folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder HEPAR Milli Uyanış Mitingleri (İzmir"Li Arkadaşlar İçin)

HEPAR Milli Uyanış Mitingleri (İzmir"Li Arkadaşlar İçin)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

DAĞDAN İNEN PKK'LILARIN HAVAYİ FİŞEKLE KARŞILANMASI HABER OLUR,

YÜZ BİNLERCE İNSANIN KATILDIĞI CUMHURİYET MİTİNGLERİNİ YAYINLAMAZ BU MEMLEKETTE...

PKK'LILARIN DAĞDAN İNMESİNE KARŞILIK YURDUN DÖRT BİR YANINDA YÜRÜYÜŞLER YAPILDI, BİNLERCE İNSAN YOLLARA DÖKÜLDÜ. KAÇI YAYINLANDI BU İSTANBUL - BİZANS MEDYASINDA?

BÜGÜN GOOGLE’A GİRİN VE OSMAN PAMUKOĞLU YAZIN BAKIN BAKALIM HABERLERDE NE GÖRECEKSİNİZ !..

OSMAN PAMUKOĞLU 50 KİŞİYE SESLENDİ, PAMUKOĞLU’NA MİTİNG ŞOKU, PAMUKOĞLU BOŞ MEYDANA KONUŞTU, VS. VS. VS…
    AAAA NE OLDU DA BÜTÜN MEDYA BİRDEN BİRE BİZE YER VERDİ?

BUNUN ADINA KORKU DERLER...

AMA TRABZON’U, SAKARYA’YI, MARMARİS’İ, SAMSUN’U, ADANA’YI, BURSA’YI VE DİĞERLERİNİ YAZMADILAR KAÇ BİN KİŞİ OLDUĞUNU...

MORALİNİZİ BOZMAYIN.

SIFIRLAR TÜRK LİRASINDAN ATILDI SANIYORDUK, BUNLAR MİTİNGLERE GELEN İNSANLARIN SAYILARINDAN DA SIFIRLARI ATIYORLAR. EN SON YAPILAN SAMSUN MİTİNGİNE EN AZ 3500 KİŞİ GELMİŞKEN AÇIN BAKIN BAKALIM NE YAZMIŞLAR.

HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ OLARAK KURULDUĞU GÜNDEN BU YANA BİR SÜRÜ KÜÇÜKLÜ BÜYÜKLÜ ETKİNLİKLER YAPTIK. GÜNDEM İLE İLGİLİ ÇOK ÖNEMLİ BASIN BİLDİRİLERİ YAPTIK. BUGÜNKÜ NEVŞEHİR MİTİNGİNİ YAPACAĞIMIZI NASIL DUYURDUYSAK, DİĞER MİTİNG, EYLEM, PROTESTO VE BASIN BİLDİRİLERİMİZİ DE O ŞEKİLDE; HEM HALKIMIZA HEM DE BU “İSTANBUL – BİZANS” MEDYASINA BİLDİRDİK.
    SONUÇ…

İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR…

GENEL BAŞKANIMIZ MİTİNGLERE BAŞLAYACAĞINI İLAN ETTİĞİNDE;
    -“İSTERSE 10 KİŞİ GELSİN UMURUMDA DEĞİL. BEN KÖY KÖY, KASABA KASABA, İL İL GEZECEĞİM VE VATANDAŞIMIZA GERÇEKLERİ ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİM. BUNLAR SEÇİM MİTİNGLERİ DEĞİL, MİLLİ İRADEYİ TEKRAR ŞAHA KALDIRMA, HALKIMIZIN ÜZERİNE SERİLEN ÖLÜ TOPRAĞINI SİLKELEME MİTİNGLERİDİR” DEMİŞTİR.

SİNDİRİLMİŞ VE KORKU İÇİNDE YAŞAYAN HALK, TOPLUM MÜHENDİSLİĞİNİ YAPAN EN GÜÇLÜ KOL OLAN 5.GÜÇ DİYE TABİR EDİLEN “İSTANBUL – BİZANS MEDYASI” YADA BİZ BUNA BOĞAZ AŞİRETİ TARAFINDAN DA DİYEBİLİRİZ, TEPKİSİZ BİR HALE GETİRİLMİŞTİR.

HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ Nin AMACI; MİLLETİMİZE ÖNCELİKLE VATANDAŞLIK BİLİNCİNİ TEKRAR KAZANDIRMAKTIR.

AT İZİNİ İT İZİNDEN AYIRMASINA REHBERLİK ETMEKTİR.

PARTİMİZ, SADECE AKP HÜKÜMETİNİN İCRAATLERİNİ SORGULAYAN DEĞİL, SİSTEMİ SORGULAYAN VE BU SİSTEME KAFA TUTAN BİR PARTİDİR.

BU MÜCADELENİN İÇİNDE YER ALAN VEYA ALMAYAN HERKES ŞUNU İYİCE BİLMELİDİR Kİ VATANIMIZ FİİLEN İŞGAL ALTINDADIR. 1918’DE TOPLA TÜFEKLE YAPILAN İŞGAL, BUGÜN BAŞINDA ABD’Lİ DANIŞMANLARIN OLDUĞU, SAHİPLERİNİN IRAK’DA KUYULARI OLDUĞU, ORTAKLARININ KÜRTÇÜ – FETTULLAHÇI OLDUĞU MEDYANIN ELİ İLE AB’NİN FONLARINDAN FONLANAN STK’LARIN VASITASI İLE (Kİ BUNLARIN İÇİNDE BİRÇOĞUNUZUN ATATÜRKÇÜ DİYE BİLDİKLERİ DE VAR), TIPKI OSMANLI’NIN BATMASINA SEBEP OLMUŞ GAYRİ MİLLİ VE GAYRİ TÜRK SERMAYESİ ELİYLE, FETTULLAHÇI TARİKATLERİN ELİYLE YAPILMAKTADIR.

NEDEN BUNU YAZMA İHTİYACI DUYDUM? ÇÜNKÜ SİZİN ORTALIKTA DOLAŞAN BU MİLLİ ZANNETTİĞİNİZ GAZETELER, TV’LER, YAZARLAR ÇİZERLER ANCAK PATRONLARININ İZİN VERDİĞİ KADAR MİLLİ OLABİLİRLER. PATRONLAR KİM? İSTANBUL BOĞAZ AŞİRETİ. BUNLARIN KİMLERLE İŞ İLİŞKİLERİ VAR? BAŞTA DEVLET İLE DAHA SONRA DA BARZANİ İLE, TALABANİ İLE.

BUGÜN HEPAR VE GENEL BAŞKANI OSMAN PAMUKOĞLUNU KÜÇÜK DÜŞÜRMEYE YÖNELİK BASININ GAYRETKEŞLİĞİNİ GÖRÜNCE, HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ’NİN BİR MENSUBU OLARAK BÖYLE BİR GENEL BAŞKANA SAHİP OLDUĞUM VE BÖYLE BİR HAREKETİN İÇİNDE OLDUĞUM İÇİN TEKRAR GURUR DUYDUM.

HER YERDE SÖYLEDİĞİM GİBİ BU PARTİNİN MEDYASI DA FİNANSI DA HALKTIR.

BU HAREKET; SESSİZ BİR İKİNCİ KURTULUŞ SAVAŞIDIR.

BENİM İÇİN İHANETİN BÜYÜĞÜ KÜÇÜĞÜ OLMAZ.
    BİRAZCIK HAMİLEYİM DİYEMEYECEĞİNİZ GİBİ BİRAZCIK İHANETE UĞRADIM DA DİYEMEZSİNİZ.
    ATATÜRK ÖLDÜKTEN SONRA TÜRK DEVLETİNİ BUGÜNE KADAR KİMLER YÖNETTİYSE, AMA AZ AMA ÇOK TESLİMİYETÇİ POLİTİKALARININ SONUCU AKP DİYE BİR GARABET ÇIKMIŞTIR KARŞIMIZA.
    TESLİMİYET DERKEN BİZİM NAMUS DEDİĞİMİZ VATANIMIZI TESLİM ETMİŞLERDİR. BİRİSİ AZ ETMİŞTİR BİRİSİ ÇOK NE FARKEDER…
    PARTİ KURULDUĞU GÜN “BUGÜN BİZİM İÇİN 11 KASIM 1938’DİR” SÖZÜNÜN NE MAKSATLA SÖYLENDİĞİNİN TÜRK MİLLETİ TARAFINDAN İYİCE KAVRANMASI GEREKMEKTEDİR.

