Hergün 4 Tane Özgün Haber Giriyorum
-
hocam yerel gazetelerin ya da internet gazetelerinin yaptıkları zaten bu :D
hatta haberi değiştirmeyip de sadece fontunu değiştirip girenleri bile gördüm.
kalehaber,istanbulhaber vırt zırt örnekler
hit az hocam.merhaba dünya diye haber de var :D amk değiştir şunu ya :D
hallettim..tamamdır.. :)hocam bi de benim bildiğim haber teması böyle olur . senin tema biraz iğreti kaçmış
-
haberlerini sosyal imleme sitelerinede kaydet.
-
hocam yanlış anlama ama çok sade olmuş yaa. Yazının fontuyla oyna yada ne biliim arasında falan renkli yazı kullan resim ekle.
Çünkü ziyaretçilerin yüzde 5 lik bir kısmı sadece yazı okur. Hiçkimse düz bir yazıyı okumaz, okusa bile inandırıcı gelmez.
Kendi adıma söyliyim düz bir şekilde yazılmış bir haberi s*kseler baştan sona kadar okumam..
-
haber siteleri tutturmak için benimde ciddi bir projem vardı ama bu dediğini türkçe sitelerde uygulamak çok zor olucaktı. vazgeçtim :D
-
Allah aşkına yapmayın etmeyin şu wp bu kadarda kullanılmazki googleye yazsan bi ton warez yada bedava haber scripti var en azından onu kullan..
-
ErotikPanda bunu yazdı
Allah aşkına yapmayın etmeyin şu wp bu kadarda kullanılmazki googleye yazsan bi ton warez yada bedava haber scripti var en azından onu kullan..
:D sende benim kafasın hocam :D bütün wp siteler bi gecede yok olsa diye hayal ederim hep :D drupal kurun joomla kurun abicim neden hep wp dimi ? :D
-
interfector bunu yazdıErotikPanda bunu yazdı
:D sende benim kafasın hocam :D bütün wp siteler bi gecede yok olsa diye hayal ederim hep :D drupal kurun joomla kurun abicim neden hep wp dimi ? :D
insanlar joomlarnın gücünü kullanım alanlarını bi öğrenseler şaşr kalırlarda hep şin kolayı..
Hacı tamam blog şu bu kullanılsın edilsinde allah aşkına bi girdim o nedir böyle haber sitesimi olur :|
Domain zaten faul. İçerik desen ayrı bi olay. Tema desen sayfayı nasıl kapatacağımı şaşırdım elim ayağım karıştı.
( bunlar ezmek için değil kendini geliştirmen için yapılan yorumlar )
-
ErotikPanda bunu yazdıinterfector bunu yazdıErotikPanda bunu yazdı
insanlar joomlarnın gücünü kullanım alanlarını bi öğrenseler şaşr kalırlarda hep şin kolayı..
Hacı tamam blog şu bu kullanılsın edilsinde allah aşkına bi girdim o nedir böyle haber sitesimi olur :|
Domain zaten faul. İçerik desen ayrı bi olay. Tema desen sayfayı nasıl kapatacağımı şaşırdım elim ayağım karıştı.
( bunlar ezmek için değil kendini geliştirmen için yapılan yorumlar )
Artık WP ler bloglarda bir zamanın forumları gibi oldu eskiden forumlar açılıyordu şimdide bloglar bizim türk milletinde çok var bu birisi birşey yaptımı yağıyor millet anasını satim oldum olası blog Wp tarzı şeyleri sevemedim
Joomla konusunda çok haklısın joomla ile yapılan sitelere bakıyorsun harbiden abartmış adamlar o kadar güzel şeyler çıkartıyorlar ama joomlada emek vermen gerekiyor Wp te öyle mi direk next next dedin aha site açıldı bi tema yallah gitsin ben beğenmiyorum Wp ha çok geliştirilmiş olanlara sözüm yok
-
özgün içerik herşeydir. Kaybetmezsin.