Hepsiburada.Com Deli Etti
-
ula öyle siteleri kullanıcağınıza gidin görün alın yada gelin benden alın nie elin gavurlarına para kazandırırsınız anlamam
-
Carbure bunu yazdı:
-----------------------------
wikwik bunu yazdı:
Arkadaş bu kadar b...tan bir siteden neden bu kadar alış-veriş yapılıyor anlamıyorum.
-----------------------------reklam...
-----------------------------sadece reklam değil.
ben sewiyorm hb
daha hiç sorun yaşamadım. max 3 günde tüm kargolarım geldi. çoğu zaman piyasadan ucuza satın alıyorum.
tartışmasız tr nin 1 numaralı sitesi.
-
FOXXLY bunu yazdı:
Carbure bunu yazdı:
wikwik bunu yazdı:
Arkadaş bu kadar b...tan bir siteden neden bu kadar alış-veriş yapılıyor anlamıyorum.
-----------------------------reklam...
-----------------------------sadece reklam değil.
ben sewiyorm hb
daha hiç sorun yaşamadım. max 3 günde tüm kargolarım geldi. çoğu zaman piyasadan ucuza satın alıyorum.
tartışmasız tr nin 1 numaralı sitesi.
-----------------------------Gittigidiyor
-
hepsiburada sıçalak olmaya başladı
-
banada da on kapağı kırık telefon göndermişlerdi.
-
HoLyCat bunu yazdı:
ben okadar ürün aldım hiç birinde sorun yasamadım toplam 9 kere alışveriş yaptım..
sanirim buda benim şanslı yonum.. Senin şanssız tarafına gelmiş .
-----------------------------Bunun şansla alakası yok bir hizmeti ya iyi verirsin yada vermezsin benimde 25 günde gönderilemeyen bir koltuk mecaram olmuştu.
-
28 Şubatta verdiğim siparişi hala temin edemediler :) Hepsiburada mı aman uzak durun!
-
götlüğün hepsiburada.
-
bi kere aldığım kitabı 4gün geç gönderdiler başka yamuklarını görmedim aldığınız ürüne göre değişir
-
B...tan yazmamın sebebi:
Bir ürün istiyorum 3 günde elimde bir sorun yok.
Bir ürün istiyorum 1 hafta sonra elimde.
Bir ürün istiyorum 1 ay sonra ancak elimde ve ürün arızalı çıkıyor.
Bir sorunumla ilgili mesaj yazıyorum, kopyala yapıştır cevap.
Bir sorunumla ilgili mesaj yazıyorum, sorunuma anında çözüm bulunuyor.
Ne yaptıkları belli olmuyor yani. Sanırım ordaki elemanlara göre değişiyor işleyiş.
Çok iyi bir yöneticiye ihtiyacı var. İyi bir yöneticiyle şu anda yaptığı işin en az 3 katını yapar.
Ben burdayım. Tekliflere açığım. Versinler aylık 100000 $ maaş gitmeyen ş..r..f...s..z..d..r :)