Hırsızlık, Cinayet, Suç
-
merak ettim bizim eve ırsız girmişti.Parmak izinden buldular sonunda.Şimdi ben hırsız olsam %100 ameliyat eldiveni takarım.KAfamda da şapka olur.
Ayakkabıda sadece çalarken kullanacağım bir ayakkabı olur.Hırsızlar bu kadar salak, polisler bu kadar çaresiz mi?Sanmıyorum fakat naısl buluyorlar?
Yani ben bi silah bulsam eldivenimle fln adamı vursam silahı parçalayıp çöplerin içine atsam.NErden bulacaklar?Farklı semtlerden silah gidecek çöpe.
Çöpü yakacaklar.Hadi silahı buldular.Parmak izi şu bu?Suç işlemek bu günlerde çok kolay geliyor bana.NEler oluyor bilmiyorum ama yani merak ediyorum arkadaşlar bunları yapıp elini kolunu sallayarak dolaşabilirsin.
Ne gibi önlemler var ben mi çok basite alıyorum?Vicdan falan demeyin.Tabi ki vicdanım sızlar ama katil, hırsız falan olsam dedim çok kolay yapabilirim bu işi yani.Çok basit mi görüyorum?
Örneğin bir adam yürüyor.HEdefimiz.Plakasız bir arabayla kaçırdık.Polis buralarda şans olmadan müdahile edemez.Hadi heşey iyi gitti.
Sonra çektik silahı sustuturuyla vurduk adamı.PArçaladık sildik fln arabayı elemanıda gömdük.Sonra her semtte farklı çöp poşetlerine soktum silah parçalarını.
Evede girdim ikisinide yaparken elimde ameliyat eldiveni var.Şimdi beni nasıl bulacaklar?Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
-
hocam bak anlatayım
bizim burda araba giderken hafifçe ark halinde duran bi arabaya değdi kaçtı sonra o arada bile 3-4 kişi plakayı almıştı.Ki sen adamı kaçırmaya çalışsan sesten görüntüden yakalanılacaksın. hiç olmadı kırmızı bmw die söylenir polise çevreyi kapatır polis.
eldiven işine gelince;
bildiğim kadarıyla seni yakaladılar ama kanıt yoksa ellerinde parmaz izi falan aramıolar zaten.Senin eline bakıyorlar üzerine falan barut izi kalmış mı die burdan bilmeyen biri bi nevi gidebilr.giydiğin giyside muhakkak etkileeniyodur benim görüşüm bilek kısmı falan.
-
hocam yayan geldim elimde eldiven kafamda şapkam falan var.Ara sokaklarda çok ıssız karanlıkta çektim susturuuyla adamı vurdum.Patırdı yok gürültü yok.Şehrin göbeyi değil Allahın unuttuğu bir bölge.Bir şekilde vurdum.Silahı parçaladım.ELimde ve bir yerde barut izi kalması imkansız olsun.
Hırsızlık meselesinde de eldiven var.Yani bwm yi yakalayan polis hırsızları yakalayamıyor bizim eve girdi işte.Yani arkadaşım ne bileyim polisin bulması zor gibi.
Nasıl bulur söyliyim hırsızlık yaparken seni yakalar bir güzer ağzına zıçar başka nereye girdin diye anlatırsın.Yada 3-5 kişi bilir adamı vurduğunu biri polise öte hooop yakalanırsın.Yani böyle yakalana bilirsin.
Bana yakalanmak zor gibi geliyor ama.
-
yav adam neden eldiven taksın sende ,adam terörist terörist yani dagda türk evladını öldüren soysuz yaratık dagdan iniyor bu ülkenin polisi jandarması hakimi serbest bırakıyor.
hırsız yakalansa ne oluyor karakolda geri bırakıyorlar niye zahmet edip ayakkabısını çöpe atsın yada para verip eldiven alsın salakmı yav hırsız sende.
bide öle hırsız senin evine girince langadanak öldüremezsin öldürürsen ceza evine atarlar hırsızı ancak ve ancak yatak odanıza girmişse öldüre bilirsiniz. ama bence öldürmeyin yazıktır adama :D
-
zumsuk ona bakarsan şöle bişi de var.Ben hep düşünürüm.Burda festivaller yapılıo sürekli ünlüler flan gelio.Karambolde onu bile indirebilrsin.Bana bir şekilde yapılır gibi gelio her zaman.yapılıo da aslında bizim gördüklerimiz yakalananlar değil miz zaten :)
istersen arat bak JUBA die bi sniper.
