Herkes Balkona Cama Pencereye Çıksın Çabuk !
-
Bi$i yok, hertarafa baktim Bakirkoy'den Hilal gozukmuo demekki :))))
-
kaşıyakada yagmur yok arkadaş amele sizin orası ezik kalıyor o zaman :D ayrıca ay ılgız hilal değil gölte tek bi ampül yok yanan :D
-
şaka değil gerçek gerçek (ajdarım şarkısından :D )
valla var yaLan demiyorum. dışarı çıkın terasa çıkın. ne biliyim bişe yapın :D çok güzel bi görüntü ya. insan bi tuhaf oluyor
Edit : demin annem odama girdi. Halamı aramış. Söyledi ona böyle böyle diye. Ailece coşmuş durumdayız :D
işin ilginç tarafı başka hiçbir yıldız yok ! sadece Hilal ve Yıldız var. Aynı Bayrağımızı Gibi. İşte Tam Bugün Şehitlerimizin Kanına Yamsıma Yapmış Demek Ay Yıldız !
-
hoca çek bi resim gönder ya bizde görelim bahsettiğin güzelliği
-
Hocalar tam olarak sadece Samsun'da görünecek. Samsun'da olan müridler çekerse ve bizimle paylaşırsa seviniriz.
-
La 10 tane adamsınız bi resim çekemediniz bee :p
-
Ek Bilgi : Bu Olay 500 Yılda 1 Oluyormuş. aman tanrım :D
birde resim çek diyosunuz. hiç soran var mı telefonun kameralı mı? :D 3410 kullanıyodum, birbirimizi çok seviyoduk ama bozuldu o :( şimdi 3310 kullanıyom :D
-
kara kalem çiz tarattır
kablo uzat webcamle çek
atv yi çağır çeksinler
yap bişeyler mahrum bırakma bizi o görüntüden :) -
WebCrow bunu yazdı:
-----------------------------
kara kalem çiz tarattır
kablo uzat webcamle çek
atv yi çağır çeksinler
yap bişeyler mahrum bırakma bizi o görüntüden :)
-----------------------------webcamda yok :D ben teknoloci cahiliyim :D
ama varya çok güzel bi durum ya.
Annem herkesi arıyo :D hüzünlendi kadıncağız :)
-
ARKADAŞLAR BU ÇOĞU ZAMAN BÖYLE OLUYOR.İLK DEFA MI FARK ETTİNİZ.DEMEK Kİ SİZ HİÇ GÖKYÜZÜNE BAKMIYORSUNUZ!!!
YA DA HİÇ AĞLAMADINIZ TEK BAŞINIZAYKEN...(BEN TEK BAŞIMA YALNIZ AĞLARKEN HEP GÖK YÜZÜNE BAKARIMDA)
YAZ AKŞAMINDA SAHİLDE GÖKYÜZÜNÜ İZLEMİYORMUSUNUZ??? BU MANZARADAN ÇOK VAR ORADAAA..