Her Bokun Sonu 0 Dır(Kendi Teorim)
-
elmasekeri bunu yazdı:
-----------------------------
evet aslında mantıken o :D ama o mantığı atınca bunu kullanınca 2. bi kural çıkıo. benim dünyanın dönmediğine dair teorilerimde var ama oda başka bigüne inşallah :D
git len git aq teoriymis sen dünyayı da durdurursun git ya hadi git -
Hoca sıfırı sağa atma diye bişey yoktur senin yapmak istediğin işlem, iki tarafıda sıfıra bölmek.
5x0 = 0 Hiç bi sayıyı sıfıra bölemezsin.
___ __
0 0
-
ben iki tarafı sıfıra bölmüorum ki sıfırı sağa atıyorum en doğal hakkım.
-
ya olm, 4 işlem kümesinde, sayıları sağa sola atmak diye bişey tanımlı değildir, yoktur öyle bişey, onu sadece pratik olsun diye ilkokul hocaları öyle söyler.
-
4x2=8 cünkü 4=8/2 elma bunu dio 5x0=0 sa 0/0 nie 5 diil
edit: neyse ya yatın zıbarın aq bizmi kurdarcaz dünyayı hadin iyi geceler tbt -
evet aynen öyle diyorum
-
nu_metal bunu yazdı:
edit: neyse ya yatın zıbarın aq bizmi kurdarcaz dünyayı hadin iyi geceler tbt
hacı yaptığın işlem4x2 = 8 neyi sağa sola atıyon, top mu bu saçmalamayın, pratik olsun diye, ilkokulda öyle söylerler :D
___ __
2 2
-
pc_worm bunu yazdı:
-----------------------------Hoca sıfırı sağa atma diye bişey yoktur senin yapmak istediğin işlem, iki tarafıda sıfıra bölmek.
5x0 = 0 Hiç bi sayıyı sıfıra bölemezsin.
___ __
0 0
-----------------------------tam ben yazacaktım.arkadaşım reel sayılar kümesinde 0 ile bölme yapamazsın bu bir.
limit olayına gelirsek ben 2 yıldır yüksek matematik okuyorum ve şimdiye kadar ilk kez senden duyuyorum sonsuzuncu derecen kök olayını.bu olaylar neden olur bilir misin?nette bunlardan çok var.SAyılar teorisi kurulurken kabul edilmiş işlem kurallarını s*kne sallamadan işlem yapınca çıkıo böle şeyler
en iisi salla sen makinaya devam :D
-
pc_worm bunu yazdı:
-----------------------------nu_metal bunu yazdı:
edit: neyse ya yatın zıbarın aq bizmi kurdarcaz dünyayı hadin iyi geceler tbt
hacı yaptığın işlem4x2 = 8 neyi sağa sola atıyon, top mu bu saçmalamayın, pratik olsun diye, ilkokulda öyle söylerler :D
___ __
2 2
pratikle alakası yok o denklemde saga yada sola attıgında denkelemi saglaması gerek onun için kısaltmayla alakası yok bence -
o zaman bana biri şunun mantığını açıklasın :D
0 yutan eleman di mi ewt yutan eleman peki neden 0*sonsuz tanımsız oluyo :D 0 bütün sonsuzu yutamıyo mu :D