Hepinize Olsun Bu Sitemim ! [Compi]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yahu eğer benim yazdığımdan dolayı türban hadisesi çıkacaksa ben sırf latife olsun diye o cümleyi koydum, yoksa compünün mecazi manalarda kullandığını zaten biliyorum.

Türban hadisesine gelecek olursak aslında yeri burası değilde yine de fikrimi belirteyim, şahsen eşime başını kapat diye baskı yapmam, şu anda kapalı ama isterse açabilir bu onun uhreviyat veya düneyi hayatı ile ilgili bir seçimidir. Ben sadece iyi yada kötü diye yorumumu belirtirim geçerim. Zira zorla güzellik olmaz..

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Tekrar yazıyorum , kimse türban ı savundu diye atılmadı bu siteden!!!

DÜn atılanların nedenleri / yazdıklarını yazayım buyurun :

1. draexx

http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=36125 bu konudaki yazıları :

yılbaşına karşıyım. (19.12.1994 sabah) doğru bi laf bende karşıyım a.q muslumanız biz

milli piyango zulümdür. (29.9.1994 hurriyet) tabi zulumdur kaç kişinin evi yıkıldı???o paradan hayır gelmez

taksim'deki caminin temelini inşallah atacağız. (1.7.1994) taksimde o.ç kilise dikiyoda camiimi dokunuyo kanınıza???

cumhurbaskanı'nın imam hatipli olacağı günler yakındır. (5.2.1996 akit) yakındır olacakta inş

ben meclis'in dua ile açılmasından yanayım. (8.1.1996 milliyet) nie dua ile açılsa olecekmisinz allaha dua ediyosun bunda ne kotuluk war???

sarık operasyonu çok komik. (15.5.1995 sabah) tabi komik a.q sanane sarık takar takmaz benim babamda sarıklı ne war bunda

burda dur geri kafalı sensin aptal herif sen sarık takanlara nasıl geri kafalı dersin lan
    sen kendine bak a.q

Ayrıca bir modumuzla olan küfürlü/argolu PM leri yüzünden banlanmıştır.

2. Delichoban

http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=36213

Bu konusunda sarığı savunan Draex banlandıysa sarığa "bu ülkede kılık kıyafet devrimi diye birşey yapılmş sizn gibi geri kafalı insanlardan kurtulmak için ama malesef bu ülkenn içindeki böcekler öldürülmemiş daha.."  yazan kişide banlanmalıdır yazdığı için banlanmıştır.

3. Mahir

http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=3&folderid=35759

"Bu konuda Atatürk e ettiği ithamlar yüzünden banlanmıştır.

Atatürk tam bir vatansever amma velakin bir o kadarda dünyevi zevklere düşkün bunlardan bazıları şudur

1. Alkolik
    2. Her yabancı ülkeye gittimi en güzel karılarla beraber olur
    3. Yaşadığı gibi öldü rakı içerken yatağında öldü.

Son olarak ben şahsi görüşüm atatürkün kötülüğü iyiliklerinden çok olduğu için adını dahi ağzıma almamayı uygun bulurum. Allah rahmet eğlesin

Toprağı bol olsun sözü batıldır."

4.Gardiyan

Ben açık Sözlüyümdür. Atatürk'e Sayfım vaRdır Ama Sevgim Yokdur Sevmem.Mahir'ide SeviyoRum. Delikanlı Gibi SöylüyoRum..

buRada Eminim ki Atatürk'ü Sevmeyen Baya VardıR Yalnız Banlanacak Korkusuyla Söyleyemiyorlar.

Karde$ Mesela Çok İçki İçeRdi Hakkında Çok Çe$itli Söylentiler Var bunu Bizim Hoca Bize Gelip Söyledi Bize. ama Yazmak Yalnı$ Olur.

Bu saçma yazıları yüzünden banlanmıştır.

