Her Gün Bu Yolu Yürüsem Sağlığıma Nasıl Faydası Olur ?
-
Jilet_Boris bunu yazdı
Beachbody dergahından geliyorum ve Tony Horton efendimizin isteği üzerine senide aramızda görmek istiyorum;
http://kickass.to/p90x-t7699216.html
not: 3 haftadır aralıksız yapıyorum ve son sigaramı programın ilk günü içmiştim.müdür şunu bi indireyim de deneneyim umarım vazgeçmem.
bu arada üşengeçlik var bende aşırı derece.
@drkill hocam 3 beyaz derken ben adam gibi beslelen biri değilimki kafamı karıştıran buişte :)
-
110 kiloyum 1..85 boy resmen memelerim var . ne zaman zayıflamak için yemeği azaltsam bi şeyler oluyor 4-5 kilo alıyorum . sanırım aç kalıcam korkusuyla abanıyorum ekmeğe / ; ama yemeği azaltırsan kilo verirsin spor yaparsan düzgün bir vücudun olur.buda bi gerçek ama biz yemediğim halde kilo alıyorum yalannına kaptırıyoruz
-
Hoca sen kilomu vermek istiosun yoksa vucudumu 3 kilo verip sekle sokiim mi diosun???
Kilo verim kalas gibi olim diosan cogunun dedigi gibi yemeyi azalt ve diyet uygula ha diosanki vucut yapayim falez parkina gidiosun hergun sabah 6 da basliosun orada kosmaya sona vardiginda sinav mekik hareketlerini cim uzerinde 20 lik periotlarla 3 set yapiosun I-net ten bak hangi tip sinav ve mekik hareketlri lazimsa onlarla basliosun daha sonra o bolegeden asagi inip beach parkta 3 gunde 1 artirmayla hergun yuzerek plaj geciosun geriye kalani kosuosun yap bunlari 2 ay sonra yine kilon olacak 84 kilo ama deli gibi bi vucudun olacak yemek isinide disarda yemeyi kes annenin yaptigi yemekler haricunde bisey yeme sabah kahvaltisinda da peynir zeytin ekmek gotur dergilik vucudun olur. Bunlar tecrube benim belekte su sporlarinda calisirken yaptigin seylerdi hergun sabah 6 km yol yuruodum sonra hayvan gibi sabah kahvaltisi 07:30 3 insanlik yiyodum. 12:30 Sonra oglen yemegi en asagi 2 poraiyon yine 2 kasede yogurt 17:30 aksam yemegi yine 2 porsiyon yine bol yogurt. Aksam eve giderken yarim litre bebekler icin sut bir botton kek yarim kiloluk bu hergun donen bi donguydu ama bir vucut vardi millet hayrandi simdi benimde durum seninle ayni yazin temelli antalyaya donecegim ozmana kadar evde snav mekik basladim gotu gobegi toplamaya calisiorum)))