Hesaba Yanlış Yatırılan Para
-
Arkadaşlar hesaba yanlışlıkla birisi 400 lira para yatırmış. Kartsız işlemden yatırmış sadece tc kimlik numarasını ve adını biliyoruz.
Bunu geri ulaştırmak lazım tcsini ve adını versem numarasına ulaşabilir miyiz bu kişinin?
-
hocam paraya dokunma zaten farkına varıp soruştururlar
-
Öncelikle iyi niyetin için tebrik ederim. Senin gibi adamları aliminyum folyoya sarıp saklama kabında saklamak lazım. :) Müşteri hizmetlerini ararsan onlar yardımcı olur hocam. Zaten parayı yatıran adam nasıl becermiş anlamadım. Atm'de para gönderirken atıyorum adın Mustafa Yılmaz olsun. MU***** YI***** diye gösteriyor. Adam bankaya hatasını anlayıp başvurmuşsa banka işlemi inceler seni arar zaten para yanlış yatırılmış diye.
-
Iyi insanlar da varmis hala.
-
Easx bunu yazdı
Arkadaşlar hesaba yanlışlıkla birisi 400 lira para yatırmış. Kartsız işlemden yatırmış sadece tc kimlik numarasını ve adını biliyoruz.
Bunu geri ulaştırmak lazım tcsini ve adını versem numarasına ulaşabilir miyiz bu kişinin?
Hocam paraya dokanma bankaya söylersen anında bulurlar zaten adamı.
-
WTF
-
Hocam bankadan filanda hiç aramadılar adam farkında değil heralde şimdi müşteri hizmetlerini arasam çözerler diyorsanız bir bakınayım bakalım
-
Easx bunu yazdı
Hocam bankadan filanda hiç aramadılar adam farkında değil heralde şimdi müşteri hizmetlerini arasam çözerler diyorsanız bir bakınayım bakalım
Adam itiraz ederse iznini isterler zaten. Demek ki daha farkına varamamış. Sen yok vermiyorum para benim göndermeseymiş mal dersen bişey yapamıyorlardı en son. Acaba hala öyle midir
-
Easx bunu yazdı
yatıran kişi yanlış kişiye gittiğinin farkına varır ise banka ile iletişime geçer ondan sonra da banka sizin ile iletişime geçecektir. bana da olmuştu bir kere şuan siz arasanız hiç bir işlem yaptıramazsınız. parayı yatıran kişinin farkında olması gerekiyor ondan sonra hallediyorlar hemen
-
400 lira kesin adam ev kirasını yatırdı :S
-
müşteri hizmetleri yardımcı olur diye tahmin ediyorum ya da dekontu mail adresine at oradan bilgileri mevcuttur ararsın geri gönderirsin enparalı isen beleşe hemde