Herkes Site Hackliyecek.. Burda!!!
-
Hoca Hacklenebilecek sitelerin listesini yapmışsın..Varmı Bi programı ?onunda
-
hocam biz burda ne alattık baştan sona oku göreceksin varmıymış yokmuymuş..
-
Fistandantilus bunu yazdı:
eywallah eser yazarım ben 8)
hocam şimdi ben cahil uyeler var onun için dedim hani 982354121 site hacked diye konu açıyorlar sora herkes helal olsun siyor ya o açıdan. Ama isteyende kızlara hava atar böyle :P ya da gidersiniz Cw nin foruma, kafir sitesi bunlar hackledik diye yazın 10 sayfa selametle allaha emanet ol diye dualar alırsınız. Cennet garanti :P[töbe töbe şimdi tbt nin server çarpılcak :( ]
zahhaah ahahaha harbi ha.. -
Fistandantilus bunu yazdı:
eywallah eser yazarım ben 8)
hocam şimdi ben cahil uyeler var onun için dedim hani 982354121 site hacked diye konu açıyorlar sora herkes helal olsun siyor ya o açıdan. Ama isteyende kızlara hava atar böyle :P ya da gidersiniz Cw nin foruma, kafir sitesi bunlar hackledik diye yazın 10 sayfa selametle allaha emanet ol diye dualar alırsınız. Cennet garanti :P[töbe töbe şimdi tbt nin server çarpılcak :( ]
heheheh cennet garanti ha :)) -
arkdaş ne egosu ne yenisi...dedemin zamanından kalma en son 2 sene önce güncellenmiş siteleri mi hacklican onunla
-
arkadaşlar burdaki index e kendi fake mail inizi basın ki girenler şifrelerini alalım diimi.
-
http://www.redalder.com/hack.htm ben burayı yaptım zaten site hack lenmiş.ya bide mesela sadece burda yani bunu yazarasak giriyo siteye girdiğimizde direk karşımıza çıkmaz mı
-
Wallpaper baya guzel yollasana bana
-
yilmaz bunu yazdı:
http://www.redalder.com/hack.htm ben burayı yaptım zaten site hack lenmiş.ya bide mesela sadece burda yani bunu yazarasak giriyo siteye girdiğimizde direk karşımıza çıkmaz mı
Hangi zekaya sahip insan hack.htm ye girip hotmail şifresini girer :) ha bu arada fake yerini heryerde yayınlama. Şimdi ben denyo4 ile hac.htm ye girip surekli giriş yapsam snn mailine(saman1990_2@hotmail.com) mail bomb olur. Alın size manyaq mail bomber :P
-
slm arkadaslar ben yiniyim ilk yazdigim