Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
HERKEZ TOPLANSIN TAHRİBAT YENİ TASARIMI NASIL OLSUN(Holyone)
HERKEZ TOPLANSIN TAHRİBAT YENİ TASARIMI NASIL OLSUN(Holyone)
-
a4tech ve computerwolf ne diyorsa aynen. BAşka diyecek bir şey bulamıyorum zaten.
-
benim tahribattan bazı istek ve sorularım olacaktı.
1) Asp mi olacak yine?
2)Arkadasların da dedigi gibi artık konular yayınlanmadan önce kontrol edilecek mi?
3)Allah rızası içün bi arama motoru abi...
4)gerçekten bu mail hack msn hack gibi konular olmasın.ne lan bu önune gelen hacker olacaanı sanıyor.
5)web programlamaya biraz daha ağırlık verilmesi.
teşekkürler tahribat
-
girişler davet sistemiyle olsun adına yakışır bi sistem olsun kesinlikle compu'ye katılıyorum...
-
davetiye kotu bence davetiye olmicak yeni sistemden biraz aciklama yapiim
aspx olucak
her bolume adminlik verilebilicek
herkezin sicili olucak
daha guvenlikli bir sistem
gunluk ban haftalik ban aylik ban secenekleri olabilicak
calismayan dosyalari sistem kendi algilayip silebilicek
database ayni sekil o sisteme aktarilicak
ve yaninda bir gelicek bir cok yenilik var...
-
Hacilar en önemlisi ilgi ama ...
-
tasarım değişikliği iyi olur ek bi fonksiyon gerektiğini düşünmüyorum eldekilerin düzeltilmesi yetiyo
-
Biraz karanlıqı oynasak nasıl olur diye düşünüyorum tasarımda :)
Admin sorununu söylemiyorum çünkü yeni sistemde galiba bu sorun çözülücek kesinlikle ..
Kolay Gelsin HolyOne Başarılarının Devamını Dilerim ....
Bize Rahat ve Güzel Seviyeli Ailevi bir şekilde Ortam sunduqun içinde Teşekkürler..
-
HOLLY BE YAPARSA MÜKEMMEL YAPAR. Bence bi eksik arama motoru site bana oldukça yeterli gelmesine rağmen bu haber mükemmele yaklaşılacağı seslerini kulağıma çalıyor. Arkadaşlar hack olayı çok hafife alındığı doğru ama bilgi paylaşıldıkça artar. Bence bu konu hakkında bilgilendirmeye yönelik başlıklar açılsa biras daha etkin olur düşüncesindeyim; tabiki gelin hackleyin olayı kolaycılıktan öte bişey değil emek olmalı ki değeri olsun yoksa oyuncak olur çıkar.
-
walla ii olur aga 3 yıldır giriyom bu siteye aynı ama 3 yıl önce tahrip e ağırlık veriyordum o nedenle üyeliğim yeni. ama forum oldukça kalabalıklaşmış daha nedeni msn hack olsa gerek lol
bi de kültür seviyesi oluşturalım aşırı newbie ler test edilsin üsleri tarafından sonra alınsın siteye.(o nasıl olcak bilmiyom ama lol :D )
nese ama tasarımın çok sağlam olcağını tamin edeiyorum ok size kolay gele eywallah.
-
Giriş intro olsa süper olur..intro arka planında da bu resim olsa mesela!!!!