Hipnoz Olmak İstiyorum Az Bakın Bi..
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar hipnoz çok tehlikeli. örnek veriyim:
benim bir psikolog arkadaşım var. Bir gün ona babası ölen bir kız gelmiş. Kızı hipnoz etmiş. kız babasının yanında görüyomuş kendini. Sonra uyandıracakken kız demiş ben burda çok mutluyum. Kalmış hipnozda.
sana bunu kim söylediyse sallamış hipnozda uyanamamak diye bir şey yok. :D -
uyanmamak yok ama kişinin bilinç altında travma varsa ortaya çıkarırısın ve kişi dağılır toplamak zor olur bilinci
-
biz oneron hocamın peşini bıraklımaylım öğreniriz
-
şimdi bir hipnoz olma olayı varsa hemen açıklık getireyim..hipnoz olmak istiyorsan bayılana kadar 31 çek..böyle iliğin kemiğin kururcasına kadar tam bayılma aşamasına geldiğin andırki bu an hipnoz olmussundur artık hiç birseyi düşünemiyorsun pat gidiyorsun :) işte bu kadar
babadan saygılar şafak 224 :) 86/4 son imparator..
-
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------şimdi bir hipnoz olma olayı varsa hemen açıklık getireyim..hipnoz olmak istiyorsan bayılana kadar 31 çek..böyle iliğin kemiğin kururcasına kadar tam bayılma aşamasına geldiğin andırki bu an hipnoz olmussundur artık hiç birseyi düşünemiyorsun pat gidiyorsun :) işte bu kadar
:D tht2005 sen böyle değildin askere gidince oldun çocukluğuna inmemiz gerek bu problemi çözebilmemiz için :) -
BuZuL bunu yazdı:
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------şimdi bir hipnoz olma olayı varsa hemen açıklık getireyim..hipnoz olmak istiyorsan bayılana kadar 31 çek..böyle iliğin kemiğin kururcasına kadar tam bayılma aşamasına geldiğin andırki bu an hipnoz olmussundur artık hiç birseyi düşünemiyorsun pat gidiyorsun :) işte bu kadar
:D tht2005 sen böyle değildin askere gidince oldun çocukluğuna inmemiz gerek bu problemi çözebilmemiz için :)
-----------------------------arkadaş elini çok aşındırmış anlaşılan askerde muhahahahahahhahaaa:D çok hipnoz olmu ş :D biliyo işi :D