Herkes Site Hackliyecek.. Burda!!!
-
slm arkadaslar ben yiniyim ilk yazdigin yer burasi ellerine saglik fistandantilus cok guzek olmus bana bir seyden yardim edebilirmsin index nasil yapiyorsun yardim edersen cok sevinirim bir iylik yapmis olursun msn adresim bu > erkeksen_1@hotmail.com hadi iyi aksamlar
-
hacker_eh bunu yazdı:
slm arkadaslar ben yiniyim ilk yazdigin yer burasi ellerine saglik fistandantilus cok guzek olmus bana bir seyden yardim edebilirmsin index nasil yapiyorsun yardim edersen cok sevinirim bir iylik yapmis olursun msn adresim bu > erkeksen_1@hotmail.com hadi iyi aksamlar
arkadaşım index yapman icin html dilini ögrenmen gerek o kdr zor bişi diil hacke yeni başladıysan bnce bu yoldan uzak dur sana bişey kazandırmaz lamer olursun allah korusun! -
Hoja program da trojen Varmı Gerçekn şşt Yavşak Gibi Olmayalım Sonra tahribata laf sölerler trjonli programları war diye..
-
harbi yaw trojan mrojan ne ayak? g.te gelmeyek? :)
-
Trojan olduğunu söyledi bir arkadşaım, benden kaynaklanmıyor. Bende antivirus bulunmadığı için bir bilgiye sahip değilim. O trojan beni etkilemez çünkü sağlam firewall'um var pcme bağlanamıyor yani :P
-
bu yöntemle heklenecek site kaldımı hala?
hala vara ona göre indircem bu program.Eğer yoksa bosuna indirmeyek.Aranızda yapabilen warmı? -
ben denedim çalışıyor.ISS 5 ÇALIŞIYOR..
-
yaa arkadaslar mesela ben www.events place.com a yaptım bu dediinizi ama sitede benim koyduum resim deilde baska bi haekleyenin resmi var benimki ac xxxx.htm olursa cıkıyo :( napcam ben.Ben bunu sitenin girisine koymak istiom site tıklandıında benim resmim cıksın
Bide böle siteleri nasıl aratcaz? liste dısında?
-
benim hotmail 2 gb ama bombalanabilir tabiii.....
-
trojan var dikkat