Hırsızı Öldürmek Acil Yardım !
-
eve girerse vurabilirsin. bu konuda yargıtay kararı çıktı diye biliyorum. netten bu konuyu arat bulursun. vur gitsin şerefsizi.
-
MeTaLLiCaLi bunu yazdı:
-----------------------------
---RudeboY--- bunu yazdı:
Abi silaha ne hacet,balkon demirlerine bağla aküyü :D bu arada ellerini bağlaman zor olur ama bi bayıltıcı spreyle önce bayıltıp direk aşaı atabilirsin :) illede silah diyorsan sık gitsin amq :D nefsi müdafa dersin ;)
Akü dogru akım 12 wolt birşey yapmaz ama endüksiyon bobiniyle 15.000 - 25.000 wolta cıkarabilirsin.Ama demire baglama ısıya mahruz kalabilir ve herhangi bir yanma söz konusu olabilir,Cıplak kablolardan seri baglantı oluştur ve balkona ser basıp carpılıp aşagı düşerse önce bagla sonra pantolonunu indir Daşaklarına igne batır toplu ibne olsun tamamen girmesin..Yazık yani o yüzden ok
asaı inince pantolonunu inip allah ne werdiyse daa ii olmasmı ?? :) -
evin belli bölümlerine mayın yerleştir :P
Şaka bir yana bu hırsız'ı suç üstü yakalarsan bencede ayagına sık ve onla konuş. Neden böyle birşey yapıyorsun gibisinden?. Eşek hoşaftan ne anlar misali ise ver polise gitsin.
-
bi köpek al pitbull veya rottweiler tercihimizdir. sonra sal hırsızın üzerine, sonuçta kimse suçlu olmaz. hırsız da b.k'u yemiş olur
-
DesquneR bunu yazdı:
-----------------------------evin belli bölümlerine mayın yerleştir :P
Şaka bir yana bu hırsız'ı suç üstü yakalarsan bencede ayagına sık ve onla konuş. Neden böyle birşey yapıyorsun gibisinden?. Eşek hoşaftan ne anlar misali ise ver polise gitsin.
Harbiden bunu yapcm tsklr -
Öncelikle şunu sölim Cezaevine girersin, fakat ilk mahkeme tahliye olursun,
hatta annen baban biraz işi kovalarsa , mahkemeye çıkmadan ara tahliye olursun (:
-
vurma kardeş att camdan balkondan gitsin 1 katta olsan da yeter m.q cocukları beni gördü kactıı manyak dur falan dedim atladı dersin 850 ytl masrafla kurtulursun
-
bi halt olmaz silah ruhsatlıysa sık kafasına ...
-
smartsecure bunu yazdı:
bi halt olmaz silah ruhsatlıysa sık kafasına ...
-----------------------------türk kadını budur.
-
adamı bi yere sabitle ve düzenli olarak amonyak koklat hocam :D o da olmadı bıçağı ısıt ocakta ve yavaş yavaş adama sürttürüver