folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder HEPAR Milli Uyanış Mitingleri (İzmir"Li Arkadaşlar İçin)

HEPAR Milli Uyanış Mitingleri (İzmir"Li Arkadaşlar İçin)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Ya eğitimli, birikimli insanlar siyasete girip Türkiye'yi bağımsız ve başı dik hale getirecek, yada şikayet etmeyip yoksulluğa, yolsuzluğa, bölünmeye razı olacaklar. Askerimize kurşun sıkan Terörist irade mecliste bizde Türk milleti olarak bir Türk Komandosu komutanını meclise göndereceğiz ve hesabı siyaset en de soracağız.

evet ismet inönü 11 kasımdan 38 gün sonra yabancıların teslimiyetine girilmiştir

11-Kasım 1938 yılında Milli Şef İsmet İnönü ile başlatılan karşı devrim süreci AKP ile tamamlanıyor. Türk Halkı ise “aydın ihaneti” ile yıllardır kandırılıyor

googleden arayıp okursanız anlarsınız.

işte yeniden 11 kasıma dönüp Atatürkün izinden yeniden gidilecektir bu yüzden 11 kasım denmiştir.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Asker siyasete girince ülkede herşey bombok oluyor he ?
    Girmeseydi peki ?

Şuan kaç parça olurduk sence ? Yada onu boşver, askerler gerektiğinde yönetime el koymamış olsa kabul et , o kör düğümler nasıl çözülürdü ?

Asker silahla darbe yaptı! Yaptıda kardeşim önüne geleni mi vurdu ?

Asker siyasette olunca işler bombok oluyor :) Doğrudur kesinlikle bende katılıyorum, asker siyasete hep siyasetin en boktan olduğu zamanlarda girdi , o zaman durup düşüneceksin - neden asker bu bok siyasete giriyor?

Daha çok boka batmayalım diye olabilir mi ?

Din konusunda da; evet o konuda %100 destek veriyorum Alper sana.Dinsizmiyim ? Hayır. Ama benim dinim içerisinde; insanların duygularını sömür,yumuşak yerlerini keşfet ve sonra ova bayr fetvalarla at koştur olayı yok kardeşim.

Şuana kadar yapanlarda bunu yaptı, o yüzden siyasetin anasını siktiler!

Askerle dini aynı yere koyman saçma - asker o işin içine girmişse, bu sömürüyü gördüğünden , yada vatanın bütünlüğüne kasıt gördüğünden , yada sen ben gibileri uyandırmak istediğinden giriyor.

Ki o adam artık kendine general dahi dedirtmiyor, daha ne asker muhabbeti yapıyorsunuz kardeşim ?

Ne çektiniz , ne gördünüzde milletin öz evlatlarına bu kadar kin besliyorsunuz ? :)

İçindeki bir kaç orospu evladı için, vatanın öz evlatlarına bu lafları edip, ' Hain ' yakıştırması yapamazsınız.

Asker fobinizden kurtulun! Askerden korkmayın artık, riyakardan korkun! Asker düşündüğünü söyler.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAXION
    HAXION's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

Ya eğitimli, birikimli insanlar siyasete girip Türkiye'yi bağımsız ve başı dik hale getirecek, yada şikayet etmeyip yoksulluğa, yolsuzluğa, bölünmeye razı olacaklar. Askerimize kurşun sıkan Terörist irade mecliste bizde Türk milleti olarak bir Türk Komandosu komutanını meclise göndereceğiz ve hesabı siyaset en de soracağız.

En başta dedim ya, bu partinin ilk genel seçimlerdeki oy oranını çook merak ediyorum..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    monoton
    monoton's avatar
    Erkek

HAXION bunu yazdı:

monoton bunu yazdı:

diğerlerinden ne farkı var bende öyle diyordum taki dinleyene kadar tam duymak istediğim şeyleri söylüyor vaad ediyor vaad etmesi kolay ona bişi diyemem ama diğerleri onuda yapamıyor kesinlikle kısır bi siyaset yapmıyor

Zaten mesele orada..

Bir siyasi parti lideri herkesin istediği şeyi söylüyorsa da orada da bir problem var demektir.

Örneğin Haydar BAŞ...

BTP lideri Haydar BAŞ Genel seçimlerde

Bekarlara evlilik parası, ev hanımlarına maaş, asgari ücretin 1 milyar lira (yeni para ile 1 000 tl) gibi  şeyler vaadetmişti.

Birde Haydar BAŞ ın Milli Ekonomi Modeli diye bir tezi var..

İsterseniz açın okuyun..

