folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hitler"İn Atatürk İçin Söyledigi Sözler

Hitler"İn Atatürk İçin Söyledigi Sözler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aero
    aero's avatar
    Erkek

HolyReform bunu yazdı:
    -----------------------------

xtlan

Tekrar söylüyorum:

Atatürk'e yapılan bu övgüler daha önce konulmuştu zaten görmüştük ve ses çıkarmadık aksine gururlandık.Ancak benim ve bazı kişilerin takıldığı nokta;

Hitler gibi bir faşist asla ama asla "milliyetçiliği bir Türkten öğrendim" falan demez.

Hitler gibi bir diktadör kalkıpta asla ama asla    ''Bütün enerjimi Atatürk'ten alıyorum.O'nun hayatı bizim feyizli ısığımızdır.'' demez.

Bu herif asla ama asla "mavi gözlü Mustafa Kemal, bize demokrasi ve milliyetçiliğin ne olduğunu öğretmiştir."  demez birincisi adam faşist,ikincisi de " Düşünce özgürlüğü bütün kötülüklerin anasıdır" demiştir.

Yani bizim milletin Atatürk'e yaptığı övgülerle alıp veremediğimiz yok sadece yazılanlar yanlış ve kaynaksız.Buyursun arkadaş bir kaynak göstersin okuyalım.

bak sımdı olay soyle bır futbolcu dusun ben onu ornek alıyorum  o futbolcu uygunsuz seyler yasadı benım ornek aldıgım kısım orası mı yanı bunu anlarsınız

nıye hıtlerın kankısımın asla ama asla dıyorsun ornek almaz..

'Sana sevmeyi öğretecek değilim. Doğuştan bir yetenektir bu. Tabii birde severek doğurmalı annen seni, yalnızca sevişerek değil...!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aero
    aero's avatar
    Erkek

DreamNatreX bunu yazdı:

aero bunu yazdı:

DreamNatreX bunu yazdı:

Hocam arkadasına sor bakıyım kaynak nerde kaç gün oldu .. :l  yoksa senın uydurduna inanıcam :l

he hasan die birinden almışsın o nerden almış ?

arkadası gorsem soracam nerden aldıgını.

nıye ben uydurayım kı boyle bısey cıkarım ne olabılır kı?

hemen cevaplıyım :

niye uydurabilirsinki böyle bişi çünkü belki sende hitlisin? Ve türklerin sempatisini kazanması için böyle bir konu açtığını düşünebilirim..

yok benım kokenım trabzon sürmene 

türküm ve bundan gurur duyuyorum

'Sana sevmeyi öğretecek değilim. Doğuştan bir yetenektir bu. Tabii birde severek doğurmalı annen seni, yalnızca sevişerek değil...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    kaynaksız bu konuyu açman yanlış hoca.

Merhabaaaaa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aero
    aero's avatar
    Erkek

DreamNatreX bunu yazdı:

al hoca o zaman top hasanda.

http://www.facebook.com/home.php?#/topic.php?uid=47748905296&topic=4581

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

aero bunu yazdı:

DreamNatreX bunu yazdı:

al hoca o zaman top hasanda.

http://www.facebook.com/home.php?#/topic.php?uid=47748905296&topic=4581

hoca ya sen beni anlamıyorsun yada ben sana anlatamıyorum tmm arkadaşın paylaşmış ta o nerden almış.

NOT: MUSTAFA KEMAL ATATÜRK HAKKINDA KAYNAKSIZ YORUMLARA KONULARA KARŞIYIM..!

Merhabaaaaa
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aero
    aero's avatar
    Erkek

onuda ogrencem ve kaynagını yada nerden bu bılgıye sahıp oldugunu ogrencem ve paylascam

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    ne kadar çok büyüttünüz bu konuyu :) fidel castroda stalinde atamizdan övgüyle bahseder. geçen gün resmi olmayan bir ziyaret için turkiyeye gelen hilary clinton da mecburiyeti olmadigi halde atamizin kabrini ziyaret etti.gecen yil resmi davetle gelen araplarin yaptiklarini hatirliyorsunuz sanirim. her neyse konuya donecek olur isek hitlerin soyledigi yukaridaki sozlerin bazilarini ve benzerlerini hitlers table talk kitabinda bulabilirsiniz ayrica kilic alinin anilari kitabinda da almanya gezilerini ve benzeri sozleri bulabilirsiniz. isin bir diger tarafida bir insan bir baska insani veya bir hikayeyi gozunde kahramanlastirabilir, hayatina yon vermesini bazi konularda esin kaynagi olmasini siksik yapar. burada onemli olan hikayeyi yada ornek alinan kisiyi nasil gormek istedigimizdir. belki uc bir ornek olacak ama mesela mesneviler islamin guler yuzunu naifligini kendilerine isik edinmislerdir. talibanda muslumaniz diyor ama canli canli adam kesiyor. bu islamin bir vahset oldugunu gostermez... hitlerde kendi beyni cercevesinde atamizin bir seylerini ornek almaya calismis, alabilmis veya alamamis asil konusulmasi gereken sey bu sanirim. okyanuslar asip da yarım kulac suda bogulmanin ne alemi var...

