Hiç İstediğiniz Birşeyin Hemen Olduğu Oldumu?
-
Dün iş yerinde çok daral geldi, ah ulan bir şey olsada yarın işe gelmesem ne manyak olur diye geçiriyordum,
Şef yanıma geldi "Emir bu saat itibariyle işine son verildi dedi."
Bak isteğim yerine geldi, kovdular artık evdeyim :D
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Dün iş yerinde çok daral geldi, ah ulan bir şey olsada yarın işe gelmesem ne manyak olur diye geçiriyordum,
Şef yanıma geldi "Emir bu saat itibariyle işine son verildi dedi."
Bak isteğim yerine geldi, kovdular artık evdeyim :D
-----------------------------ciddimizin?? :)
-
ben bikere yolda yururken akşam saatleri bole guneş yeni batıo dedim şimdi bi yamur yagsa ne guzel olur dedim der demez kafama damla geldi bi baktım yamur yagıyo :D çoq mutlu olumuşudum
-
yolda gidiyoruz arkadasla birlikte yanımızda bi araba durdu içinden bi adam elinde de iki tepsi tatlı ile çıktı ulan dedim tatlılara bak sanslı serefsizler acaba kim yiyecek derken adam elidenki tepsilerden birini dusurdu
-
Ieizhtzeihtzner bunu yazdı:
-----------------------------
yolda gidiyoruz arkadasla birlikte yanımızda bi araba durdu içinden bi adam elinde de iki tepsi tatlı ile çıktı ulan dedim tatlılara bak sanslı serefsizler acaba kim yiyecek derken adam elidenki tepsilerden birini dusurdu
-----------------------------gözün kaldı dedikleri olay bu oluyo :)
-
exploit bunu yazdı:
-----------------------------
bi kerede istediim bişey deiL ama
yanımızdan simsiyah bi audi geçiyo..OFF ayquu arabaya bak süper lan dedim 2. dk sora bariyerlere girdi araba :D
-----------------------------Sende Bi SOrun Var :D
-
bana arda sırada olur ama her olduğun da aynı espiriyi yaparım keşke 1 trilyonluk çek isteseydim diyrum :D
-
baba benimki tam sırlar odası gibi:D
sevgilimle küs gibiyiz çaldırıp duruo çağrı atmıorum tmm mı bu geri saymış demişki 10a kadar saycam çaldırdın çaldırdın yoksa kapatıcam bidaha da açmıcam gibi bişidemiş kendi kendine
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1
pat ben çaldrmışım kız şokta:D son saniyede çaldırmışım la:D:D
bide birinden konuşursun o gelir ya ben onun insan beyniyle alakalı bişi olduğunu tahmine diyorum
kalp temizliği,6.his,beyinlerden çıkan sinyallerin karşı beynin algılamasıve onun aklına gelip o kişi hakkında konuşması ne derseniz deyin ama raslantı deil bence!
-
Kız arkadaşımdan 4 gundur haber yoktu son gece kafayı yemiştim kendisi uzakta cok uzaktaydı hic bi sekilde ulaşamıyodum o gece dua ettım ve tam bitirdim yatıcam artık aradı :) bir bu 2.si gene gece vakti telefonda kavga edip ayrıldık ama gene dua ettım o gece gene ter icinde kalktım telefonuma bi baktım ki ozur diliyor falan filan ondan sonra pfffff neyse yeter bu kadar :)
-
SpyßreaK bunu yazdı:
-----------------------------istediğim birşey... sünnet olurken sünnetçiye sinir olmuştum o kadar küfürden sonra kafasına vurmak istemiştim hemen yavrum hemen.. sünnetçinin keline bi indirmiştim ki :D
-----------------------------konuyla ne alakası var ?!