folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hırsızlık, Cinayet, Suç

Hırsızlık, Cinayet, Suç

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hoam ilgisizliği şu yönde evet varda polisler bunu nasıl keşfedecek?

ilerleyen zamanda belki nefesimizin her insanda farklı olduğu anlaşılacak ordan bulacaklar vs. ama şu anda üzgünüm bazen yakalayamazlar...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    ya ben adamın imzasındaki yazıyı sevdim ve belirtmek istedim. Ama o yazının konuyla alakası olmadığı için oraya öyle yazdım. Beni anlayın :D

sanılanın aksine...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

imza demişken benimkini yin silmiş birileri işine gelmeyenler....

NEyse evet imza güzel hadi fikirler.. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    işine gelmeyenler değil yasak kardeşim biliyosun işte

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

Outlaw (yasadışı galiba) diye bi film var orda baya gaza getirici şeyler var izlenmesi tavsiye edilir

Cinayeti ne için işlediğine de bağlı tabi

Yakalanması en zor durumlar öldürdüğün adamı (kadında olabilir tabi) rastgele seçtiğin durumlar adamla hiç bir bağın olmayacak.

Silah olayı zevkle alakalı ip,zehir veya bıçakda kullnılabilir tabi her seferinde başka tip bıçak kullanmak lazım kan sıçraması,elbisenden parça kalması fln var işin zorlaşır ama eğlenirsin :)csi:new york vardı orda da baya bişilr vardı.

Hee bide sağda solda  forumlarda  cinayet fln  gonuşmaman lazım :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    trtde bi dizi vardı kanıt peşinde diye bilisunuzdur çoğunuz ordaki felsefe "her suçlu arkasında mutlaka iz bırakır" gibi bişidi ölede oluyodu adamlar ortada hiç bişey yokken kanıtlardan suçluyu bulabiliyolardı gerçek hayattada öyle kanıtlardan tanıklardan bulabilirlerr...

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

mağdurun geçiş istikametleri araştırılır son görüştüğü arkadaşları sorguya alınır .

borcu, geliri, borçlu olduğu kişiler ,alacaklı olduğu kişiler sorguya alınır.

geçiş istikametindeki dükkanların marketlerin bankaların vs vs güvenlik kameraları incelenir .

ve tabiki en önemlisi de şanstır (yada kader diyelim )

bir askeri helikopter düşer ve arama kurtarma ekipleri askeri birlikler kısacası güvenlik teşkilatı olay yerine hareket eder ve gördüğü manzara karşısında şaşırıp kalırlar çünkü helikopterin düştüğü yer ekili uçsuz bucaksız bir kenevir tarlasıdır.

onca faili meçhuller var işte bu meçhuller , senin bahsettiğin yok etme işlemini başarabilenlerdir.

not ;istediğin çöpe at hemen yakılmıyor ayrımdan geçtikten sonra yakılıyor bulup birleştirme olasılığı var sen en iyisi at denize gitsin :)

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

:S bişey öğrendim adamın teki silahı size çekti aldınız elinden vurdunuz onu.yada çıkartıp siz sıktınız.Bunuda kesin kanıtlaya bildiniz.nevsi müdafaa oluyormuş.Yani adam size saldırırsa sizde kanıtlarsanız adamı öldürdüğünüzde sorun olmuyor.

bıçak şu bu aynı hesap.Amk bunu öğrendim ya artıkın daha rahatım :D.Ama tavsiye silahınız varsa önünüze gelenle kavga çıkarıp silah çıkartmayın.Direk indirebilirler.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

hırsızlık konusu açılmışken bi olay anlatiyim :)

geçen sene yaz mevsimi.. bizim ev müstakil arkada bahçesi fln var. yan taraf boş ve o bahçe duvarından 17, 18 yaşlaında biri girmiş bahçeye, sabah sabah girmek modaydı o zamanlar :D şimdi nasıl bilmiyorum, millet tam o sırada derin uykuda oluyodu..saat 6.00 gibi ben sıcaktan bunalmışım açmıştım pencereyi, hava aydınlık bu arada.. tam uykuya dalacam bi tıkırtı geldi.. açtım gözümü çocukla ben gözgöze geldik :) tırstım biraz tabi.. neyse burayı geçelim :D pencerenin önündeki sandalyeyi görmemiş salak, pat diye dalmış .. aramızda geçen muhabbet de aynen şu ;

ben : hönk ?!? ( dumurum tabi )

hırsız : tamam tamam yok bişey sen yat uyu ben gidiyorum..

ben : hönk !?! ( 2. kez dumur oldum )

bikaç sn. fln ne yaşadım anlamadım, sonra ailemi çağırdım, şimdi çok gülüyorum o salağa :D 

böyle beceriksizler de var :p 

allcolorsarebeautiful.net
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

:S bişey öğrendim adamın teki silahı size çekti aldınız elinden vurdunuz onu.yada çıkartıp siz sıktınız.Bunuda kesin kanıtlaya bildiniz.nevsi müdafaa oluyormuş.Yani adam size saldırırsa sizde kanıtlarsanız adamı öldürdüğünüzde sorun olmuyor.

bıçak şu bu aynı hesap.Amk bunu öğrendim ya artıkın daha rahatım :D.Ama tavsiye silahınız varsa önünüze gelenle kavga çıkarıp silah çıkartmayın.Direk indirebilirler.

-----------------------------

eft nevsi müdafa oluyo ama nevfi müdafa ceza almıosun demek değilki :) hem cinayet dediğiniz öle kolay işlencek bişi değil herkes yapamaz. iz bırakmam dionuzda neyin izini bırakmıonuz parmak izi bırakmadınız, saç teli düşmez şapka takıonuz kıl tüy ter tırnak vs de izleride olmucak. bundan 3 5 yıl önce bir üniv.de prof adamın tekini vurdular polisler parmak izinden ayak izine kadar herşeyi araştırdılar hiç bişi çıkmadı ama en sonunda bi makina getirmişler 3 gün öncesinin hava zerrecikleriyle adamların konuşmalarını mı ne bulmuşlar cinayeti işleyen yakalanmış :| tabi bunu bi abi anlattıydı sıkmadıysa :)

neyse sözüm oki önemli bir adam vurrusanız yakalanırsınız sıradan birini vurursanız yırtabilirsiniz :S 

Living Death
Toplam Hit: 4580 Toplam Mesaj: 26