Hırsızlık, Cinayet, Suç
-
hocam bi cinayeti çözmenin 1000 yöntemi var derler bizim köyde bu yöntemleri alt üst et o zaman yakalanmassın bence
-
beni yakallayamaslar ;) Çok pis temiz iş yaparım:
-
yurdumun genci beaa ne cevherler varr ne cevherler alın size özel tim a.q halt etmiş mosat :))
-
yaa yapılır abi yaa ne gayri resmi işler war omu olmaz ama polisede o kadar hafife alma.
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------hırsızlık konusu açılmışken bi olay anlatiyim :)
geçen sene yaz mevsimi.. bizim ev müstakil arkada bahçesi fln var. yan taraf boş ve o bahçe duvarından 17, 18 yaşlaında biri girmiş bahçeye, sabah sabah girmek modaydı o zamanlar :D şimdi nasıl bilmiyorum, millet tam o sırada derin uykuda oluyodu..saat 6.00 gibi ben sıcaktan bunalmışım açmıştım pencereyi, hava aydınlık bu arada.. tam uykuya dalacam bi tıkırtı geldi.. açtım gözümü çocukla ben gözgöze geldik :) tırstım biraz tabi.. neyse burayı geçelim :D pencerenin önündeki sandalyeyi görmemiş salak, pat diye dalmış .. aramızda geçen muhabbet de aynen şu ;
ben : hönk ?!? ( dumurum tabi )
hırsız : tamam tamam yok bişey sen yat uyu ben gidiyorum..
ben : hönk !?! ( 2. kez dumur oldum )
bikaç sn. fln ne yaşadım anlamadım, sonra ailemi çağırdım, şimdi çok gülüyorum o salağa :D
böyle beceriksizler de var :p
-----------------------------ahaha :D tamam tamam sen yat ben gidiyorum he :D
tugra bunu yazdı:
-----------------------------
yurdumun genci beaa ne cevherler varr ne cevherler alın size özel tim a.q halt etmiş mosat :))
-----------------------------
eheh :D Sokak Gang. :P