folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hiç Çıkmayan Parfüm (Önerileriniz Geçerlidir)

Hiç Çıkmayan Parfüm (Önerileriniz Geçerlidir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi
    hepsini birden denemeye kalkma karistirirsin :) aslinda parfum tavsiyeyle alinmaz tenine giden parfumu alman daha iyi esmersen mesela şeker-baharat ve odunsu kokular beyaz yada kumralsan daha fresh kokular kullan edp türü parfumlerin hepsi kalicidir zaten edt alirsanda fazla sıkarsın olur biter :)

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

açıkta satılan doldurma parfüm istiyorsan armoni jio A4 modeli harikadır.

diğer türlü istiyorsan Hugo Boss ya da Parlament orjinal olacak yanlız...

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yazin fresh koku kullanmani tavsiye ederim,

elbiseye SIKARSAN kalir ama guzel kokmasini istiyorsan, gogus e, kulak arkasina, bileklere SIKMANI tavsiye ederim

fresh kokular kalici degildir en iyisi 3-4 saat sonra ucar

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ULKUHAN
    ULKUHAN's avatar
    Erkek
    hugo boss baskada bılmem en ıısı odur yani!!

Takke Düstü Kel Göründü:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    orginal bulgari ve orjina harley davidson ii kokuyo ama pahalıdır demedi deme bulgarinin 100cl burda 159 ytl bilgine cok hos bi kokusu vardır ve sıktıktan sonra gomleğin yıkandıgında dahil kalır ama sigara içiosan ve sıcak iklimde yasıosan iğrenc bi hal alabilir koku tecrubelerime dayanarak soluyorum onun haricinde esansı yuksek butun parfumler uzun sure kalır arkadasın dediği gibi bide parfumleri ard arda deneme birde git sık koluna bileğine falan kalıcılıgı ole test et ha bide parfumu gomleğe vs sıkma benim gibi esansı yuksek olanlar sarartabilir kulak arkasına falan sık oralar az terler kokuda uzun sere kalabilir bilgine

delimiyim ben?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    ben burberry tavsiye ederim cok güzel kokusu wardır kolay kolay kokusu ucmaz ama orinali biraz el yakar onuda söylim acık alırım diyorsan burberyy sakın açık alma hiç orjinal koku ile uzaktan yakında alakası yok .

Nev-i Şahsına Münhasır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek

burberry's iyidir... sabah sık bütün gün çıkmaz... ama daha fazlasını istiyorum diyosan brut... sabah sür brut'u 3 gün sonra hala kokusunu alırsın...

yalnız dikkat et yazın kızları çok boğar böyle kokular o yüzden hafifleri tercih et bence...

ayrıca bilimsel açıdan yaklaşırsak yazın sıcaktan dolayı gazların difüzyon hızı fazladır bu yüzden koku çabuk dağılır, uçar, biter. ama kışın soğukta gazlar yavaş hareket ettiğinden çok uzun süre parfüm kokusu duyulur...

umarım yardımcı olmuşumdur... 

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    fullspeed veya surrender veya bluerush,ben bunları kullanıyorum şahsen
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    espir
    espir's avatar
    Erkek
    yıllardır kullanırım UOMO adında parfüm süper birşey. erkek parfümü olmasına rağmen kızlar bile bayıldı onlar bile kullanıyorlar

BİZ DOĞARKEN YETİM DOĞMUŞUZ,, BABAMIZ OLSA NE YAZAR..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi

walla parfum zewk meselesi biraz sana onereceim seyleri begenmeyebilirsin falan ama aldıgın parfumu bir gece buzdolabinda beklet daha kalıcı bir kokusu oluyor

ayrıca calvin klein one ve emperio armanii oneririm kalıcı we hos kokular banyo yaptıktan sonra bile sıktıgın yeri kokla derinde hala kokusunu hissediosun ..

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
Toplam Hit: 10637 Toplam Mesaj: 55