Milli Ekonomi Modelinden benim anladığım şu..

Bas parayı, ver piyasaya, herkesin alım gücü yükseleceği için fabrikalar tam kapasite çalışsın,

hatta yeni fabrikalar açılsın.. böylelikle işsizlik de kalmayacak. Türkiye de herkesin parası, işi, evi ve arabası olacak..

Benim bildiğim ekonomik bilgilere tam ters bilgiler yani..

Ben sadece söylenene göre oy vermek isteseydim, Haydar BAŞ tam bana göre..

Ne de olsa maaşımı artıracak, karşılıksız kredi verecek.. falan filan..

Akıl var.. fikir var..

benim duymak istediğim şeyler mazotu 1 tl yapacağım gibi vaadler değil aç dinle ne diyor dinlemeden yorum yapıyorsun gibi geldi bana.

dokunulmazlığın kaldırılması ve avrupayla ilişkilerin dondurulması bu ikisi ülkenin belini büken en önemli şey.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

HAXION bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

En başta dedim ya, bu partinin ilk genel seçimlerdeki oy oranını çook merak ediyorum..

merak etmeye devam edebilirsin.parti güçleniyor %7 lere doğru çıkıyor..emperyalist medya duyurmak istemiyor milleti uyandırmak istemiyor.

ben partiyi demokrasi olarak parti görüyorum.milli mücadele için hazır olduğumu göstermek için heparı seçtiğimi söylüyorum.

ÖNDERLİK HALKIN ALGILAMASIDIR. BELLİ BİR GURUBUN SEÇİP PARTİ GENEL BAŞKANI DİYE GÖZÜMÜZE SOKTUKLARI KİŞİLERİN ÖNDERLİKLE ALAKALARI YOKTUR... HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ, ATATÜRKÜMÜZÜN VEFATINDAN SONRA, HALKIN İSTEĞİ VE AZMİ İLE KURULMUŞ İLK PARTİDİR. ONUN İÇİNDİR Kİ, BİZİM İÇİN BUGÜN 11 KASIM 1938 DİR...

TEHLİKELİ BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ, BUNU TERS ÇEVİRECEĞİZ VE TEKRAR 11 KASIM 1938'E GERİ GÖTÜRECEĞİZ. CENAZE TÖRENLERİNDE KAHROLSUN PKK DEMEKLE OLMUYOR, ADAMLAR MECLİSTE... ŞİMDİ İNTERNET BAŞINDA ULUSALCILIK OYNAMA ZAMANI DEĞİLDİR, ŞİMDİ İNANMA, KARAR VERME VE EYLEM ZAMANIDIR... OSMAN PAMUKOĞLU

BU PARTİ KURULDUĞU GÜN;"BUGÜN BİZİM İÇİN 11 KASIM 1938"DİR DİYEREK, 70 YILDIR BİZLERE YUTTURULAN YALANLARI SAHİPLERİNİN SURATLARINA HAYKIRMAK İÇİN KURULDU. BU ÜLKENİN VATANSEVERLERİNE, SAHTE ATATÜRKÇÜLERİ, SAHTE MİLLİYETÇİLERİ, SAHTE DİNCİLERİ BİR BİR ANLATACAĞIZ. YAPILANLARI UNUTMADIK UNUTTURMAYACAĞIZ.

Bir Türk – Moğol atasözü vardır: “Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz.” Henüz birkaçı geçmedi… OSMAN PAMUKOĞLU

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAXION
    HAXION's avatar
    Erkek

Maşallah.. Nevşehir coşmuş :)

Haberin linki icin tikla..

İzmir deki arkadaşlar meydanda 1 milyon kişi beklememeye şimdiden kendilerini alıştırsınlar..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

HAXION bunu yazdı:

Maşallah.. Nevşehir coşmuş :)

Haberin linki icin tikla..

İzmir deki arkadaşlar meydanda 1 milyon kişi beklememeye şimdiden kendilerini alıştırsınlar..

hocam orana vurursan sanırım izmirde 1-2 bin kişi olabilir nüfusa göre 

çokda üstüne gitmeyin elemanların :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek

siyasi konular yasaklanmadımı?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek

kesinlikle ordayım..zaten bornovada oturuyorum..dtp binası meydanın tam orada fakat 6. katta..çok kalabalık olacağız çok

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek

bu adamın en son mıtıngıne mllı uyanış mıtınglerıne en son 50 kışı gıtmıss cogunluguda  polis ve asker olmak uzere.. 

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
Toplam Hit: 12877 Toplam Mesaj: 78