Hepsiburada.Com Deli Etti
-
ibnelere 8gün önce sipariş verdiğim iki ürün tedarik sürecinde yazıyordu 3günönceye kadar.3 gündür ise paketleniyor falan yazıyor ama hala gönderilemedi nası bi sistemse amk..8-9günlük bi olay şu an paramı geri alabilir miyim? İşlemi iptal ettiriip acaba geri verirlersede nekadar sürer bilgili arkdaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim
-
Ürünü iptal edebilirsin ancak eğer kredi kartıyla aldıysan hele bi de taksitle aldıysan hapı yuttun. Önce kartından parayı çekiyor. Sonra geri iade ediyor. Eğer tek çekimle falan aldıysan iptal et bence. Ama kredi kartıyla aldıysan bence ürünün gelmesini bekle...
-
gittigidiyor daha kıyak kardeşim en azından müşteriye saygı azda olsa var hepsiburada'da hiç yok.
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------
ben okadar ürün aldım hiç birinde sorun yasamadım toplam 9 kere alışveriş yaptım..
sanirim buda benim şanslı yonum.. Senin şanssız tarafına gelmiş .
-----------------------------44 defa alış veriş yapmışım 4 siparişi iptal etmişim :D toplam 48
1 kere yanlış stok sorunu yaşadım :)
gg övenler totalde 15 alışverişim var gg bir boka yaramaz hocalar :D
-
ben powerball aldım. almaz olaydım. parayı verdikten 2 gün sonra onaylandı. tedarik süreci krizi oldu.yanlış ürün yolladık dediler ürün yoktu henüz elimde. yollandı dedi yollanmamıştı. sürekli şikayet ettim bi kaç tanesinde cevap verebildiler. ve sonuç olarak 1 ay sonra ürün elimdeydi. dealextreme ile aynı hızda. biri çin diğeri istanbulda.
irwa bunu yazdı:
snnyk bunu yazdı:
paranla rezil ol hepsi orada
werilcek en güzel cewabı sen wermişsin ben alcaksam gg den alıorum o siteyi denemedim ama artısından çok eksisini duydum
-----------------------------yahudi kölelerinin sitesinden alışveriş yapıyosun demek.
-
4-5 seferdir alışveriş yaptım.Telefon aldım harici aldım vs vs bi sorun çıkmadı allahtan öle bi anlattınızki uşaklar.
-
hepsiburada.com u beğeniyorum diyen arkadaşlara yazıyorum...
Aldığnız ürün sorunsuz geldiyse ve servis süresi içinde tamire gitmesine gerek kalmadıysa, lütfen 'çok memnunum yeaaa' diye yorum yazmayın. Bir işletmenin kalitesi müşterinin sorunu olduğunda belli olur zaten.
Bende bu siteden bir samsung laptop aldım, 30 iş günü içerisinde tamir edilmeyince, yasalarca açıkça belirtilmiş olmasına rağmen(ithalatçı, üretici, satıcı'dan herhangi biri) para iadenizi biz vermeyiz gidin samsung'tan alın dediler. Tüketici hakem heyetinden karar çıkartıp, icra dairesinin önünde yine aradım, yine biz ödemeyiz dediler. İcra dairesine başvuru yapınca son gün gelip tıpış tıpış ödediler. Ödemeselerdi haciz memurlarıyla beraber haczegidiyorduk :)
Sonuç olarak zaten ödemeleri gerek bir para için, beni mahkemelerde icra dairelerinde 6 ay uğraştırdılar. Şimdi gelip bana bu site çok iyi yeaa demeyin. -
pc_worm bunu yazdı:
Aldığnız ürün sorunsuz geldiyse ve servis süresi içinde tamire gitmesine gerek kalmadıysa, lütfen 'çok memnunum yeaaa' diye yorum yazmayın. Bir işletmenin kalitesi müşterinin sorunu olduğunda belli olur zaten.
Bende bu siteden bir samsung laptop aldım, 30 iş günü içerisinde tamir edilmeyince, yasalarca açıkça belirtilmiş olmasına rağmen(ithalatçı, üretici, satıcı'dan herhangi biri) para iadenizi biz vermeyiz gidin samsung'tan alın dediler. Tüketici hakem heyetinden karar çıkartıp, icra dairesinin önünde yine aradım, yine biz ödemeyiz dediler. İcra dairesine başvuru yapınca son gün gelip tıpış tıpış ödediler. Ödemeselerdi haciz memurlarıyla beraber haczegidiyorduk :)
Sonuç olarak zaten ödemeleri gerek bir para için, beni mahkemelerde icra dairelerinde 6 ay uğraştırdılar. Şimdi gelip bana bu site çok iyi yeaa demeyin.
-----------------------------1 ürünü ben kendim yaktım yanlış bbağlama sonucu telefondettim gönderdim ertesi gün alacak dekontu çıkardılar başka ürün oldım ??
al hepsi burada alışverişlerim

yeterince açıklayıcı olmuştur :D
iptallerin çoğu yanlış ürün siparişi :D
bu iş şeye benzemiş bazı 5800lar arızalı çıkmış arızalı çıkanlar diyorki almayın hiç iyi telefon değil :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------pc_worm bunu yazdı:
Sonuç olarak zaten ödemeleri gerek bir para için, beni mahkemelerde icra dairelerinde 6 ay uğraştırdılar. Şimdi gelip bana bu site çok iyi yeaa demeyin.
-----------------------------1 ürünü ben kendim yaktım yanlış bbağlama sonucu telefondettim gönderdim ertesi gün alacak dekontu çıkardılar başka ürün oldım ??
al hepsi burada alışverişlerim
yeterince açıklayıcı olmuştur :D
iptallerin çoğu yanlış ürün siparişi :D
bu iş şeye benzemiş bazı 5800lar arızalı çıkmış arızalı çıkanlar diyorki almayın hiç iyi telefon değil :)
hoca ben derdimi anlatamadım sanırım, senin hepsi sorunsuz gelmiş, ben eğer sorun çıkarsa sıçtınız hayatta çözüm üretemezler diyorum, sen kargolanan, gelmeden önce iptal ettirilen ürünlerin listesini vermişsin. neyse inşallah sıkıntı yaşamazsın bundan sonrada... -
güncelleme
az önce yine kargo geldi açtım baktım
yeni aynı ürünleri göndermişler
artık git gel kutular ambalajlar paramça olmuş
geri gönderdim :|
müşteri ihzmetlerine yazdım cvp yok