Hepinize Olsun Bu Sitemim ! [Compi]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Daha sıkı tedbirler almamız gerekecek...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

tartışma olsun olmasın demiyoruz. ama dozu iyice kactı..compi cok iyi bir konuya değindi..artık kanı beş para etmez siyasiler yüzünden dostlarımızı kardeşlerimizi yitiriyoruz.. kavga ediyoruz birbirimizle... Ben sol görüşlü biri olmama ragmen o kavgaları gördükten sonra o konulara sadece bakıyorum..girip okumuyorum bile..cünkü girsem yine kişisel tartısmalara tanık olacam ve birilerinin kalbini kırabilirim.. Buranın ortamını baska hicbiryerde bulamayız..kıymetini bilelim bence..Mesela kürdü compiyi sokakta görsem tanımam ama hal böyleyken bile onlara tabi ki diğer müridlerin coguna da o kadar sempati duyuyorum ki anlatamam.. e hal böyle olunca neden birbirimizi kırıyoruz gereksiz şeyler yüzünden..

Tahribat bir bütündür bir ailedir..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek

Ua war ya yazacaktım şu atatürke sövenlere ama yazmıyorum boşveriyorum Bir İnsan Özünü benimsemedikten sonra Gerisi Yalandır... Burda 2-3 yıl öncede siyaset yapılıyordu şimdide yapılıyor sadece ortam değişmiş...

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    compu olum bende sana bişey dedim ama 1,5 aydır koşturtuyon benim sitemim sanadır bişey istedim ama..... neyseee
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

sonucta tüm müridler kardeş. birbirimizi kırmaya Hiç gerek yok. boşver,n siyasi konuda açılmasın.

çocuktum,büyüdüm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    din ve politika isin icine abartılı girdi mi dostlukda arkadaslıkta bozluluyor bence daha dikktali olunmalı renenin dedigi gibi daha sıkı tedbirler almalısınız..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    Compu haklı firexte böle bi başlık açmıştı bir iki gün evel ama kimse tınlamadı sürekli takip ettigim kadarı ile eski tbt
    ortamı birden bozulmaya dogru gidiyor compununde dedigi gibi biz bir aileyiz biraz daha dikkatli yazalım çizelim foruma 

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek
    compiye katılıyorum haklıdır .!!
Toplam Hit: 6779 Toplam Mesaj: 39