folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Her Geçen Gün Daha Sıcak Olacak Ve Çocuklarınız Doğal Olmayan Nedenlerden Dolayı Ölecek.

Her Geçen Gün Daha Sıcak Olacak Ve Çocuklarınız Doğal Olmayan Nedenlerden Dolayı Ölecek.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    korkarabatak bunu yazdı

Ana baci sovmek 10 gun ban ise bende tatile cikmadan once birilerine ağır sovecem haberiniz olsun admin beyler. Tatildeyken zaten internet kullanmam iyi oldu bu.

Not. Ben bu konudaki kimseye ab ban atilsin demiyorm. Mevzunun bile ne oldugunu bilmiyorum.

nokta.

geçmişte çok sayıda arkadaşa zararım oldu ama bunların hiç birisi tbt müridi değildi, bazıları bu zararları daha yeni keşfediyor ve saldırmak için ortam yaratıyor, hani tbt müridi olsa alttan alırım da alttan alınacak adam var alınmayacak adam var. sonuna kadar da gitti. ab yese ne olacak yine gelecek, yine sövecek. çok da tın.

RETRET tarafından 26/Kas/21 00:24 tarihinde düzenlenmiştir

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Şurda zaten bi avuç insan kaldık birbirinize niye sarıyonuz aq

Ignorance is bliss.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı

Hiç kimseyle sorunum yok. hepinizi seviyorum.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı

Hiç kimseyle sorunum yok. hepinizi seviyorum.

arada acayip mesajlarına konularina denk geliyorum bu zamana kadar direk kimseye sövmeden fikirlerini savundun bu konuda haklısın vatandaş kendi kaşınmış 

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Bu ne nefret yahu

Düşünüyorum aklım almıyor, bunca nefret öfke sahibini ne yorar beh çok acaıp

LaNCeLoT tarafından 26/Kas/21 09:00 tarihinde düzenlenmiştir

Kurtlar tasma takmaz....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

izledim büyük bölümünü aslında herkesi şaşırtmayan ve eyleme de geçirmeyen durumlar, tbt de biyerde eski yazılarımda da var bundan en az 5-6 yıl önce hem umke, hem afad eğitimlerinde görmüştüm özellikle türkiyede eskiden olmayan ama gelecekte gittikçe artacak olan rüzgar temelli afetlerden bahsediyorlardı sonrasında her yıl artan şekilde gözlemledim antalya sera hortum afetleri ege de bilmemne ben de zamanında çok dertlenip çok farkındalık yaratmaya çalışıyordum çevreme ama yapmam gereken en doğru şeyin bunları referans alıp kendi yol haritamı çıkarmak olduğunu anladım, o yüzden başkalarına değil kendime çalışarak ayrıca alternatif kaynaklardan da ekonominin içinden geçip kendi base alanımı oluşturmam lazım muhtemel geleceğimdeki en büyük tehlikeler çünkü göç ile artan suç oranları, su ve gıda kıtlığı sebebiyle sorunlar. ne kadar şehir metropol de olsam da çoğunlukla ilkel yaşam için alt yapımı kurma süreci devam ediyor. mümkünse su kaynağı olan, bireysel silahlanmış, ekme biçmeyi belirli bi düzeyde tutma artık bi lüks değil zaruri ihtiyaç olacak o zamana kadar yardırmaya dewamke

edit: bazen düşünoyorum blockchain mlokchain yardırıyorsun da her şey ilkele dönmek için farkında mısın diye, bilmiyorum birinden biri en doğrusu olacak iki ucada erişmeye devam.

TxT tarafından 26/Kas/21 16:34 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    TxT bunu yazdı

izledim büyük bölümünü aslında herkesi şaşırtmayan ve eyleme de geçirmeyen durumlar, tbt de biyerde eski yazılarımda da var bundan en az 5-6 yıl önce hem umke, hem afad eğitimlerinde görmüştüm özellikle türkiyede eskiden olmayan ama gelecekte gittikçe artacak olan rüzgar temelli afetlerden bahsediyorlardı sonrasında her yıl artan şekilde gözlemledim antalya sera hortum afetleri ege de bilmemne ben de zamanında çok dertlenip çok farkındalık yaratmaya çalışıyordum çevreme ama yapmam gereken en doğru şeyin bunları referans alıp kendi yol haritamı çıkarmak olduğunu anladım, o yüzden başkalarına değil kendime çalışarak ayrıca alternatif kaynaklardan da ekonominin içinden geçip kendi base alanımı oluşturmam lazım muhtemel geleceğimdeki en büyük tehlikeler çünkü göç ile artan suç oranları, su ve gıda kıtlığı sebebiyle sorunlar. ne kadar şehir metropol de olsam da çoğunlukla ilkel yaşam için alt yapımı kurma süreci devam ediyor. mümkünse su kaynağı olan, bireysel silahlanmış, ekme biçmeyi belirli bi düzeyde tutma artık bi lüks değil zaruri ihtiyaç olacak o zamana kadar yardırmaya dewamke

edit: bazen düşünoyorum blockchain mlokchain yardırıyorsun da her şey ilkele dönmek için farkında mısın diye, bilmiyorum birinden biri en doğrusu olacak iki ucada erişmeye devam.

