Herkes Balkona Cama Pencereye Çıksın Çabuk !
-
klavyeyi aldığında bi sefer basıp açmışsın sonra bi daha kapatmamışsın :) sağol lazım değil :)
-
birdubleraki bunu yazdı:
-----------------------------AMAN BEEE
ALLAH ALLAH YAAA
TAMAM TAMAM İLK DEFA OLUYOR
(NE LAN BU HERKES Bİ TARAFTAN KONUŞUYOR.BEN SADECE GÖRDÜKLERİMİ SÖYLÜYORUM YAAA)
-----------------------------
ablacım ben herkese sevgi ve şefkatle yaklaşırım :Dbak bu 19 Mayıs bayramı diye değil, 500 yılda bir rastladı ve Allah'ın hikmetidir ki bugüne rast geldi.
birde tüm herfleri büyük yazmak bağırmak anlamına geliyor. o yüzden sana yazma diyolar. takıldığın başka birşey olursa söyleyebilirsin :P -
Çıktım dama gördüm valla çok duygulandım lan :(
Ama yıldız biraz uzakta gibi hafif daha yaklaşsa tam super olacak...
-
HackMan bunu yazdı:
-----------------------------Çıktım dama gördüm valla çok duygulandım lan :(
Ama yıldız biraz uzakta gibi hafif daha yaklaşsa tam super olacak...
-----------------------------oha be olm yaw : oldu olcak gökyüzüde kırmızı olsun tam bayrak olur :D
-
tamam kıdemli abilerim.beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum.çok duygulandım.bundan sonra bööle minik minik yazarım.ayrıca bağırmak için yazmıyorum büyük harfle.sadece gözüme daha güzel görünüyor diye yazmıştım.neyse durum bundan ibaret...
-
birdubleraki bunu yazdı:
-----------------------------LAZIM OLACAKSA SANA GÖNDEREYİM.İSTERMİSİN?
BAYANDAN AZ KULLANILMIŞ 2. EL CAPS LOCK...
birdubleraki bunu yazdı:
-----------------------------AMAN BEEE
ALLAH ALLAH YAAA
TAMAM TAMAM İLK DEFA OLUYOR
(NE LAN BU HERKES Bİ TARAFTAN KONUŞUYOR.BEN SADECE GÖRDÜKLERİMİ SÖYLÜYORUM YAAA)
birdubleraki bunu yazdı:
-----------------------------BEN BİRÇOK DEFA BU MANZARAYI GÖRÜYORUM.TAMAM ATATÜRKÜ ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI AMA BUGÜNE ÖZEL BİRŞEY DEĞİL Kİ BU BEN ÇOK GÖRDÜM...
BUNU ANLATMAK İSTEDİM. TABİ ANLADIYSAN!!
Ban !! Ban !! Ban !! Ban !! Ban !! Ban !! Ban !! Ban !! Ban !! Ban !!Ban istiyoruz
-
-
lem tamam normal olabilir,, olmayacak bişey değil de O YILDIZDAN BAŞKA YILDIZ YOK :s var da ben mi göremiyorum a.koyim? işte bu tuhaf.
-
http://img508.imageshack.us/img508/6219/image033kv2.jpg
cep telefonundan cektim süper bir olay:D
-