"BEN ELİMİ DEĞİL BAŞIMI KOYDUM TAŞIN ALTINA" SÖZÜNÜ DE NASIL BİR RUH VE KARAKTER YAPISINA SAHİP BİRİ SÖYLEMİŞTİR VE NE MANAYA GELMEKTEDİR BUNU DA AYRICA DÜŞÜNMENİZİ, BİR KEZ DAHA DÜŞÜNMENİZİ VE BİR KEZ DAHA DÜŞÜNMENİZİ DİLERİM...

YAŞASIN VATAN YAŞASIN TÜRK MİLLETİ

bu bizans medyası niye samsun mitingini yayınlamadı hı..işine gelmedi millet uyanacak diye değil mi ?

bazı kendini bilmez dönbelek(kürtçü ve şeriatçi)ler sizler Türk Milletinin aslan gibi kükremesinden korktunuz değil mi? siz korkmadınız aslında. sizi maşa edinenler korktu...

benim size diyeceğim : Uyanın artık uyanın..

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

yukarı...

http://video.turk.net/video/izle/30536/HEPAR-in---Milli-Uyanis---mitingi---IZMIR/

liboş amerikan medyası na duyrulur...amerikan ab mandalarına duyurulur..

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Nevşehirdeki mitinge 50 kişi gelmiş :|

http://img688.imageshack.us/img688/6354/osmanpamukoglu.jpg

:))

Amphetamine Logic.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:

HaYVaN bunu yazdı:

Nevşehirdeki mitinge 50 kişi gelmiş :

:)

Osman pamukoğlu : “İSTERSE 10 KİŞİ GELSİN UMURUMDA DEĞİL. BEN KÖY KÖY, KASABA KASABA, İL İL GEZECEĞİM VE VATANDAŞIMIZA GERÇEKLERİ ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİM. BUNLAR SEÇİM MİTİNGLERİ DEĞİL, MİLLİ İRADEYİ TEKRAR ŞAHA KALDIRMA, HALKIMIZIN ÜZERİNE SERİLEN ÖLÜ TOPRAĞINI SİLKELEME MİTİNGLERİDİR” DEMİŞTİR.

bu cümleyi anlamayacak kadar körsünüz...geleceğimiz satıldı hala uyanamadınız..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

yukarı...

http://video.turk.net/video/izle/30536/HEPAR-in---Milli-Uyanis---mitingi---IZMIR/

içler acısı :) izmirde 1-2 bin olur diyodum

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek

hepar ın açılımında ar ney oluyo (hak ve eşitlik partisi değilmi açılımı ?)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

vatan millet sakarya koçum benim :))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Yav 50 kişide gelir 5000 kişide gelir bunda garip olan ne :S:S

Her Hakkım Saklıdır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

vatan millet sakarya koçum benim :))

alper...sana küfretmeyeceğim..çünkü öyle bi aşağılık duygusu içerisindesinki..

adam ol. dürüst ol. ciddi ol...en kötüsü insan olmayı becer...

Bir insanın en kıymetli en son sarılacağı şey onurdur. Onu kaybettikten sonra geriye ne kalırki? Osman Pamukoğlu.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

yukarı...

içler acısı :) izmirde 1-2 bin olur diyodum

Ve İzmir'imin farkı....

Evet Alper, sen 1-2 bin umuyordun orada bugün 4 bin'e yakın İzmir'li vardı.
    Kadın,çocuk,genç,yaşlı herkes oradaydı - her yaştan İzmir'li ordaydı.
    Belkide mitingler içinde en çok katılım İzmir'de oldu,bunu demeden geçemem.

1 kişide olsa farketmez, 10.000 kişide olsa farketmez, bir Photoshop ile insanları çoğaltıp 50.000 kişi geldi diyenleride gördük sonuçta :) Bedava döner & ayran dağıtıp,öncesinde ünlü sanatçıları getirip sonra arkasında nutuk çekenleride gördük.

ama orada az ve öz 4.000'e yakın insan vardı. Milli Mücadele İzmir'de başladı -2. Milli Mücadele'ye de İzmir öncülük edecekse ne mutlu İzmir'ime :)

Fotoğrafları en kısa sürede temin edince burada paylaşırım arkadaşlar.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
Toplam Hit: 11678 Toplam Mesaj: 78