Hiç Bir Şeye Sinirlenmeyen İnsan
-
Sinirlenmesini bırakta, yapış adama birşeyler kap.
Böyle insanlar dünyalık olmuyor ve ilim sahibi oluyorlar
Esconda tarafından 02/Oca/15 00:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Eskiden ota boka sinirlenirdim,
5-6 yıl önce üzerimden bir hatun geçti, sonra çok değiştim.
Şimdi nadiren birşeylere sinirlenirim.
Olmuşla ölmüşe çare yok mantığıyla hemen çözüme gitmeye çalışırım.
Arada sırada sinirlenince duman attırıyorum.
-
böyle davranmasının sebebi sandığınız gibi alim olması falan filan değil sizi kendinden küçük görüyor kızıp sinirlenmiyor çünkü sizden kapasite olarak yüksek bir seviyede olduğunu biliyor kızmasının sizi daha zeki biri yapmayacağını düşünüyor tıpkı senin küçük bir çocuk verdiğin parayı kaybettiğinde ona kızmaman gibi
GUS tarafından 02/Oca/15 00:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam bildiğin beni anlatmışsın. Eskiden beni sıkıntıya sokan durumlara ve kişilere çok sinirlenirim, delirirdim. Ama zaman içinde şunun farkına vardım. Sinirlenmek orada batırılmış işi düzeltmiyor, sadece zaman kaybı ve kişinin kendine zarar. Onun yerine işi düzeltmeye çalışıyorsun. Çünki öfkeden kudursan da o iş yapılacak, kudurmasan da. :) Dingin kalıp sakin düşünmek her zaman kişinin faydasına oluyor.
-
SerYolcu bunu yazdı
Kullandığı ilaçlara bakmak lazım...
yüzde yüz solian kullanıyordur 200-500mg arası, yoksa imkan ve ihtimal yok kaldırabilsin.
-
Balyoz99 bunu yazdı
Adam başka bir şeye o kadar öfkelidir ki ufak tefek dünyevi meseleler için enerjisini harcamaz.
-
Kaan bunu yazdı
Eskiden ota boka sinirlenirdim,
5-6 yıl önce üzerimden bir hatun geçti, sonra çok değiştim.
Şimdi nadiren birşeylere sinirlenirim.
Olmuşla ölmüşe çare yok mantığıyla hemen çözüme gitmeye çalışırım.
Arada sırada sinirlenince duman attırıyorum.
Aynı ben :)
-
yazidaki dayiyi dusunurken bile sinirlendim terledim ne rahat insanlar var diyerekden onun gibi olmak benim icin imkansiz
-
sen o adamın bide içini gör
-
aynen bendede var adam çok mülayim piyasada 300 milyar alacagı var 100 milyar borcu var gidip istemiyor evi hacizden aldılar geri aldı arabası hacizli adam tek bir kötü bişey söyledigini duymadım ben olsam sisteme sisteme dahil olana parayı vermeyene vermeyenin muhasebesisine muhasebecisinin kullandıgı kalemin şatıcısına hepsine söverdim adamda tık yok