Hiç Çıkmayan Parfüm (Önerileriniz Geçerlidir)
-
bugrahan45 bunu yazdı:
-----------------------------
Modern, dinamik ve hız tutkunu erkeğin kokusu...Full Speed
Full Speed EDT'nin üst notalarında kullanılan votka, tonik ve limon aroması parfüme heyecan kazandırıyor. Orta notalarındaki servi ağacı ve çim aromaları parfüme rüzgar serinliği ve yeşil doğanın enerjisini eklerken, alt notalarda kullanılan sandal ağacı, sedir ağacı ve sıcak misk ise parfüme kalıcılık kazandırıyor.
şu an kullandığım bu. gayet güzel ve kalıcı.
-----------------------------Votka, Tonikmiş :S
Sek votka içen biri olarak votkayı parfum ve benzeri bilümüm şeyler içerisine konmasını siddetle kınıyorum ! : /
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------GrN bunu yazdı:
gül suyu kolonyası gibi bişey sıkıyom.elimi yüzümü ferah tutuyo gerçekten de güzel kokuyo.parfum olarakda ne parfum olsa sıkıyorum valla hepsi ayrı kokuyo karıştırıncada güzel oluyo.parfümle alakalı bi film söyliyim sana : "KOKU" .bu filmi izlemeni önermiyorum tabi ,sadece söyledim.galiba iyice delirdim.
-----------------------------gülsuyu kokusu güzel değil hoca ya yaktım tütsüsünü bayılıyodum burda az daha :|
-----------------------------ya tabi buda biraz göreceli bi kavram ama bana göre tütsülerin hiç biri güzel kokmuyo.insanın içini baymaktan başka bişy yapmıyolar.80 C'lik gül suyu kolonyası bana göre çok hoş ,sade ve ferah kokuyo.
-
adidas,akat gardi a.geo,axe ın çikolata aromalısı çok hoş bayanların dikkatini çekiyor.üçünüde kullanıyorum memnunum.
-
212 kullanıyorum kokusundan memnunuz:D denemeni tavsiye ederim taşşaklı parfümdür...
-
benden alıntı
-------------------------------------------------------------------------------------------
hugo boss marka
şu seriyi alcan ama adı böle "hugo boss boss " bu manyak kokar uzun kalırmı bilmem ama süperdir
en azından deneyip test etmeni öneririm(hatta bi bayana fikrini sor daha ii : )-------------------------------------------------------------------------------------------
arada kaynamasın diye alıntı yaptım neyse
es geçmeyelim diye şunu yazıcaktım asıl
3 taneden fazla flm parfümü böle test ediceksen kesinlikle yanında kahve bulundur yoksa dierlerinden hiç bir şey anlamassın
-
eQuaL for Men öneririm hem 1 haftadan fazla kalıyor üstünde hemde yazın sıkılmaz denilen parfümlerden değil;)
-
Dunloptan vazgeçmem en kral Dunlop :) yada traş lösyonu :P
-
en babası tütün kolonyası:)
-
lacoste :)
-
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
-----------------------------Profesor bunu yazdı:
Gucci nin bi parfümü var.yeşil renkli garip bi şişesi var.dehşet bi parfüm.tavsiye ederim.bi de hugo boss un ilk çıkan bi modeli var.kahverengi bişey.reyona bakan görevliye söle.o anlar.
-----------------------------Gucci'nin baharatli parfumunden bahsediyorsan Envy onun adi. Yaz icin cok agir bence ama kis icin mukemmel
Edit: Bu yazan butun parfumleri teker teker koklicaksan yaninda bir avuc turk kahvesi gotur. Kokulari ayirt edememeye baslarsan biraz kahve kokla ;)
şu full speed güzel bişiyi benziyooo sanki bi ona bakacam yarın izmir özdilekte test amaçlı açılmış parfümler var orada parfüm idtiyacımı görüyorum ama alıyım artık kendime bi tane... full speedi denicem şimdi :)