folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hırsızı Öldürmek Acil Yardım !

Hırsızı Öldürmek Acil Yardım !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

Geçen yıl sıcak bir Temmuz gecesiydi.Sevgilimle balkonda sigara sefası yaptıktan sonra yattık.Gece saat 2 veya 3 tü.Balkonun kapısı hafif aralıklıydı.

Benim laptop yatagımın yanındaki çekmecenin uzerindeydi.Uykum çok hafiftir.Bir çıtırtı olsa duyarım.Önemli bir şeyse iyi bir şekilde gözetler,değilse sallamam uyurum.

Birden balkonun kapısı açıldı.Dedim Meltem balkona çıktı heralde diye.Ama yanımdaydı evde de kimse yoktu.Meğer hırsızmış.

Ben uyurken silahımı her zaman pratik olarak ulaşabileceğim bir yere bırakırım.Silahım yastıgımın altındaydı.Neyse

adam odaya girdi etrafı arıyor,boyle sanki kendi evi gibi.Rahat rahat dolaşıyor.bizi iyice uyudu zannetti demekki.Benim laptopu aldı.Sonra pantolonumun cebindeki 

cüzdanımı da aldı.Tam balkona çıktı gidecegi sırada ben bi fırladım yataktan hemen balkonun ısıgını yaktım ve teslim ol dedim.Dinlemedi. Kaçmak istedi.

Dur dedim durmadı.Bi ateş ettim sağ arka omzundan yedi kurşunu.Manyak bi ses çıktı.Soğukkanlıyımdır ve iyi atıcıyımdır.Polis geldi sonra.O gece karakolda ifademi aldılar.

Rapor felan tuttular,sonra serbest kaldım.Nefsi müdaafa yani.Laptopum kırıldı.Bi el daha ateş edecektim.Ama kıyamadım.

Sen sen ol vurmadan önce bi kere daha düşün.En iyi ihtimalle ayağına sık.Ya da sağ koluna sıkmaya gayret et.Adam ağır yaralı olarak yatmış hastanede 4 ay. Sonrası hapis.

Başıma gelmişti anlatayım dedim. 

copy
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilemem83
    bilemem83's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bacağından vur sonra at balkondan aşşağı kaçarken vurdum dersin temiz iş olur :)

Sizler, Bizlerden Mekanik Sinyaller beklerken , Bizler de Sizlerden Beyin Sinyalleri bekliyoruz!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek
    balkondan aşağı at boğuşurken düştü dersin:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

ince oldur nerde olursa olsun ama pek kan cikartma yani beynini ucurup duvari cilekli pastayla boyama

vurduktan sonra odaya tasi ve odaya yere yatir kendine bir hikaye kur etes pozisyonunu dogrula hikayeyi kurunca adami kanlar yere gelecek sekilde azar azar sanki surunerek kacmaya calismis modu vererek vurdugun yere getir ve gercekci bir sekilde yada ilk seklindekigi yere koy alsana yatak odasinda oldurdugunun kaniti

ama yazikya once bir oturt sor neden yaptigini eger zengin yada bu isin adabiysa disinkk

ben yine guzelim :d

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
Toplam Hit: 8784 Toplam Mesaj: 65