Hipnoz Olmak İstiyorum Az Bakın Bi..
-
Tayok bunu yazdı:
-----------------------------
bana TELEKİNEZİ öğretenin kırk yıl kölesi olurum a.k.. Burada telekinezi yapacak elaman nerede amaa. Türkiye de bile sayılıdır a.k.. off telekinezi off.
-----------------------------Hajım.. walla bende büyük bi merak sardım a.q :S bi fikrin war mı öğrenmek için ?
-
KorteX bunu yazdı:
-----------------------------Tayok bunu yazdı:
bana TELEKİNEZİ öğretenin kırk yıl kölesi olurum a.k.. Burada telekinezi yapacak elaman nerede amaa. Türkiye de bile sayılıdır a.k.. off telekinezi off.
-----------------------------Hajım.. walla bende büyük bi merak sardım a.q :S bi fikrin war mı öğrenmek için ?
grup kurup araştıralım abi.. kimse gelipte bize öğretmeyeceğine göre biz kendimiz öğrenelim. -
http://www.insandan.com/?gclid=CJHY-feCz40CFQ6vQAodVnlAIA
bu kitaplar yardımcı olur sanırsam
-
BuZuL bunu yazdı:
KorteX bunu yazdı:
-----------------------------Tayok bunu yazdı:
grup kurup araştıralım abi.. kimse gelipte bize öğretmeyeceğine göre biz kendimiz öğrenelim.
-----------------------------agamm walla sabahın köründe geldim bi film izledim kafede.. ve o film baya bi etki yarattı bende.. KESİNLİKLE bu işi çözmem gerekiyor..
Agamm.. ben dünden hazırım.. adamlar çok kısa sürede öğreniyorlar.. bizde yaparız hiç merak etme..
bana msn adresini wer.. :) öğrenmek isteyen arkadaslar olursa hep birlikte arayıp paylasalım..
yada msn adresimi ben weriyim :) korte-x@hot..
-
evet arkadaslar aranizda hipnozu yapabilen oldumu :D kimi hipnoladiniz :D
-
ben hipnoz yapabiliyorum ve çok defa yaptım ama doğru olan şudur arkadaşlar hipnoz yapmak bi ayrıcalık değil olmak bir ayrıcalık herkes yapa bilir ama herkes olamaz hipnozda kişiyi kendi geçmişine götürmek mümkün ayrıca o kişliyi başka bi mekana götürüp orada olan olayları tam zamanlı seyrettirmek mümkün bunları yaptım
-
oneron bunu yazdı:
ben hipnoz yapabiliyorum ve çok defa yaptım ama doğru olan şudur arkadaşlar hipnoz yapmak bi ayrıcalık değil olmak bir ayrıcalık herkes yapa bilir ama herkes olamaz hipnozda kişiyi kendi geçmişine götürmek mümkün ayrıca o kişliyi başka bi mekana götürüp orada olan olayları tam zamanlı seyrettirmek mümkün bunları yaptım
-----------------------------nasıl oluyor o? bize de öğretsene. sen nerden öğrendin ? sen hipnoz oldun mu? yoksa tek yaptın mı ?
-
ank da bu işi yapabilecek bildiğiniz güvenilir bir yer varmı ?
-
beyler ben uzun bi sürü araştırma yaptım 2 cild kitap okudum onun yanında bissürü makale öğrendiğim şey sıfır yani sadece hipnozun tarihi tarihi filan bu iş uygukamalı oluyo bilipte öğretmek istiyen çok az kişi var piyasada kaç kişiye dil döktüm öğretmedi ama müridlerden öğreten olursa çok sevinirim
-
hoca kafayı mı yedin insan hipnoz olmak istermi :) tam okumadım nası bişe istediini ama mesela biri hipnotize etti seni sora diyelim sana hayatta işine yarıyacak şekilde emirler verdi, diyelim ki her gün 2 saat ders çalış dedi :D sen bunu uygularsın bu direk beynine emir olarak gider ama sora sorunlar çıkar ortaya bu aynı bi programın kodlarını editlemeye benzer :) bi yerde bi kodu değiştirdin mi tüm programın akışı değişebilir.. boşwer ters iş bunlar :)