Hiç Çıkmayan Parfüm (Önerileriniz Geçerlidir)
-
Gio al diyeceğim ama herkeste olmaya başladı
bence sen kendin seç ne yapcan milletin zevkini :p
-
peTaL bunu yazdı:
-----------------------------walla parfum zewk meselesi biraz sana onereceim seyleri begenmeyebilirsin falan ama aldıgın parfumu bir gece buzdolabinda beklet daha kalıcı bir kokusu oluyor
ayrıca calvin klein one ve emperio armanii oneririm kalıcı we hos kokular banyo yaptıktan sonra bile sıktıgın yeri kokla derinde hala kokusunu hissediosun ..
-----------------------------aa ciddi bu işe yaryomubuzdolabı felan
ben de atiim dolaba :|
-
Orjinal parfümler zaten uzun süre çıkmaz ki aralarında pek fark yoktur.Sadece burnun aynı kokuyu almaktan uyuşur sen etkisi geçti sanarsın.Ama alıosan polo black al üzerine takım çek warya bi anda miknatıs olursun öle diyim yani...
-
caldion yada jagler veya davidof dante.
-
gül suyu kolonyası gibi bişey sıkıyom.elimi yüzümü ferah tutuyo gerçekten de güzel kokuyo.parfum olarakda ne parfum olsa sıkıyorum valla hepsi ayrı kokuyo karıştırıncada güzel oluyo.parfümle alakalı bi film söyliyim sana : "KOKU" .bu filmi izlemeni önermiyorum tabi ,sadece söyledim.galiba iyice delirdim.
-
GrN bunu yazdı:
-----------------------------
gül suyu kolonyası gibi bişey sıkıyom.elimi yüzümü ferah tutuyo gerçekten de güzel kokuyo.parfum olarakda ne parfum olsa sıkıyorum valla hepsi ayrı kokuyo karıştırıncada güzel oluyo.parfümle alakalı bi film söyliyim sana : "KOKU" .bu filmi izlemeni önermiyorum tabi ,sadece söyledim.galiba iyice delirdim.
-----------------------------gülsuyu kokusu güzel değil hoca ya yaktım tütsüsünü bayılıyodum burda az daha :|
-
ben bi sigarayı bilirim walla. çıkmıyo kokusu nelet olasıcanın.
-
hiç çıkmayan diye bir parfüm bu dünya üzerinde yok...terciğim snop clasıc
-
Gucci nin bi parfümü var.yeşil renkli garip bi şişesi var.dehşet bi parfüm.tavsiye ederim.bi de hugo boss un ilk çıkan bi modeli var.kahverengi bişey.reyona bakan görevliye söle.o anlar.
-
slazenger action rules (H)