Hırsızı Öldürmek Acil Yardım !
-
Geçen yıl sıcak bir Temmuz gecesiydi.Sevgilimle balkonda sigara sefası yaptıktan sonra yattık.Gece saat 2 veya 3 tü.Balkonun kapısı hafif aralıklıydı.
Benim laptop yatagımın yanındaki çekmecenin uzerindeydi.Uykum çok hafiftir.Bir çıtırtı olsa duyarım.Önemli bir şeyse iyi bir şekilde gözetler,değilse sallamam uyurum.
Birden balkonun kapısı açıldı.Dedim Meltem balkona çıktı heralde diye.Ama yanımdaydı evde de kimse yoktu.Meğer hırsızmış.
Ben uyurken silahımı her zaman pratik olarak ulaşabileceğim bir yere bırakırım.Silahım yastıgımın altındaydı.Neyse
adam odaya girdi etrafı arıyor,boyle sanki kendi evi gibi.Rahat rahat dolaşıyor.bizi iyice uyudu zannetti demekki.Benim laptopu aldı.Sonra pantolonumun cebindeki
cüzdanımı da aldı.Tam balkona çıktı gidecegi sırada ben bi fırladım yataktan hemen balkonun ısıgını yaktım ve teslim ol dedim.Dinlemedi. Kaçmak istedi.
Dur dedim durmadı.Bi ateş ettim sağ arka omzundan yedi kurşunu.Manyak bi ses çıktı.Soğukkanlıyımdır ve iyi atıcıyımdır.Polis geldi sonra.O gece karakolda ifademi aldılar.
Rapor felan tuttular,sonra serbest kaldım.Nefsi müdaafa yani.Laptopum kırıldı.Bi el daha ateş edecektim.Ama kıyamadım.
Sen sen ol vurmadan önce bi kere daha düşün.En iyi ihtimalle ayağına sık.Ya da sağ koluna sıkmaya gayret et.Adam ağır yaralı olarak yatmış hastanede 4 ay. Sonrası hapis.
Başıma gelmişti anlatayım dedim.
-
bacağından vur sonra at balkondan aşşağı kaçarken vurdum dersin temiz iş olur :)
-
balkondan aşağı at boğuşurken düştü dersin:D
-
ince oldur nerde olursa olsun ama pek kan cikartma yani beynini ucurup duvari cilekli pastayla boyama
vurduktan sonra odaya tasi ve odaya yere yatir kendine bir hikaye kur etes pozisyonunu dogrula hikayeyi kurunca adami kanlar yere gelecek sekilde azar azar sanki surunerek kacmaya calismis modu vererek vurdugun yere getir ve gercekci bir sekilde yada ilk seklindekigi yere koy alsana yatak odasinda oldurdugunun kaniti
ama yazikya once bir oturt sor neden yaptigini eger zengin yada bu isin adabiysa disinkk
ben yine guzelim :d