Hiç Bir Şeye Sinirlenmeyen İnsan
-
SerYolcu bunu yazdı
Kullandığı ilaçlara bakmak lazım...
Aslında İnsanların içtiği İlaçlar Vücutlarına %20'lik Bir Ölçüde Yarar Sağlıyor.
JahR tarafından 01/Oca/15 17:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Adam yeterince cool biri yani biri gidipte onu kullanmak gibi bir şey yapmayı düşünemez.
Aklıma şey geldi mesela holyone da öyle bir ideğil mi hiç forumda asıp kestiğini gören oldu mu ? Veya hiç ego savaşına girdiğini gören var mı ben görmedim.
Tutupta kimse holyone için her şeye evet diyen biri demez.
Adam kendini geliştirmiş o kadar. Sinir ve stresin bir işe yaramadığını gerçekten biliyordur onu hayata geçirmiştir belki.
-
bende tam tersi herşey batıyor herşeye sinirleniyorum neredeyse
harbi adama bir sorsana hacı bizde öyle rahat olalaım yaa -
Bilginin verdiği ağırlık olabilir eskiden öss kastıgımda o gün çok fazla soru çözmussem dunya yansa umrumda olmaz sakin tavırlarda oluyordum ertesı gün sinir strese devam tabi
-
Bence o arkadasin cok huzurlu, mutlu aile ve sosyal cevresi vardir. O yuzden boyledir bence
Florenzi tarafından 01/Oca/15 18:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Benede aslında çok sakinimdir .
Akdeniz bölgesinde bir özelliği sayılabilir.
-
zasox bunu yazdı
Benede aslında çok sakinimdir .
Akdeniz bölgesinde bir özelliği sayılabilir.
Hocam ben akdeniz insanıyım daha öyle bir etki olmadı :D
-
hiç bir şeye sinirlenmeyen adam ??? normal bir şey değil ki bu
ya da
kendine göre bir savunma mekanizması geliştirmiş...
-
19:21:22
Sinir küpü olduğum bir anda öylesine foruma girdim ve direk gözüme bu konu takıldı. Birinin kafa gözü dağıtmam lazım ya da sağlam dayak yemem lazim.
-
Okadar çok aşmışki, yada okadar çok şey görmüş geçrmiş, adam okadar yukarıdadırki saygısızlıklara yada aptallıklara kızma nezaketi bile göstermiyordur ve bazı yanlışlara yada hatalara kızmak gibi bir alçaklık tavır sergilemiyordur.
Yani bu meselenin bir parçası ego bir parçasıda tecrübedir, egosunun düşüklüğünden öyle herkese herşeye kızmıyor, tecrübelerinden ve gördüklerinden uncaazcık şeyemi kzııcam diyen üstün ırka mensup meleğimsi biradam.
Kopma bence ondan sana çok şey katar, sonuçta üzüm üzüme baka baka, sen onu bozamazsın adamın lwl i yüksek