Herkes Bu Zamana Kadar Duydugu En Baba Sözü Yazsın
-
Yüz daha versen yüz uman Yüzler bilirim,Yokuslara kardes olan düzler bilirim.Dünya öküzün üstünde derler ama,Dünyanin üstünde nice Öküzler bilirim
-
OraL sevmiyorsan adımı ağzına aLma
-
Yola birlikte çıktık yol bitmedikçe ayrılık olmaz.
-
ulen bi konu açmışsınız adam gibi okuyalım dedik millet sikip atmış güzelim konuyu, kendi kapasiteleriyle esprş yapmaya çalışan ne kadar mal varmış amk ya
alın size bnden birkaç tane
hepsi ekşiden alıntı
biz hiç bir gemiyi kaçırmadık, onlar eksik gittiler.
'sana tuz yalatsam; sabaha kadar tuz yerine suyu düşünürsün. işte çelişki burada gibi görünse de nesnel hareketin kanıtıdır bu. bir durumla uyarılan her durum, bir başka durumu işaret edecektir. beni sevdiğini söyledikçe sen, ben bir diğerini sevdiğimi hatırlayacağım. buna ihanet diyemezsin...' küçük iskender
''gerçek şu ki, herkes seni incitecek... yapman gereken tek şey, acı çekmeye değer birini bulmak.'' bob marley
bir misafirliğe gitsem; bana temiz bir yatak yapsalar.her şeyi, adımı bile unutup uyusam."
''öyle kolay bir sanat değildir uyumak. onun uğruna bütün gün uyanık durmak gerekir.''
aptallarla tartışma, seni kendi seviyelerine çekerler ve tecrübe ile yenerler
"çirkin olduğunuzda bilirsiniz ki, sizi seven, gerçekten seviyor". -charles bukowski
gençler, yaşlıların aptal olduğunu düşünür; yaşlılar ise gençlerin aptal olduğunu bilir. george chapman
alkolün bana verdiği yetkiye dayanarak kendimi pilot ilan ediyorum..
insanoğlu hayatta o kadar acı çeker ki, canlılar arasında yalnız o, gülmeyi icat etmek zorunda kalmıştır." friedrich wilhelm nietzsche
geçmişinle barış ki bugününün içine etmesin.
tanrının bana başedemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum.
rahibe teresa
kalk haydi,ebediyen uyuyacağız zaten.
(bkz: ömer hayyam)
"eğer hayatı seçersen ölümü de seçersin" (bkz: jostein gaarder)(bkz: portakal kız)
kalp kırılır sevda içinde kalır.
"veritas odium parit, obsequium amicos"
dürüstlük düşmanları, yalakalık dostları doğurur.
"bekletmek bekletilen insanı ahlaksızlaştırır." nietzsche
hiç bir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kadınla yakın arkadaş olmak istemez
sigmund freud..
hakikati insanların ölçüleriyle değil, insanları hakikatin ölçüleriyle tanı.
"i am not young enough to know everything. "
-oscar wilde-
"bu kadar alçakgönüllü olma. henüz o kadar büyük değilsin." - golda meir
''gemiler batarken, okyanusun canı acır mı baba ? ''
"kadınların peşinden koşma, paran biter! paranın peşinden koş.. kadınlar hiç bitmez"
"quando il gioco e' finito, il re e la pedina ritornano nella stessa scatola."
-italyan atasözü-
türkçe meali:"oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur." -
cok var ama imzamdaki de i i . .
-
sana taptığım kadar paraya tapsaydım milyarder, Allaha tapsaydım peygamber olurdum
-
TTNet'e kafam girsin :D:D:D
-
MrSari bunu yazdı:
-----------------------------
TTNet'e kafam girsin :D:D:D
----------------------------- -
horrt! :)
Laf sırası geldimi Babanda olsa vereceksin cevabını..(annemin sözü)
Akpsiz Din'imi, Mhpsiz Vatan'ımı, Chpsiz Atatürk'ümü SEVEBiLiRiM!
Torun kaldım diye üzülme, Fosil oldum diye sevinme :D
Şafağını Bil Lan.. :D
sol sağ sol sağ bugün bayram olsa :) -
mademki ermenisin bir kere vermelisin,mademki rumsun bırak içinde dursun,madem ki Türksün göster ürksün