folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Hergün 4 Tane Özgün Haber Giriyorum

Hergün 4 Tane Özgün Haber Giriyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

hocam yerel gazetelerin ya da internet gazetelerinin yaptıkları zaten bu :D

hatta haberi değiştirmeyip de sadece fontunu değiştirip girenleri bile gördüm.

kalehaber,istanbulhaber vırt zırt  örnekler

hit az hocam.merhaba dünya diye haber de var :D amk değiştir şunu ya :D

hallettim..tamamdır.. :)

hocam bi de benim bildiğim haber teması böyle olur . senin tema biraz iğreti kaçmış

http://haber.blogizma.org/

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

haberlerini sosyal imleme sitelerinede kaydet.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

hocam yanlış anlama ama çok sade olmuş yaa. Yazının fontuyla oyna yada ne biliim arasında falan renkli yazı kullan resim ekle. 

Çünkü ziyaretçilerin yüzde 5 lik bir kısmı sadece yazı okur. Hiçkimse düz bir yazıyı okumaz, okusa bile inandırıcı gelmez.

Kendi adıma söyliyim düz bir şekilde yazılmış bir haberi s*kseler baştan sona kadar okumam..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

haber siteleri tutturmak için benimde ciddi bir projem vardı ama bu dediğini türkçe sitelerde uygulamak çok zor olucaktı. vazgeçtim :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Allah aşkına yapmayın etmeyin şu wp bu kadarda kullanılmazki googleye yazsan bi ton warez yada bedava haber scripti var en azından onu kullan..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    ErotikPanda bunu yazdı

Allah aşkına yapmayın etmeyin şu wp bu kadarda kullanılmazki googleye yazsan bi ton warez yada bedava haber scripti var en azından onu kullan..

:D sende benim kafasın hocam :D bütün wp siteler bi gecede yok olsa diye hayal ederim hep :D drupal kurun joomla kurun abicim neden hep wp dimi ? :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    interfector bunu yazdı
    ErotikPanda bunu yazdı

:D sende benim kafasın hocam :D bütün wp siteler bi gecede yok olsa diye hayal ederim hep :D drupal kurun joomla kurun abicim neden hep wp dimi ? :D

insanlar joomlarnın gücünü kullanım alanlarını bi öğrenseler şaşr kalırlarda hep şin kolayı..

Hacı tamam blog şu bu kullanılsın edilsinde allah aşkına bi girdim o nedir böyle haber sitesimi olur :|

Domain zaten faul. İçerik desen ayrı bi olay. Tema desen sayfayı nasıl kapatacağımı şaşırdım elim ayağım karıştı.

( bunlar ezmek için değil kendini geliştirmen için yapılan yorumlar )

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı
    interfector bunu yazdı
    ErotikPanda bunu yazdı

insanlar joomlarnın gücünü kullanım alanlarını bi öğrenseler şaşr kalırlarda hep şin kolayı..

Hacı tamam blog şu bu kullanılsın edilsinde allah aşkına bi girdim o nedir böyle haber sitesimi olur :|

Domain zaten faul. İçerik desen ayrı bi olay. Tema desen sayfayı nasıl kapatacağımı şaşırdım elim ayağım karıştı.

( bunlar ezmek için değil kendini geliştirmen için yapılan yorumlar )

Artık WP ler bloglarda bir zamanın forumları gibi oldu eskiden forumlar açılıyordu şimdide bloglar bizim türk milletinde çok var bu birisi birşey yaptımı yağıyor millet anasını satim oldum olası blog Wp tarzı şeyleri sevemedim

Joomla konusunda çok haklısın joomla ile yapılan sitelere bakıyorsun harbiden abartmış adamlar o kadar güzel şeyler çıkartıyorlar ama joomlada emek vermen gerekiyor Wp te öyle mi direk next next dedin aha site açıldı bi tema yallah gitsin ben beğenmiyorum Wp ha çok geliştirilmiş olanlara sözüm yok 

THE BeYaZ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

özgün içerik herşeydir. Kaybetmezsin.

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
Toplam Hit: 2243 Toplam Mesaj: 20