karadenizde deniz seviyesinden en az 300mt yüksek yamaç arazilere bakıyorum özellikle tenha köy bölgelerine;

fiyatlar uçuk seviyede değil ama oraya bir base inşası yapıldığında ne kadar safe zone olur, kestiremiyorum. arka kısımdan tehdit almayacak ön cepheden açık olacak bir lokasyon düşünüyorum, yamaca karşıdan dalınabilir, bir yer altı suyu bulup elektrik buradan sağlanabilir. 5-8.000m2 bir alanda dikkat çekmeden yaşanabilir. Senin kesin net böyle bir planın varsa pm at bana, ortak böyle bir işe girme niyetin varsa arsa olayını çözerim ben.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

küresel ısınmanın etkisini tarımda çok uzun zamandır görüyoruz ve görmeye de devam edeceğiz önceden sadece tropikal iklimde yeten meyveler son yirmi yıldır akdeniz ve ege bölgelerinde artık yetişmeye başladı.

durum onu gösteriyor ki yaşama şeklimizden vaz geçmek dünya nufusunu azaltmak 

daha az et daha fazla sebze tüketmemiz gerekiyor. Vegan olalım demiyorum demem de zaten tek bir yönlü beslenme biçimi insan oğlu için sağlıksız fakat gereksiz şeyleri aradan çıkartmalıyız.

fosil yakıtlardan yenilenebilir enerjiye geçmeliyiz 

tüm atık su tesislerimizi ileri biyolojik arıtma tesisine çevirmeliyiz (ileri biyolojik arıtma tesislerinden çıkan suyu sulama suyu olarak kullanabilirsiniz) 

denizden tuzlu suyu arıtıp temiz su elde etmeliyiz çünkü temiz su kaynaklarımızın sayısını arttırma şansımız yok.

bu bir döngü , doğru yaparsak nesiller boyu iyi yaşarız ' eşiği geçersek nesiller bunun acısını çekerler 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

videoyu gece izleyeceğim. illa ki bi felaket olacağını düşünüyorum. sırf bu yüzden bi arsa aldım. 9 metreden su çıkıyor. elektrik üretmeye uygun rüzgarı da var. bi sığınakta olması gereken detaylı bilgileri de araştırdım. tek eksiğim para kaldı çünkü evimi de oraya yapmayı düşünüyorum. normalde önümüzde ki yıl yapacaktım ama şu artan dolar fiyatlarıyla o da biraz zora girdi. hayırlısı diyorum şimdilik :)

benim hayalimde ki felaket senaryosu küresel vb.. nedenlerden ziyade nükleer felaketlere dayalı. gaiser'im falanda var. o son geldiğinde bi şekilde ailemi koruyabileceğime inanıyorum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    TxT bunu yazdı

karadenizde deniz seviyesinden en az 300mt yüksek yamaç arazilere bakıyorum özellikle tenha köy bölgelerine;

fiyatlar uçuk seviyede değil ama oraya bir base inşası yapıldığında ne kadar safe zone olur, kestiremiyorum. arka kısımdan tehdit almayacak ön cepheden açık olacak bir lokasyon düşünüyorum, yamaca karşıdan dalınabilir, bir yer altı suyu bulup elektrik buradan sağlanabilir. 5-8.000m2 bir alanda dikkat çekmeden yaşanabilir. Senin kesin net böyle bir planın varsa pm at bana, ortak böyle bir işe girme niyetin varsa arsa olayını çözerim ben.

süper fikir, bi kaç yıl önce balıkesirin köylerini gezdim fiyatlar ne kadar artsada hâlâ süper yerler var senin oralar çanakkale için çok geç sanırım oralar uçtu gitti fiyat olarak da. senin yazılarını ve yaptığın survival paylaşımları da takipteyim hocam zâyi olmuyor onlarda. şu an direk toprak olayına giremiyorum ama sana yazarım.

şuraya da fantastik bi hayalimi bırakayım seven olur mutlaka, denizle tekneyle ilgililer bilir bi kaç yıl önce filika alıp kestirme olayı meşhurdu sonra oda ayrı bi sektör olup erişilmez oldu abiler çiçek gibi iş yapmışlar teknolojinin de nimetleriyle

https://www.youtube.com/watch?v=JjpCFP0jJIY&ab_channel=YachtingWorld

kıyamet günü senaryoları gibi aslında bi başlığımız olsa da herkes fantazilerini bi dökse kafa açan bilgi birikimler dökülür :)

TxT tarafından 26/Kas/21 18:33 tarihinde düzenlenmiştir