folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hesaba Yanlış Yatırılan Para

Hesaba Yanlış Yatırılan Para

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Arkadaşlar hesaba yanlışlıkla birisi 400 lira para yatırmış. Kartsız işlemden yatırmış sadece tc kimlik numarasını ve adını biliyoruz.

Bunu geri ulaştırmak lazım tcsini ve adını versem numarasına ulaşabilir miyiz bu kişinin?

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

hocam paraya dokunma zaten farkına varıp soruştururlar 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Öncelikle iyi niyetin için tebrik ederim. Senin gibi adamları aliminyum folyoya sarıp saklama kabında saklamak lazım. :) Müşteri hizmetlerini ararsan onlar yardımcı olur hocam. Zaten parayı yatıran adam nasıl becermiş anlamadım. Atm'de para gönderirken atıyorum adın Mustafa Yılmaz olsun. MU***** YI***** diye gösteriyor. Adam bankaya hatasını anlayıp başvurmuşsa banka işlemi inceler seni arar zaten para yanlış yatırılmış diye.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Iyi insanlar da varmis hala.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Arkadaşlar hesaba yanlışlıkla birisi 400 lira para yatırmış. Kartsız işlemden yatırmış sadece tc kimlik numarasını ve adını biliyoruz.

Bunu geri ulaştırmak lazım tcsini ve adını versem numarasına ulaşabilir miyiz bu kişinin?

Hocam paraya dokanma bankaya söylersen anında bulurlar zaten adamı.

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLank's avatar
    Erkek

WTF

## http://www.youtube.com/watch?v=grmCuaV_zxc bir kum tanesinde dünyayı görmek ve vahşi bir çiçekte cenneti görmek, sonsuzluğu avuçlarında tut ölümsüzlüğüyse bir saat içinde
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hocam bankadan filanda hiç aramadılar adam farkında değil heralde şimdi müşteri hizmetlerini arasam çözerler diyorsanız bir bakınayım bakalım

www.kriptopedi.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    Easx bunu yazdı

Hocam bankadan filanda hiç aramadılar adam farkında değil heralde şimdi müşteri hizmetlerini arasam çözerler diyorsanız bir bakınayım bakalım

Adam itiraz ederse iznini isterler zaten. Demek ki daha farkına varamamış. Sen yok vermiyorum para benim göndermeseymiş mal dersen bişey yapamıyorlardı en son. Acaba hala öyle midir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tR0jaN
    tR0jaN's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

yatıran kişi yanlış kişiye gittiğinin farkına varır ise banka ile iletişime geçer ondan sonra da banka sizin ile iletişime geçecektir. bana da olmuştu bir kere şuan siz arasanız hiç bir işlem yaptıramazsınız. parayı yatıran kişinin farkında olması gerekiyor ondan sonra hallediyorlar hemen

TÜRK insanı kağıt para gibidir, ışığa tut içinde "ATATÜRK" yoksa sahtedir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek

400 lira kesin adam ev kirasını yatırdı :S

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek

müşteri hizmetleri yardımcı olur diye tahmin ediyorum ya da dekontu mail adresine at oradan bilgileri mevcuttur ararsın geri gönderirsin enparalı isen beleşe hemde

Toplam Hit: 3307 Toplam Mesaj: 26