-
ilig alanım mq. Bu işi ben de çok düşündüm. Aynı zumsukun düşündüklerini ben de düşündüm.
ekip çalışmak (itiraflar, ihbarlar, sahtekarlıklar)
parmak izi
iz, delil, ipucu (tecrübe-bilgi)bunlar olmasın. Tek çalışan Bilgili, tecrübeli, teknik bi adam olsun. Yakalanmaz diyorum. Seri katil olsun diyelim. Hızrsız illaki yakalanır. Bir atlar 2 atlar 3. de ske atlar :D
Katil olsun. Zevk için öldüren birisi. Tenha, kuytu bi yerde susturuculu tabancasıyla tek vuruş. En temizi. Tek kurşun. Vur yoluna devam et. Heyecanını kontrol et vs.
şimdi böyle bi adam elinde sonunda yakalanır tabii ama bu süre çok uzun olabilir. Nasıl yakalanacak ki ?!Edit :
katilin istihbaratı sağlam olacak. Şehir sarrafı gibi veya ona yaın bişe olsa, cinayet işlediği yere gitmese çok zor yakalanması yani :/
eğer yakalanırsa da özel eğitimli sivil polisler yakalar ancak. -
evet yakalarsa sivil polisler her yerde olur ancak onlar görür.. başka türlü ne bilim..
-
''LOCARD TEOREMİ:
Değişim prensibi; bir ortamı terk eden bir kişinin ortada
bulunduğuna dair iz bırakmaması, yada üstüne o ortamdan bir şeyler alıp götürmemesi hemen hemen imkansızdır.olay yeri incelemesiyle elde edceğimiz en önemli şey maddi delillerdir. Bu tür deliller şüphelinin aleyhine dilsiz birer tanıktır. İnsan
tanıkların varlığı bile onları yok edemez. Prof. E. LOCARD''
umarım bu teori işinizi görür. yani biri bi yerde bişeyler yaptıysa mutlaka ve mutlaka uzayda bu olayı yaptığına dair kanıt ve deliller mevcuttur.....
-
mauselaus bunu yazdı:
-----------------------------
''LOCARD TEOREMİ:Değişim prensibi; bir ortamı terk eden bir kişinin ortada
bulunduğuna dair iz bırakmaması, yada üstüne o ortamdan bir şeyler alıp götürmemesi hemen hemen imkansızdır.olay yeri incelemesiyle elde edceğimiz en önemli şey maddi delillerdir. Bu tür deliller şüphelinin aleyhine dilsiz birer tanıktır. İnsan
tanıkların varlığı bile onları yok edemez. Prof. E. LOCARD''
umarım bu teori işinizi görür. yani biri bi yerde bişeyler yaptıysa mutlaka ve mutlaka uzayda bu olayı yaptığına dair kanıt ve deliller mevcuttur.....
-----------------------------
konuyla alakasız ama imzanı çok sevdim :F
"güzel bir yemek yaparsın tek başına yerken halıya bir parça dökülür eğilip sorarsın "nasıl güzel olmuş mu?" işte yalnızlığını anladığın an o andır." -
konuyla alakasız değil aslında suç işleyen mutlaka bir iz bırakır yada üzerine bi iz alır olay yerinden suçlular böyle yakalanır bence
-
aynı şeyi ben de düşünüyorum, harbi mal oluo bu hırsızlar,katiller vs..
ama şöyle düşün, adamda kafa olsa ne biliyim okurdu çalışırdı bişiler yapardı, hırsız dediin adamlar zaten ya tinerci ya balici, adam pilot modunda hırsızlık yapıo, doğaldır yakalanması..
eğer bir gün suç işleyecek olsaydım en az 2-3 hafta plan yapardım, her türlü ihtimali hesaba katardım..