Hiç İstediğiniz Birşeyin Hemen Olduğu Oldumu?
-
Hiç unutamam Ameliyat olmuşum lisedeyim ozamanlar Hastane yemeklerinden bıkmışım canım bir baklava çektiki 5-10 sn sonra teyzem geldi elinde baklava 1 kiloyu dakkikasında yedim :) ve ömrümde ilk defa oldu ister istemez hemen olan sizin böyle bir anınız varmı?
-
su isteyince hemen getiriyolar ama o sayılmaz heralde :) onun dışında yok :P
-
Bir arkadaş toplantısında, yakın bir arkadaşımın gelip gelmeyeceğini sorur sormaz kapının çalmasıyla arkadaşımın gelmesi bir oldu :)
-
olmazmı bunlar anarmol gibi gözüküp aslında normal bişiler hani derlerye bişiyi gönülden ve gerçekten istersen ve 40 kere sölersen olur derlerya o mantık işte :D
-
bir kere mc donaldsa girdim işte 23 nisan sebebiyle süslemişler falaN.
ayquu ne kadar iğrenç dedim
ÇAAAT BÜTÜN SÜSLER YERLE BİR :D
Biz gülmekten yerlerde =). -
Böyle durumlarda şunu :
" Ah ulan be keşke allahtan başka birşey dileseydim!"
Dersin. :)
-
bi kerede istediim bişey deiL ama
yanımızdan simsiyah bi audi geçiyo..OFF ayquu arabaya bak süper lan dedim 2. dk sora bariyerlere girdi araba :D -
exploit bunu yazdı:
-----------------------------
yanımızdan simsiyah bi audi geçiyo..OFF ayquu arabaya bak süper lan dedim 2. dk sora bariyerlere girdi araba :D
sendende uzak durmak gerek ne varsa nazar degdiriyon :D -
bazen düşündüğüm şey olur
yolda giderken acaba arkadaşıma uğrasam mı diye düşünürüm bakarım arkadaşım karşıdan geliyo
ki ben bunun normal olduğunu düşünüyorm çoğu insana oluyo böyle şeyler
-
exploit bunu yazdı:
yanımızdan simsiyah bi audi geçiyo..OFF ayquu arabaya bak süper lan dedim 2. dk sora bariyerlere girdi araba :D
feleket tellalımısın :+benim en çok sevindiğim şey babamın kamyon geliyor lafından sonra amk keşke gelmese dediğimde babamın cep telefonunun çalmasını çok seviyorum :) kamyon iptal oluyor çoğunlukla hehe
-
benimde konuştuğum bi psikolog bunun 6.his gibi birşey olduğunu,kalbin temizliğinden geldiğini söyledi.bu yözden sürekli pozitif düşünmem gerektiğini belirtti.ki haklı.