Herkes Bu Zamana Kadar Duydugu En Baba Sözü Yazsın
-
Adını anmamam için beni tutan bu şişe, büyüdüğüm caddelerde adımı anma fahişe.. SS
-
senin silahında mermi ters dönmüş evlat dikkat et kendini vurmayasın.. (Kabadayı)
beni bir ben bilirim birde yaradan bana bir ben lazımım birde anlayan .. (Mevlana)
Her sevdiğim ve saygı duyduğum varlığı kaybettiğimde sığınabildiğim inançlarım olmasa çoktan kendi azrailim olurdum. (Aslan bey)
Eskiden saçının bir tek teline zarar gelse canımı verirdim, şimdi ırzına geçseler sigaramı yakar sıraya geçerim. (Anonim)
-----------------
hepsi sağlamdır bana göre :)
-
Ekinler baş vermeden kör buza topallamazmış :D üstüne laf tanımam
-
Ben güzele güzel demem, güzel benim olmadıkça.
Kişi kendini geliştirmediği sürece kölelik yapmaya mahkumdur. (bunu bilir yaşarım [nokta] )
-
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz..
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
Yıllarca hayal kurarsın hiç birisi gerçek olmaz, bir gün bir gerçek yaşarsın, hiç bir hayale sığmaz...
Hayat, biz gelecek için planlar yaparken başımızdan geçenlerdir...
Yanıma gelip, bir göt lük yer aç dediğinde, senin komple bir göt olduğunu nasıl da anlayamadım ben...
5 duyu organın var, beni hâlâ kıçınla anlıyorsun ya Pes !
'B' gurubu
kan bankasıydım sana... Seninse sıfır'dı
kan gurubun... Tek farkımız buydu
işte...'Sadece'sen herkese veriyordun....Madem oral sevmiyorsun, adımı ağzına almayacaksın...
Kadın gardolapa benzer. Ancak içine bir şey koyarsanız işe yarar. Yoksa boştur.
Attığın kazıkları saklıyorum sevgilim, saklıyorum ki geldiğinde oturtacak yerim olsun...
hadi 1 Nisan şakası yap bana; ''seni seviyorum'' de... Muhteşem inanırım.. Nisan gitse ben koca ömür 1'nde kalırım...
------------------
Çok söz varda aklıma gelen baba sözler bunlar şimdilik.
Son zamanlarda küçük iskenderin yazılarını okuyorum, özellikle facedeki grubuna üye olmanızı tavsiye ederim. mükemmel bir şair, söz üstadı, o bambaşka birisi...
-----------------------------
bende seviyorum hocam küçük sikenderin yazılarını. tam piç, değişik bi kişilk gerçekten.alttaki yazısıda çok derinden etkilemiştir beni.bildiğin vay amk dedirtmiştir yani.
"Oof!.." dedi.
-"Ne oldu?" dedim .
-"Hiiç..." dedi.
-"Herseyi bırak gel benimle" dedim.
...-"Olur mu?!.." dedi.
-"Topu topu bir tabak fazla koyarız soframıza" dedim.
-"Olmaz!" dedi.
-"Neden?" dedim.
-"Aynı tabaktan yeriz..." dedi.
Bir daha Sevdim... -
- Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner..
-
Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
-
Kalabalıkta artizlik yapanın tenhada özrü kabul olmaz.
-
Söz vermek, göt vermeye benzemez.
Hiçbir zaman çıktığın kapıyı hızlı çarpma, geri dönmek isteyebilirsin.