Tahribat.com Forumları
Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
HERKEZ TOPLANSIN TAHRİBAT YENİ TASARIMI NASIL OLSUN(Holyone)
Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
-
BEYLER HoLyOne:
Selam millet, daha çok var çıkmasına ama tahribatı 0 dan yazasım geldi piskopatlık değilmi oturdum başladım.
site şu an 6 yılını dolduruyor, ve sürekli değişen teknolojiye ve yeniliklere ayak uydurmadan aynı hızda ilerlememiz çok zor. bunun için siteye yeniden başladım.
Tahribat V10 un ilk betasını ayrı bir domainde 2-3 ay içinde açacağız. yeni sistemin getireceği artılardan birkaçı...
V10 da farklı bölümlere farklı adminlikler vermek mümkün, örneğin herhangi bir uyeyi sadece dokumana yetkili yapma olanağımız olacak, bu daha iyi iş bölümü ve daha kaliteli içerik icin bize altyapı olacak.
V10 da belirli süreler için ban koyma şansımız olacak örneğin bir kullanıcıyı 1 günlük uzaklaştırma verebileceğiz. aynı zamanda herkezin sicili olacak ve kimi daha once banladığımızı görebileceğiz.
Ajax gibi niğmetlerden yararlanabileceğiz
Kullanıcılar tema seçebilecek, printerdan çıktı aldığınızda daha güzel olacak.
Site bozuk downloadlari kendi farkedip silebilecek
Sitede ezelden beridir kullanicilari delirten buglarin hepsi kapatilacak, Login, yanlis redirectler ve benzeri seyler gibi...
Eski database aynen korunacak
Aşırı kullanıcı dostu yeni bi arabirim...
ping, whois,mxresolve,ve benzeri her tur online araç
kolay kolay bir turk sitesinde bulamayacaginiz kaliteye eristirecegiz kisacasi... -
Forumda detaylı arama olsa iyi olur
-
1) doru dürüst bi arama motoru
2) cookie sorununun çözümü
3) dosya arşivinin yenilenmesi veya bunun için üyelere yetki
4) en önemlisi, eccük daha hızbunları yapın, canımı yiyin (daha n'olsun ki zaten?)
-
forumdaki ezik nufusunun azaltimini istiyorum gerisi önemli değil. ayrıca yardımmmmmmm , LÜTFEENNN , WEB HACK , SU SİTEYİ HACKLEYİNN gibi baslıkların okunmadan silinmesini ve adminlerin bu konularda daha duyarlı olmasını istiyorum...
-
DATNET (aspx) mi yazılıyor yoksa başka bir dil ile mi?? Bence RENE varsa işin içinde ki mutlak vardır,iddaa ederim aspx yazılacaktır v10.Herkese hayırlı olsun,kalın sağlıcakla..
-
Tahribat yaparsa en iyisini yapar, söyleyecek lafımız kalmaz heralde. Kolay gelsin diyelim
-
internet explorer'ı delen bi Backdoor işi görür anasayfaya koyarız sonra bide kurban listesi millet birbine dalar :D İyi Bi büşünce uheuehuehue
-
Abi bence küfürlerin ve dalaşmaların engellenmesi ve işbirliğiii
-
asp.net de ajax kütüphaneleri vardı. yine rene .net ile yazılacak diyordu. ajax desteğini ie haricindeki browserlarda kullanamayacaz sorun cıkacak büyük ihtimalle.. microsoft illa benim ürünlerimle sorunsuz girebilirsin diyecek.ne de olsa geliştirme ortamına para veriliyor değilmi boşamı gitsin o kadar para :)) - Yanılıyormuyum yoksa ?!? -
-
yaw holy kardeş birde şu var sende bilirsin,bi çok forum sitesinde bir konu açınca veya konuya yorum yazınca diğer kişilere e-mail geliyo.bende bunu istiyorum böylelikle konular daha kolay takip ediliyo ve verilecek cevaplar takip edilemese bile daha sonra e-maile gelen kısayoldan kolaylıkla bulunabiliyo.Ayrıca banlanma işi de dediğin gibi sürelere bölünse iyi olur.
-
Şeyh'in ve adminlerin siteyle daha çok ilgilenmelerini istiyorum...Önce böyle değildi bunu kimse inkar edemez... a4tech in dediği gibi birde ezik sayısı var.Başlıklara "Mail hack -Msn hack..." gibi sözcükleri algılanıp otomatikman çöpe taşınsın...Başlıklar filtrelensin...Uzun lafın kısası Otorite olsun sitede.
Toplam Hit: 14677 Toplam Mesaj: 62