folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hipnoz Olmak İstiyorum Az Bakın Bi..

Hipnoz Olmak İstiyorum Az Bakın Bi..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    arkadaşlar hipnoz konusuna çoğu zamandır meraklıyım bu iş kitaplarla biraz zor olacak kendi kendime hipnoz öğrenebileceğim veya hipnoz olayını geliştirebileceğim yöntemleri biliyormusunuz bizimle paylaşın şahsen hipnozu daha detaylı öğrenirsem burda dersler halinde paylaşmak istiyorum hipnoz vazgeçilmez bişey hayatta bir adım daha ileri gidebilmek için gerçektende çok gerekli birşeydir hipnoz konu hakkında bilgisi olan varsa yaz yazsın.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    aqa beni psikolog hipnoz yaptı istersen kabaca nasıl yaptığını anlatırım da bi kaç ay tuttu beni sonra özhöyle tanışınca hipnoz filan hikaye aq hiç bu kadar derinime inmemiştim nerdeyse bilinçaltım la normal bilincim birleşeccek aq

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

bende meraklandım özhöyne hipnoz ne nasıl yapılır adamları havada tutuyorlar ya o ne nerden çıkmış i

lk kim bulmuş nerden aklına geliş vs vs bildikleriniz yazın :d 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    Acaba osho olmasın o :D

Söz gümüşse, altın paradır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

yav tvde falanda gösteriyo bu hipnoz olayını b aşıma gelmeden inanmm ben ya bana orda milleti yiyolarmış gibi geliyo yani rol yapıyolar sanki biri bni hipnotize etsiiiiiiinn... :C

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Bizim okulu bi konferansa gonderdiler bagcilar kultur sarayinda orda hipnoz yapabilen herifin biri geldi cocukken ogrenmis kizi sandalyeye yatirdi 3 tane sandalye koydu kendini bi kumsalda hisset ayaklarina kumsalda kucuk buyuk daireler ciz, basini one eg, kollarini yukari salla fln fln bisuru aptalliktan sonra kizin yattigi 3 sandalyeden en ortadakini cekti ve kizin gotu dusuodu kendisi toparladi rezil oldu adam :D

kisacasi hipnoz die bisi yoq gercekten bence hoca :) 

I find your lack of faith disturbing.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek
    bana TELEKİNEZİ öğretenin kırk yıl kölesi olurum a.k.. Burada telekinezi yapacak elaman nerede amaa. Türkiye de bile sayılıdır a.k.. off telekinezi off.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

kendimi hipnoz etmiştim....ama hata yaparak hipnoz  öncesi adaptasyon için  sinek ilacını fazla kacırmısım yaklasık 30  sanıye..bilincim yerinde olmasına ragmen  nefes alamadım........bunun sebebi ise  hipnoz ederken  sırt üstü yatıyor olmama baglıyorum  cunku  ani bir hamle ile  kendimi yataktan asagı atarak kurtulmustum..

not: yok bişey

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek

Tayok bunu yazdı:
    -----------------------------
    bana TELEKİNEZİ öğretenin kırk yıl kölesi olurum a.k.. Burada telekinezi yapacak elaman nerede amaa. Türkiye de bile sayılıdır a.k.. off telekinezi off.
    -----------------------------

hoca kelv1n telekinezi den anlıodu galiba ona 1 sor.  

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    beyingücü.net mi ne var orda saten anlatıo ! telekeneziyi...hipnoz bende varıdı da bulursam açarım başlık :S

Living Death
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    hipnoz hakkında araştırmalarım bayağı oldu ve 3 kitap okudum hipnozla alakalı o yüzden hipnoz yok diyenlere önce hipnozun ne olduğunu öğrenni diyprum :D telekinezi diyorsunuzda o dediğiniz bende zaten var. ben sadece hipnoza merak saldım bilinçaltıma inmek istiyorum bişeyler var orda hissediyorum :D z-chan senin mesene ne (::

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 9672 Toplam Mesaj: 37