folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hitler"İn Atatürk İçin Söyledigi Sözler

Hitler"İn Atatürk İçin Söyledigi Sözler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aero
    aero's avatar
    Erkek
    * 'Mavi gözlü Mustafa Kemal, bize demokrasi ve milliyetçiliğin ne olduğunu öğretmiştir." "Benim ustam Il-Duce'dir, ama onun ustası da Mustafa Kemal'dir."
    Adolf Hitler

* "Dünyada savaşmayacağım tek ülke Türkiye'dir."

* "Benim mücadelem Tanrı'nın eserini korumak içindir" diyen büyük lider..
    Ayrıca Atatürk'ten çok etkilendiğini ve O'nu fikir babası olarak gördüğünü şu sözleriyle açıklar.

* " Hiç unutmam! Bir Almanya seyahatimizde arkadaşımız merhum Siirt mebusu Mahmut Beyin sefiri Kemalettin Sami Paşa delaletiyle Hitler'le yaptığı bir mülakat esnasında o zamanlar butun dünyanın dikkatini üzerine celb etmiş olan mağrur Hitler'in ''Bütün enerjimi Atatürk'ten alıyorum.O'nun hayatı bizim feyizli ısığımızdır.''diyerek Atatürk'e hayranlığını belirtmiştir."
    (Kılıç Ali Ataturk'un Hususiyetleri)

* “Yeni Türkiye'nin büyük ve dahi yaratıcısı ki talihin terk ettiği ve kaderin çöküntüye uğrattığı o zaman ki müttefiklerilerine kalkınmak için ilk muhteşem orneği verdi. “
    (Adolf Hitler)

* “Mustafa Kemal,bir millet bütün vasıtalarından mahrum edilse dahi kendini kurtarabilecek vasıtaları yaratabileceğini ispat eden adamdır.O'nun ilk oğrencisi Mussolini,ikinci öğrenciside benimdir.”
    Adolf Hitler...

* "..Hitler; o, her zaman Atatürk'ten örnek aldığını söyledi..." (Mahmut Esat BOZKURT)

* "Bu ayaklanma (Atatürk'ün Hareketi) Türk ulusunun, mazlum milletlere muhteşem bir örnek olan heybetli direnişti ki, başında Atatürk bulunuyordu"

'Sana sevmeyi öğretecek değilim. Doğuştan bir yetenektir bu. Tabii birde severek doğurmalı annen seni, yalnızca sevişerek değil...!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

pek inanmıyorum bunlara artık..

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aero
    aero's avatar
    Erkek
    ben inandım ne yalan soyleyım..

'Sana sevmeyi öğretecek değilim. Doğuştan bir yetenektir bu. Tabii birde severek doğurmalı annen seni, yalnızca sevişerek değil...!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MosgzA
    MosgzA's avatar
    Erkek
    kaynak verebilirmsin ??

www.metalheadtr.com | www.doom-metal.org
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aero
    aero's avatar
    Erkek
    kaynak veremem suan çunku bunu bana bır arkadasım yollamıstı.ona sorarım...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    Alman faşisti milliyetçiliği Türkten öğrendim diyecek ha?ben inanmadım.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxxmstxxx
    xxxmstxxx's avatar
    Erkek
    bende aksini okudum bi kaç yerde hitler aşırı miliyetçi atatürk çok rekliliği savunuyor sanmam doğrusu...

(-.-)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_bugatti
    devil_bugatti's avatar
    Erkek

HolyReform bunu yazdı:
    -----------------------------
    Alman faşisti milliyetçiliği Türkten öğrendim diyecek ha?ben inanmadım.
    -----------------------------

katılıyorum...

Mesafe her zaman iyidir... Ne haddini aşan olur azizim, Ne de canını sıkan...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Spiderman'a

Superman'a

Hulk'a

Ve bilumum sanal karakterlere inanmak varken,

Hitler'in ATATÜRK hakkında söylemiş olduğu yüceltici sözlere kim inanır değil mi?

Zamanın da, YİNE SÖZDE  ULU BİR TÜRK AYDIN'ı " ULUBATLI HASAN HAYAL ÜRÜNÜ, ÖYLE BİRİSİ YOK, BOŞUNA MİLLİYETÇİLER KENDİNİ KASMASIN " demişti. Bizim medyamızda hemen RAHMETLİ ULUBATLI HASAN'ın Vukuatlı NÜfus Kayıt Örneği'nin peşine düşmüşlerdi ama nafile.

Ama şükürler olsunki, TÜRK TARİH KURUMU ve ASKERİ MÜZE kayıtlarımız RAHMETLİ ULUBATLI HASAN'ın gerçekten varolduğunu, o BAYRAĞIMIZI Bizans Kalesine BABALAR GİBİ ÇAKTIĞINI resmi olarak kanıtlamıştı.

Biz tarimizle, kahramanlarımızla gurur duyacağımıza, onları yücelteceğimize, TOK SATICILAR gibi davranıyoruz.

Kıçı kırık Yeni Zelenda yani ANZAKLAR tarihleri olmadığı için, tek tarihleri GELİBOLU yarımadasında savştıkları ve yenilmelerine rağmen, her sene gençlerini uçaklarla en lüks şekilde masrafları devlet tarafından karşılanarak TÜRKİYEYE geliyorlar. İşte tarih bilinci...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyro
    hyro's avatar
    Erkek
    Çok renklilik değil o, tek renklilik. Çok renk bile olsa karıştırıp tek renk olur. Yada diğer renkler ana renk içine karışır.

Ne mutlu tek rengim diyene..

Benim imzam güzeldir hakkatten. :D
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

dogruysa bu iyi bisey deil ki...

yanlissada neden boyle bisey uydurma geregi duyulur onuda anlamis deilim.

Adam sonuc olarak 6milyon yahudi oldurdu (acaib yontemlerle), bu adamin kalkip herseyi Ataturkten ogrendim dedigini uydurmak, ileride Ermenileri kestiniz, Kurtleri kestiniz diye boguren azinligin, cogunluga donusmesine yardim etmektir bence!

anca gidersin...
Toplam Hit: 10280 Toplam Mesaj: 62