5. Golgeler

Hz.muhammed'in sünneti ve onun yapınız yaparsanız güzel olur diye buyurdukları yanında atatürkün devrimleri benim gözümde bir hiç bile değildir..! saygım sonsuzdur ataya seviyorumda ama atatürkü peygamber gibi gösteren ve onu bu dünyanın en doğru en akıllı kişisiymiş gibi gösteren cahil ve yobaz zihniyete ıyyyy !!! diyorum Hz.muhammedin sünnetini kim olursa olsun değiştiremez benim dini inancıma aşırı diyen zihniyete de cahil diyorum ve eğer buna gericilik deniyorsa ben sonuna kadar gericiyim ben sonuna kadar şeriatçıyım yiyosa atatürk gelir beni mahşerde kurtarır !!! tahribattan banlanmak felanda umrumda değil !!!  kıyamette görüşürüz..!

Bu yazısından banlanmıştır.

Dikaktinizi çekerim bu nicklerin hiçbirisi türban / çarşaf konusundan banlanmamıştır. Hür özgür ortam adı altında Ulu önder e laf sokma gibi bir fikri burada yazamazsınız sırf 2 kare fotorafta bulunduğunuz için, yorum sizlerin en ufak hata varsa deyin kardeş hatalısın. Kolay gelsin 

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ben dunku konuyu gormedigim icin ,benim konu ayri bir polemik gibi durdu ortada :) ...Yukardaki banlananlardan yeni konuyu actiktan sonra haberim oldu,dun forma hic girme firsatim olmadi.Zaten belirttigim gibi bir sahis banlandiysa sebepsiz yere banlanmaz...Ataturk'e bakis acimiz zaten ortada.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Herşeyden önce tahribat.com burası. Adminin hoşuna gitmez banlar isterse. Zaten bu sitede admin olan adam öylesine seçilmiyor ordaki denyolar banlanmışsa elbet bi nedeni de vardır. Ben olsam ben de banlardım.

Arkadaşlık meselesinde haklı olabilirsiniz.Ancak tutupta sarığı şunu bunu savunan Atatürke içkiciydi ,her gittiği ülkede karıları şöle böle yapardı diyen adam böyle bir fikre sahipse(hatta bu kadar cahilse diyelim) bir şüphe oluşmaz mı? ulan bu adam bu konuda böyle düşünüyosa diğer konularda neler düşünüyodur acaba diye?

Yakınlık, müridler arasındaki dostluk(varsa eğer) bütün bu meselelerin üstünü örtecek güçte olabilir ama yine de "bence" bugün tartışılmazsa dönüp dolaşıp tekrar aynı konuya başka bir gün geliceğiz zaten.

Yine "bence" tartışabilmeyi bildikten sonra herkes burda fikrini söyleyebilir. Siyaset tartışılmasın, aşk konuları tartışılmasın, din konuları tartışılmasın demek bu işe bir çözüm değildir. Tartışmayı bilmeyen adam Hack konusundanda, programlama konusundan da vs. sorun çıkartacaktır zaten. Düzelmesi gereken konular değil, kişilerdir.

Zimbabwe
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkafranga
    turkafranga's avatar
    Erkek

bok sebepsiz yere banlanmaz compi gecen sene basım dertte idi adamlardan yardım istedim adam sandım benle tassak gectiler banladılar gerci adam sanmıstım bebeymiş elemanlar bu uyeligim ikinci uyeliğim yani ama o heriflere kinim hala devam edio basım öle derde girmişti ki belki cok malca keklendim ama olayı bilmeden önyargı ile beni banladı bazı ........ .

baki olsada ayrılık aşk her daim ölümsüzdür..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    miRkuT
    miRkuT's avatar
    Erkek

1- Öfkeyle kalkan zararla oturur.

2- Genel itibariyle açılan siyasi yada ideolojik vb. içerikli topiclerde kişiler arasında nadiren karşılıklı saygı içerisinde tartışma, adabına göre yapılıyor. Onun dışındaki küfür etmeler, aşşağılamalar, hor görmeler, dayatmalar tehdit etmeler vb.. haraketler bir uzlaşmaya değil aksine daha fazla kutuplaşmaya neden oluyor...

Acaba hiç merak ediyormuyuz bir tartışma sonunda karşımızdaki şahıs ne denli bizim fikrimizi paylaşır olmuş? Ama kimin umrunda..! Onun küçük düşmesi bir nevi yenilmesinin verdiği zafer sarhoşluğu, id ve egonun tavana vuruşu bizi çoktan alıp götürmüş oluyor... 

