HEPAR Milli Uyanış Mitingleri (İzmir"Li Arkadaşlar İçin)
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
C_e_Z_a bunu yazdı:
KaRaKuLe bunu yazdı:
Kaygusuz ve ceza bence önce siz uyanın bu partizanlık gözünü kör etmiş başka düşüncelere karşı hep hırçınsınız hep sizden başkası terörist vay anasını be ne güzel ya osmandan başkası tukaka'mı yani. Bırakın ya...
hacı sen maziyi biliyomusun ?
-----------------------------Ne mazisi hacı? Alper de ben de enbaşından beri yazdıklarınızı takip ediyoruz o maziyi mi diyorsun sen
-----------------------------cezayla msnde yazıştım şimdi kaygusuzdayım dönecem :))
-
Log istiyoruz
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
Log istiyoruz
-----------------------------saçmalama öyle şey yapacak adam değillim :)
ama böyle birşey yüzünden müridlerin arası açılmasın pls :) düşüncelere özgürlük
-
edit
-
-
Peki sevgili heparlılar müttefikiniz amerikalılar alsancakta fiynk atarken nerdeydiniz.Ama durun dünyanız sadece güneydoğu felan olmuş.Biz conu taşlıyoduk,siz bi avuç avuntu mitingcikleriyle takılıyodunuz desek yeri olur.Zaten führer osman paşada müttefiklerle diploması yapçaktı terörü bitirmek için.Terörü destekleyenlerin müttefikleri olduğunu biliyoda büzükdaş oldukları içinmi tepki göstermiyolar annamadım ben onu :)
-
amerika müttefik felan değildir. bunu akepeye söyle.bu bi milli uyanış mitingi. amerikalı ları taş atmayla ne ilgisi var bu mitingin.
kanun çerçevesinde halkı bilinçlendirmek için yapılmış bir eylem. http://www.hakveesitlik.org.tr/milli-uyanis-mitingleri.php 23 ekimde başlamış. halen 24 aralığa kadar devam eden halkı uyanıştan silkeleme mücadelesidir.
Terörü tam bağımsız kimseden siyasi direktif almadan bitirilceğini söyleyen osman paşadır. 1 yılda halka hangi gün ne yapıldı bütün herşey bilgilendirilecek öyle yapılacağı bellidir. terör bitecekki teröre giden para duracak. amerikayla müttefik filan hikayedir..bu hikayeye diğer partiler kanar ancak..zamanında menderes gibi şimdiki iktidarın hiçbir farkı yok..sen yabancının parasını harcayan şimdiki iktidara kızmalısın...
iyi o zaman 26 ocakta kadıköyde miting vardı krize karşı fabrikadaki işçi arkadaşlarımızla hükümete uyarı seslenişi yaptık..biz mitin yaparken diğer halk nerdeydi gibi bişey oluyor senin bu dediğin. 3.500 coni gelmiş ıraktan izmire bunu osman paşayla ne alakası var. onların gelmesini sağlayan iktidara kız...
Müttefik dediğin emperyalist batı osman paşadan korktuki 66 partiden sadece heparı akpye şikayet etti...bu izmir mitingini bile medyaya taşıyamıyor...bu kadar korkuyor millet uyanacak diye..