Hiç Bir Şeye Sinirlenmeyen İnsan
-
Marihuana...
-
Ekerci bunu yazdı
Hocam beni anlatmissin..memnunmuyum hayir.cok taviz veriyorsun kendinden.olan sana oluo.hayir diyemiorsun.naaptin amk benim isim deil bu diyemiorsun
Okulda herkes beni arayip soruo bu ney bu nasil diye.ben gecmisim dersi bitmis.
sende dönüp beni arıyon a.q. :D
-
Hocam aynı olayı ben dağcılarda gördüm. Adamlar bildiğin pamuk. Olay tekpki vermemek değil bence. Malzemeden çok insana değer veriyorlar.
Senin mühendisinde mutlaka bir kaçış noktası vardır. Kendini dinlediği, kafasını dağıttığı.
-
o insanlar içten halleder o olayları. bana da arkadaşlarım umursamazsın diyorlar ordan biliyorum
-
Hocam sen anlatırken mandıra filozofu geldi aklıma :D
watervay tarafından 01/Oca/15 23:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Valla aslında öyle olmak lazım.
Benimde temel sinirlendiğim şeyler var. Ama bahsettiğin eleman izinde emin adımlarla ilerliyorum. Bir çok noktada iplememeyi öğrendim.
1-B
irinin aslını bilmediği şey hakkında yorum yapması. Çok belli oluyor.
2-Bildiğim bir mevzuda bildiğimi söylediğim halde bana ısrarla anlatılması zaman kaybına neden oluyor o yüzden.
3-işin sonunda gelipte son dakika golü atmaya çalışanlara sinir oluyorum. O zamana kadar neredeydin.
4-İşle alakası olmayan kişilerin soru sorması. Bir işine yaramayacak ne soruyon amk vaktimi alıyorsun.
Yani vakit kaybına sebep olanları sevmiyorum. Haliyle sinirleniyorum.
-
Haymatlos bunu yazdı
Sinirlendiğim 2 şey var şu dünyada. Birisi haksızlık yapılması bir diğeri de yapılması mümkün olan şeylerin önünün tıkanıp mümkünatının kalmaması. Geri kalan çoğu şeye gram sinirlenmem. Oysa bundan yalnızca 4-5 sene önce bile her şeye sinirlenebilen biriydim. Sabırsızdım. Şimdi çok çok daha sabırlıyım. Yine de çok nadir olmak kaydıyla ufak çaplı bir öfke patlaması yaşayabiliyorum.
Üst üste murphy kanunlarına maruz kalınca çok fazla sallamamayı öğrendim sanırım.
Bak bu adamla bir miktar aynı düşünüyoruz sanırım,hiç bir şeye sinirlenmem;kolay kolay bile değil hiç bir şekilde tepki koymam içimden sayar söverim ancak polislerin yaptığı haksızlığı görünce dayanamıyorum,bu sadece polise karşı değil,elinde güç bulunduran güçsüzü ezen adamdan,insandan saymayan,söven,eden güce karşı,yaptığı haksızlığa karşı dayanamam o kadar.
-
Çocukluğunda hiç baskı, şiddet felan görmemiştir. Şımartılmamıştır da. Muhtemelen ailesi de onun gibi ağırbaşlıdır. Dolayısıyla çocuk aileden ne görürse onu alır.
-
Bağışıklık kazanmıştır belki de. Yaşaya yaşaya, göre geçire artık alışmıştır. Gülümseyip geçer genelde böyle tipler.
-
Amcam.