Hesaba Yanlış Yatırılan Para
-
Mustafa bunu yazdı
Öncelikle iyi niyetin için tebrik ederim. Senin gibi adamları aliminyum folyoya sarıp saklama kabında saklamak lazım. :) Müşteri hizmetlerini ararsan onlar yardımcı olur hocam. Zaten parayı yatıran adam nasıl becermiş anlamadım. Atm'de para gönderirken atıyorum adın Mustafa Yılmaz olsun. MU***** YI***** diye gösteriyor. Adam bankaya hatasını anlayıp başvurmuşsa banka işlemi inceler seni arar zaten para yanlış yatırılmış diye.
Hocam murat yilmaz da olablr mesela o olayi anlamam zaten nie gizliyosn ki zaten tanmadgn birine para yollamazsn sonucta
boyle durumlarda yasanmamis olur cok sacma bu bankalar :)
Benimde soyle bi durum var belki akıl veren olur.
Benm kullandgm bi mail adresini isim soy isim seklinde garantiden baska ayni isim soyisimli biri verms ben bu maili sansa
aldm normalde kullanlyrdu fakat sonra silnms sanrm falan oyle denk gelmsti aldm ama eski kullananan kisinin kredi karti ekstresi
emeklilik policeleri vs hala bu maile geliyo adamin butun bilgilerini goruyorum adam balikesirde kart nosu falan var
Kotu niyet olsa sıkıntı yaratlr da bnkaya sordm onlarda bisi yapmadilar burdan iki arada bi derede kaldm :)
-
Haymatlos bunu yazdıEasx bunu yazdı
Hocam bankadan filanda hiç aramadılar adam farkında değil heralde şimdi müşteri hizmetlerini arasam çözerler diyorsanız bir bakınayım bakalım
Adam itiraz ederse iznini isterler zaten. Demek ki daha farkına varamamış. Sen yok vermiyorum para benim göndermeseymiş mal dersen bişey yapamıyorlardı en son. Acaba hala öyle midir
Yok hocam kalsın 400 lirası o para cıkar elbet bizden zaten yeteri kadar günah var ötesine gerek yok :) ama dediğin gibi yapılacak olsa iş yokuşa sürülebilir
Belki oğluna fılan gonderıyodur ogrencıdır hastası vardır bellı olmaz yanı
-
İşi yokuşa sürüyim deme sakın.
Savcılıkta boş yere başın ağrır yine.
Yolun ortasında para bulmakla aynı eş değer.
Bişey bulunca bunu devlete teslim etmekle yükümlüdür her Türkiye Cumhuriyet vatandaşı.
-
Verde bi keyif sigarası içek:)
-
MbK bunu yazdı
Bişey bulunca bunu devlete teslim etmekle yükümlüdür her Türkiye Cumhuriyet vatandaşı.
Savcılıkta nasıl başı ağrır ki ?
-
emniyete gidip durumu anlatsan sana adresini veya telefonunu falan vermezler mi?
-
Adamsın
-
Valla hocam emniyete güvenmem ben adamı karşıma bir polis getirse polis getirdi diye parasını vermem :D
Şimdilik bekleriz şubeden hallederiz haber gelmezse sağolun cevaplar için
-
hemen soğuk çay içine karıştırılmış viski hazırla.
2 tane rus ile birlikte bir gecede bitir parayı.
helaldır.
-
rapidhacker550 bunu yazdıMbK bunu yazdı
Savcılıkta nasıl başı ağrır ki ?
Bulduğun bir eşya üzerinde senin tasarruf hakkın yok.
Bu durum da aynı şekilde.
Bulduğu veya havadan gelen şeyi Savcılığa teslim etmekle yükümlüdür kişiler.