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    aero bunu yazdı:
    HolyReform bunu yazdı:

xtlan

Tekrar söylüyorum:

Atatürk'e yapılan bu övgüler daha önce konulmuştu zaten görmüştük ve ses çıkarmadık aksine gururlandık.Ancak benim ve bazı kişilerin takıldığı nokta;

Hitler gibi bir faşist asla ama asla "milliyetçiliği bir Türkten öğrendim" falan demez.

Hitler gibi bir diktadör kalkıpta asla ama asla    ''Bütün enerjimi Atatürk'ten alıyorum.O'nun hayatı bizim feyizli ısığımızdır.'' demez.

Bu herif asla ama asla "mavi gözlü Mustafa Kemal, bize demokrasi ve milliyetçiliğin ne olduğunu öğretmiştir."  demez birincisi adam faşist,ikincisi de " Düşünce özgürlüğü bütün kötülüklerin anasıdır" demiştir.

Yani bizim milletin Atatürk'e yaptığı övgülerle alıp veremediğimiz yok sadece yazılanlar yanlış ve kaynaksız.Buyursun arkadaş bir kaynak göstersin okuyalım.

bak sımdı olay soyle bır futbolcu dusun ben onu ornek alıyorum  o futbolcu uygunsuz seyler yasadı benım ornek aldıgım kısım orası mı yanı bunu anlarsınız

nıye hıtlerın kankısımın asla ama asla dıyorsun ornek almaz..

ya Allahım yarabbim sabır ver.ya ben anlatamıyorum sen anlamıyosun.Ben diyorumki sana güzel kardeşim adam düşünce özgürlüğüne karşı,diktatör,Alman faşisti.

arkadaşının gösterdiği kaynaktaki yazılardan birinde herif demokrasiyi övmüş.burda zaten film kopuyor herneyse devam edelim..

Diyorumki adam ırkçı,saf alman ırkı savunuyor.Arkadaşının kaynağı diyorki  "Ben milliyetçiliği Türklerden öğrendim..."

şimdi git bundan önceki yazılarımda neler yazmışım güzelce oku kavra sonra tekrar görüşelim.Hitler böyle bişey demez.Nedenlerinide yazdım oraya.Üstelik arkadaşının facebooktaki paylaşımını kaynak göstermende ayrı acayibime gitti.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aero
    aero's avatar
    Erkek

xtlan bunu yazdı:
    ne kadar çok büyüttünüz bu konuyu :) fidel castroda stalinde atamizdan övgüyle bahseder. geçen gün resmi olmayan bir ziyaret için turkiyeye gelen hilary clinton da mecburiyeti olmadigi halde atamizin kabrini ziyaret etti.gecen yil resmi davetle gelen araplarin yaptiklarini hatirliyorsunuz sanirim. her neyse konuya donecek olur isek hitlerin soyledigi yukaridaki sozlerin bazilarini ve benzerlerini hitlers table talk kitabinda bulabilirsiniz ayrica kilic alinin anilari kitabinda da almanya gezilerini ve benzeri sozleri bulabilirsiniz. isin bir diger tarafida bir insan bir baska insani veya bir hikayeyi gozunde kahramanlastirabilir, hayatina yon vermesini bazi konularda esin kaynagi olmasini siksik yapar. burada onemli olan hikayeyi yada ornek alinan kisiyi nasil gormek istedigimizdir. belki uc bir ornek olacak ama mesela mesneviler islamin guler yuzunu naifligini kendilerine isik edinmislerdir. talibanda muslumaniz diyor ama canli canli adam kesiyor. bu islamin bir vahset oldugunu gostermez... hitlerde kendi beyni cercevesinde atamizin bir seylerini ornek almaya calismis, alabilmis veya alamamis asil konusulmasi gereken sey bu sanirim. okyanuslar asip da yarım kulac suda bogulmanin ne alemi var...

HolyReform  bak arakadas sana kaynak verdı..umarım kaynak olmustur bu sneın ıcın

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    aero bunu yazdı:

xtlan bunu yazdı:

HolyReform  bak arakadas sana kaynak verdı..umarım kaynak olmustur bu sneın ıcın

evet çok güzel kaynak oldu.Adam zaten komunist.Emperyalist güçleri halkı arkasına alarak yenilgiye uğratmasını tabiki övücek.Zaten biraz araştırırsan sovyetlerden de Atatürk'e gelen övgüleri görürsün.Kaynak derken bunu kastetmiyoruz hocam.Bana Hitler den başlayıp Fidel castrodan geçip talibanlı örnekler vermeyin.Hala dediklerimin arkasındayım ve doğru olduğuna inanıyorum sen ise yazdığın,paylaştığın şey hakkında kaynak gösteremediğin için başkalaırnın yazdıklarının altına imzanı atıyosun.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
Toplam Hit: 10284 Toplam Mesaj: 62