folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hırsızı Öldürmek Acil Yardım !

Hırsızı Öldürmek Acil Yardım !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    modifiyeci447
    modifiyeci447's avatar
    Erkek

hoca elektrik şoku verici sopalar var al geldiği zaman ver coşkuyu:D

ondan sonra götür polise ver

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    O dediğin şok veren sopa deil elektrojop :D 100-150 kaıt civarı bi fiyatı var.Hoca işkence olarak elektrik verebilirsin,kızgın bıçakla dağlarsan kollarını fln müthiş bir acı duyar ki bunu ben hırsıza yapsam müthiş bir haz alabilirim...Ya polisiye film fln izle şöle,morg vidyolarında cesetlere yapılanları izle,birazda yaratıcılığını kullan ;)

:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Hocam bişi yapcaksan tutup burda sölemezsin heleki adam öldürmekse o anda olan şeydir düşünür ve umursamadan çekersin tetiiii.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    guzel kardesim hukuki durumu bilmiyorum ama burada bir arkadasin dedigi gibi... evdeyse ve durduramayacagina inaniyorsan.. silahla tuhsat li vey ruhsatsiz sadece ayaklarina sik.... onceki postlarda arkadasin dedigi gibi konus .. biraz akli basindaysa sor derdini.. deilse.. yap bildigini.... ama karsindanki senin gibi bir insan unutma...

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    bugrahan45 bunu yazdı:
    -----------------------------

smartsecure bunu yazdı:
    bi halt olmaz silah ruhsatlıysa sık kafasına ...

türk kadını budur. 

Bide kadın korkaktır derler xD

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    strike bunu yazdı:

adamı bi yere sabitle ve düzenli olarak amonyak koklat hocam :D o da olmadı bıçağı ısıt ocakta ve yavaş yavaş adama sürttürüver

yada al demir sopanın bi tarafını ısıt soguq olan tarafını adama sok tutup ckaramasın (:

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    wasd bunu yazdı:
    O dediğin şok veren sopa deil elektrojop :D 100-150 kaıt civarı bi fiyatı var.Hoca işkence olarak elektrik verebilirsin,kızgın bıçakla dağlarsan kollarını fln müthiş bir acı duyar ki bunu ben hırsıza yapsam müthiş bir haz alabilirim...Ya polisiye film fln izle şöle,morg vidyolarında cesetlere yapılanları izle,birazda yaratıcılığını kullan ;)
    Onu yapana kadar baglar direge keserim organı XD

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    İlk Olarak Geçmiş Olsun Abi Evimize Hiç Hırsız Girmedi bir Kaç Nedeni Var Tabiki: Bahçede Köpeğim Oldugu Surece Girecegini Sanmıyorum :)) Aptde herkeze gırdıler ama bıze gırmedıler:D ehuhu Hocam benım gibi K- 9 Gsd Besle... eğitime ver.. köpege alan koruma cart curtt egıtımını aldır istersen.. benım gıbı kapı camlar acık yat yazın :) yada bazen bılgısayar basında oldugum ıcın hıc uyumuyorum .) ahah bızım eve gırdıgını dusenımyom : adam kesin köpekğin soguk nefesını bogazında hıssedınce ölür gider:D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

ben sana birsey soyleyeyim mi

sen hicbirsey yapamazsin..

yapabilecek adam baskasindan akil almaz, istemez..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    bence bi defa ayağına sık.. emin ol ölmez.. sonrada kulağına yüksek sesle deki yada kısık sesle şeriatın kestiği parmak açımaz de tabancanın sapıyla :) parmaklarını kır.. sonra o elle bişey tutamasın bi müddet.. sonra da polis falan gelir zaten herşeyi açık açık söylersin.. emin ol haklı çıkarsın.. ama o kulağına dediğin şeyi pollise söyleme.. yoksa yanlış anlaşılabilirsin..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
Toplam Hit: 9340 Toplam Mesaj: 65