Hepsiburada.Com Deli Etti
-
2 dir yanlış aynı ürünü gönderiyolar
aldığım ürünlerde 2 priz 1 pc 2 rj girişi varsitede farklı gelen ürün farklı ürün isimleri aynı :|
bunların gönderdiklerinde tek bir priz girişi var
dayanamadım iade ettiğim kargonun içine bu sefer siteden ss alıp koydum altınada not düştüm
sipariş tarihim 04.03.2011 220 tl para baydım bide
paranla rezil ol hepsi orada
-
İyi yapmışsın bazen öyle p*ç ler oluyo.
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------- -
snnyk bunu yazdı:
----------------------------- -
Arkadaş bu kadar b...tan bir siteden neden bu kadar alış-veriş yapılıyor anlamıyorum.
-
wikwik bunu yazdı:
Arkadaş bu kadar b...tan bir siteden neden bu kadar alış-veriş yapılıyor anlamıyorum.
-----------------------------reklam...
-
Ben çok memnunum şahsen. Hepsiburada'nın sağladığı tamir/iade koşulları başka sitelerde yok, araştırmış birisi olarak söylüyorum (ayrıntılarına kadar araştırdım). İnternetten ilk defa alışveriş yapacağım zaman çok araştırdım ancak en güvenilir sitelerin başında bu siteyi önerebilirim. Ürün isimleri aynı olmasından ötürü arkadaş problem yaşamış olabilir. Ben aynı ay içerisinde 3 defa yüklü miktardaki siparişlerimi iptal ettirmek durumunda kaldım. Sonradan yaptığım siparişlerde de istediğim ürünleri teker teker kargoladılar yolladılar. Hiçbir sorun yaşamadım. Üstüne üstlük, tavsiye bile edebilirim. Kargoya verildiğinde kargo takip numarası veya sipariş iptali yaptığınızda geri ödenme bilgisi cep telefonunuza kadar geliyor.
Hocam, sen 4441547 telefon numarası ile müşteri hizmetlerini bir ara. Onlar her durumda yardımcı oluyorlar. Ben çok fazla sipariş iptali yaptığım için sorun olur mu, problem yaşar mıyım diye aramıştım ama hiçbir problem yaşamadım.
Ürünler üretici firmalardan temin edildiği için, üretici firma sipariş karşılığı olarak ne gönderiyorlarsa onu gönderiyorlardır. Yani sorunun hepsiburada sitesinden kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Siz hepsiburada müşteri hizmetlerini arayın, onlar gerekli görüşmeleri sağlarlar diye düşünüyorum.
-
kuzenime de kullanılmış bir mp4 player göndermişlerdi içinde bi sürü arabesk müzik ve kullanan kişilerin ses kaydı falan vardı alışveriş yapılacak yer değil
-
gg nin sistemi çok iyi hakkaten, eğer yollanılan şeye onay vermezsen hiçbişekilde adamlar senin paranı almıyorlar. ayrıca satıcılar ve alıcılar hakkında da yorum ve puan talep ediyorlarki daha sonra alış/satış yapacak insanlar bilsin bu herif nasıl biridir diye. hakkında yapılan yorumlara kullanıcı zaten müdahale edemiyor. site kendinden doğrudan mal satmıyor bu yüzden satılan malı ya da satanı korumak gibi bir dertleri de yok. kendini kanıtlamamış sitelerden alışveriş yaparken süprizlerle karşılaşma riskini her daim baştan kabul etmek gerekiyor, 3 kuruş ucuza alcam derken parayı zaten kayıp saymak en mantıklısı.
-
Hocam ben uzun zamandır gg yi kullanıyorum ama bir sorun yaşamadım senin şansına olsa gerek...
-
ben okadar ürün aldım hiç birinde sorun yasamadım toplam 9 kere alışveriş yaptım..
sanirim buda benim şanslı yonum.. Senin şanssız tarafına gelmiş .