folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hipnoz Olmak İstiyorum Az Bakın Bi..

Hipnoz Olmak İstiyorum Az Bakın Bi..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tayok bunu yazdı:
    -----------------------------
    bana TELEKİNEZİ öğretenin kırk yıl kölesi olurum a.k.. Burada telekinezi yapacak elaman nerede amaa. Türkiye de bile sayılıdır a.k.. off telekinezi off.

Hajım.. walla bende büyük bi merak sardım a.q :S bi fikrin war mı öğrenmek için ? 

Yetim düşler bekçisi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    KorteX bunu yazdı:

Tayok bunu yazdı:
    bana TELEKİNEZİ öğretenin kırk yıl kölesi olurum a.k.. Burada telekinezi yapacak elaman nerede amaa. Türkiye de bile sayılıdır a.k.. off telekinezi off.

Hajım.. walla bende büyük bi merak sardım a.q :S bi fikrin war mı öğrenmek için ? 

grup kurup araştıralım abi.. kimse gelipte bize öğretmeyeceğine göre biz kendimiz öğrenelim.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

http://www.insandan.com/?gclid=CJHY-feCz40CFQ6vQAodVnlAIA

bu kitaplar yardımcı olur sanırsam 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:
    KorteX bunu yazdı:

Tayok bunu yazdı:

grup kurup araştıralım abi.. kimse gelipte bize öğretmeyeceğine göre biz kendimiz öğrenelim.

agamm walla sabahın köründe geldim bi film izledim kafede.. ve o film baya bi etki yarattı bende.. KESİNLİKLE bu işi çözmem gerekiyor.. 

Agamm.. ben dünden hazırım.. adamlar çok kısa sürede öğreniyorlar.. bizde yaparız hiç merak etme..

bana msn adresini wer.. :) öğrenmek isteyen arkadaslar olursa hep birlikte arayıp paylasalım.. 

yada msn adresimi ben weriyim :) korte-x@hot.. 

Yetim düşler bekçisi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayBoyHack
    PlayBoyHack's avatar
    Erkek
    evet arkadaslar aranizda hipnozu yapabilen oldumu :D kimi hipnoladiniz :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oneron
    oneron's avatar
    Erkek
    ben hipnoz yapabiliyorum ve çok defa yaptım ama doğru olan şudur arkadaşlar  hipnoz yapmak bi ayrıcalık değil olmak bir ayrıcalık herkes yapa bilir ama  herkes olamaz  hipnozda kişiyi kendi geçmişine götürmek mümkün ayrıca o kişliyi başka bi mekana götürüp  orada olan olayları tam zamanlı seyrettirmek mümkün bunları yaptım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

oneron bunu yazdı:
    ben hipnoz yapabiliyorum ve çok defa yaptım ama doğru olan şudur arkadaşlar  hipnoz yapmak bi ayrıcalık değil olmak bir ayrıcalık herkes yapa bilir ama  herkes olamaz  hipnozda kişiyi kendi geçmişine götürmek mümkün ayrıca o kişliyi başka bi mekana götürüp  orada olan olayları tam zamanlı seyrettirmek mümkün bunları yaptım

nasıl oluyor o? bize de öğretsene. sen nerden öğrendin ? sen hipnoz oldun mu? yoksa tek yaptın mı ?

///______________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    ank da bu işi yapabilecek bildiğiniz güvenilir bir yer varmı ?

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmedmurad
    ahmedmurad's avatar
    Erkek
    beyler ben uzun bi sürü araştırma yaptım 2 cild kitap okudum onun yanında bissürü makale öğrendiğim şey sıfır yani sadece hipnozun tarihi tarihi filan bu iş uygukamalı oluyo bilipte öğretmek istiyen çok az kişi var piyasada kaç kişiye dil döktüm öğretmedi ama müridlerden öğreten olursa çok sevinirim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

hoca kafayı mı yedin insan hipnoz olmak istermi :) tam okumadım nası bişe istediini ama mesela biri hipnotize etti seni sora diyelim sana hayatta işine yarıyacak şekilde emirler verdi, diyelim ki her gün 2 saat ders çalış dedi :D sen bunu uygularsın bu direk beynine emir olarak gider ama sora sorunlar çıkar ortaya bu aynı bi programın kodlarını editlemeye benzer :) bi yerde bi kodu değiştirdin mi tüm programın akışı değişebilir.. boşwer ters iş bunlar :)

Toplam Hit: 9687 Toplam Mesaj: 37