folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hiç İstediğiniz Birşeyin Hemen Olduğu Oldumu?

Hiç İstediğiniz Birşeyin Hemen Olduğu Oldumu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

SpyßreaK bunu yazdı:
    -----------------------------

istediğim birşey... sünnet olurken sünnetçiye sinir olmuştum o kadar küfürden sonra kafasına vurmak istemiştim hemen yavrum hemen.. sünnetçinin keline bi indirmiştim ki :D  

ulan sünnetçiler hep mi kel olur yav.

ya da bizim sünnetçi tüm türkiyeyi biçmiş heralde . :D

All I need is a possibility.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

fivestar bunu yazdı:
    Kız arkadaşımdan 4 gundur haber yoktu son gece kafayı yemiştim kendisi uzakta cok uzaktaydı hic bi sekilde ulaşamıyodum o gece dua ettım ve tam bitirdim yatıcam artık aradı :) bir bu 2.si gene gece vakti telefonda kavga edip ayrıldık ama gene dua ettım o gece gene ter icinde kalktım telefonuma bi baktım ki ozur diliyor falan filan ondan sonra pfffff neyse yeter bu kadar :)

inşallah ayrılırız diye dua et yat bakalım ne olacak :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek

benim hiç olmadı ya  kabim temiz  değil mi acaba? :(

dua  etmek  güzel şey  inşallah dualarımız  kabul olur diye  lmuyunca   yapacak bişiy  yok :(

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

küçükken çok olurdu.Sonra bir gün yolda baya büyük bi para buldum.Bugünün 100 YTLsi gibi bişey.PArayı aldım harcamak için bakkala doğru yol aldım.Bakkalın önünde bir kadın "evladım buralarda 100 YTl var mı gördün mü ? KOcam çok kızacak kaybettim."Falan filan dedi.Bende yok görmedim para falan diyerek içeri girdim.O günden sonra ne istediğim şak diye oldu nede yolda para buldum.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 4116 Toplam Mesaj: 35