Hergün 4 Tane Özgün Haber Giriyorum
-
hergün 4 tane özgün haber giriyorum google farkedermi acaba bu işde yeniyim. hiç bir yerde reklam vermeden 17 tane ziyaretçi geldi ...
-
buraya verdin ya
-
DJ_Alper bunu yazdı
buraya verdin ya
buraya vermeden önce -
18
-
haci haber okumayi severim takip de ederim sürekli telefonumdan ama benim gibi hasta ruhlu adamlar. merak eder misal ilk haberini actim baktim.
sibel can tmm güzel . resim yok. hangi firmanin olduguna dair bilgi olmamasi normal ama olabiliyorsa site ilerler birde misal xxx marka son model jeep die belirtebilirsin emin ol bu detaylar olmadigi sürece haberi geniş tutamadigin sürece insanlar aç kaliyor doymuyorsam yokum.
-
bu kadar mı olur ya :) hocam dün aynı şekilde bende böyle haberleri izlerken düşündüm.. bi kaç haber kanalında haberi kendilerine göre yorumlayarak orjinal halinden daha fazla ayrıntılara yer veriyorlar, yani bu demek oluyor ki kaynak belirtilmeden bir çok haber alınıp konunun akışına göre ciddi şekilde değiştirilir ve aynı yola çıkması sağlanır.. fikir güzel :) gün farkıyla elimden çaldın düşünceyi :D
-
Başbakan Ulusa Seslendi
bunun neresı özgün haber
-
flybatwin bunu yazdı
hergün 4 tane özgün haber giriyorum google farkedermi acaba bu işde yeniyim. hiç bir yerde reklam vermeden 17 tane ziyaretçi geldi ...
sitende zaten kaç tane haber varda hergün diyorsun? Zaten 6 haberin var daha bugün başlamışsın...
bu şekil devam et 1 ay sonra tekrar buraya yaz
-
bu arada bak moralini bozmak için eleştiri yapmiyoruz ha bilesin daha iyi bir siteye sahip ol daha iyilere ulas diye yapiyoruz sonra gidip bir yerlerde yapamadim ben olmadi beceremedim die die içine dertleri ata ata kotü hastaliklara kapilirsin allah muhafaza kendini asarsinda sebebi oluruz. :D
-
Amd-x bunu yazdı
bu kadar mı olur ya :) hocam dün aynı şekilde bende böyle haberleri izlerken düşündüm.. bi kaç haber kanalında haberi kendilerine göre yorumlayarak orjinal halinden daha fazla ayrıntılara yer veriyorlar, yani bu demek oluyor ki kaynak belirtilmeden bir çok haber alınıp konunun akışına göre ciddi şekilde değiştirilir ve aynı yola çıkması sağlanır.. fikir güzel :) gün farkıyla elimden çaldın düşünceyi :D
hocam yerel gazetelerin ya da internet gazetelerinin yaptıkları zaten bu :D
hatta haberi değiştirmeyip de sadece fontunu değiştirip girenleri bile gördüm.
kalehaber,istanbulhaber vırt zırt örnekler
hit az hocam.merhaba dünya diye haber de var :D amk değiştir şunu ya :D
murdery tarafından 01/Kas/12 19:54 tarihinde düzenlenmiştir -
murdery bunu yazdıAmd-x bunu yazdı
hocam yerel gazetelerin ya da internet gazetelerinin yaptıkları zaten bu :D
hatta haberi değiştirmeyip de sadece fontunu değiştirip girenleri bile gördüm.
kalehaber,istanbulhaber vırt zırt örnekler
hit az hocam.merhaba dünya diye haber de var :D amk değiştir şunu ya :D
hallettim..tamamdır.. :)