Compünün dediği gibi geriye sadece müridler arasında kırgınlık ve karşı tarafında zümresine karşı ya yeni olmuş yada bir kat daha artmış kin, nefret, öfke kalıyor..... 

Bildiği kadarıyla adalet eden, bilmediği kadarıyla zulmeder...!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kreston duygularima tercuman olmus tesekkurler.

Ataturk e laf soyleyecek ve soyledigi laflar ilkokulda kulaktan dolma bilgilerle aklinda kalanlarla hicbir gercege dayanmayan yazilari burayak koyacak kadar cahil birinin aramizda yeri yok olamazda. ilkokul tarzi yazilarla, ordan burdan duyduklariyla, arastirmadan, okumadan gelen "beyinsiz" lerle ugrasmak icin acilmadi bu forum.

elle tutulur yazilar koyun, gercege dayali yazilar koyun gelin tartisalim.  

biz bu tip "beyinden yoksun" insanlari banlayarak aslinda hizmet ettiklerini sandiklari oysa bilmeden milleti soguttuklari dinden daha cok uzaklasmalarini onluyoruz.

sizin ve sizin gibiler yuzunden millet dinden soguyor adamin aklina su soru geliyor "ulan bunlar nasil musluman boyle, kufur ediyorlar, camur atiyorlar, gercek olmayan seyleri gercekmis gibi soyluyorlar" diyerek.

biraz inancim olmasa sizin gibi "BEYINSIZLER" yuzunden ateist olup cikacagim.

beni siz delirttiniz.  

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

turkfranga :) ne konuda yardim istedin ? ilk nickin neydi ?

Ayrica arkadaslar Ataturk konusunun acildigindan haberim yoktu oradaki tartismalardan haberim yoktu,konuyu actim sonra o tartismalardan haberim oldu....Sonucta zaten belirttim,saygi duyulacak adam var saygi duyulmayacak adam var...bizim saygi duymadigimiza baskasi saygi duyar ...gitsin saygi gordugu yere...Zaten Ataturk konusunda yorumlari okuduktan sonra yorumlarimi yaptim sonraki mesajlarimda...onlara cevabimda basit " gidip cag atlayip gelsinler" ... Benim konu yanlis yone sapti ,1konu uzerinden degerlendirmeyin....ayrica bir konuda biraz daha yumusak olmamiz gerekebilir...simdi ana gundem derin konular...ben dahil bugun bircok arkadasimin 3-4 yil onceki yorumlarina bakin,belki cahillik,belki genclik atesi :) ,yanlis fikirleri gorebilirsiniz...onemli olan bir gelisimi saglamak....zaten odun gibi adam yorumlarindan belli olur...onlarin yeri zaten yok....Adam yazmis " Ataturk yur disina gidip karilarla egleniyor " Ataturk cumhuriyet doneminde yurt disina cikmis mi ki ?...orta okul ogretmenim boyle dedi ataturk cok icki icermis ...boyle adaminda yeri yok zaten...orta okul ogretmeni dedi diye okuz gibi inandiysa...zaten banlanmayi birak id lerinin kokten silinmesi gerekir :)... 

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

DecaMeroN bunu yazdı:
    -----------------------------
    abicim türban / çarşaf konusundan bahsetmişsin , iyide kimse o konudaki yazısından dolayı banlanmadıki ? graywolf olsun , karatahta olsun gayet güzel tartıştık.  kaptanın yazısını eleştirdik yahut övdük , kimsenin o yazıda ne yazısı silindi yahut banlandı. türban yazısından adam banladık sanacak görende. son banlanan nicklerle yaptıklarını yazayım haklımı haksızmıyız yorumlayalım?
    -----------------------------

Deca keşke tüm tartışmalar böyle olsa,kırmadan,sövmeden,tartışma nedense olumsuz birşeymiş gibi algılanıyor,tartışma bittikten sonra,dostluğa,mürid kardeşliğine devam etmek gerek..Teşekkürler yorumun için

Çekil,Önümden Çekil...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    KEndimi çöp şakir e verdim dayı :Pp hayat çekilmez

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 6768 Toplam Mesaj: 39