayarak kayıt/doğrulama işlemini tamamlayacaksın sonrada dediğim olacak

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

fifsonic bunu yazdı:
    SyspioniC bunu yazdı:

@fif

Hocam

http://www.passport.com girip sol taraftaki kaydol kısmından Passport'a mevcut email adresinle kayıt olacaksın
    Ardından Msn Messenger'da Passport'a kayıt yaptırdığınız email adresinle oturum açıp
    Msn Messenger'ın Dosya menüsü altından "Email adresimi/Hesabımı doğrula" seçeneğine tıklayacaksın.
    MyNet'te, Superonline'da, kendi domain'inizde vs olan email adresinize onay/kontrol mail'i gelecektir.
    Ona tıklayarak kayıt/doğrulama işlemini tamamlayacaksın sonrada dediğim olacak

yok hoca daha neler onu biliyorum :)

sen aynı adresten hem gmail hem hotmail posta kutusuna sahip miydin? ben mi yanlış anladım ?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    SyspioniC bunu yazdı:
    fifsonic bunu yazdı:
    SyspioniC bunu yazdı:

yok hoca daha neler onu biliyorum :)

sen aynı adresten hem gmail hem hotmail posta kutusuna sahip miydin? ben mi yanlış anladım ?

evet de söyle diyeyim mail.tahribat.com'dan ve dediğim işlemleri yaptıktan sonra hotmail.com'dan maillerime bakabiliyordum ama şimdi  hotmaile girince gelen kutusu yok diye saçmalıyor

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

Allura bunu yazdı:

w.cn microsoftun mu ?

ashfdsuhfds daha saçma birşey duymadım ben hayatımda, oldu olucak ubuntuda microsoftun olsun 

http://www.chip.com.tr/konu/dell-in-kafasi-karisti-ubuntu-ms-in-dedi_16076.html

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    pop ayarlarını hotmaile tanıttım desene baştan . bende diyorum nasıl oluyor bu iş pop ayarlarını hotmaile tanıtırsan olur yani olay şuı hotmailde başka mailleri kontrol et olayı var ya oradan pop ayarları istiyor başka mailin giriyorsun @tahribat.com a gelenleri orada da gösteriyor ama bu başka mailden @tahribat.com ları okumanı sağlar hem mail.tahribat.com dan hemden hotmailden mesaj kutun olması çok garip geliyor

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
Toplam Hit: 12706 Toplam Mesaj: 43