Hitler"İn Atatürk İçin Söyledigi Sözler
-
Hitler:
"Birgün tüm yahudileri öldüremediğim için bana küfredeceksiniz!" -
konu kafana takıldı ,acayip merak ettim
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------
lemar bunu yazdı:
-----------------------------dogruysa bu iyi bisey deil ki...
yanlissada neden boyle bisey uydurma geregi duyulur onuda anlamis deilim.
Adam sonuc olarak 6milyon yahudi oldurdu (acaib yontemlerle), bu adamin kalkip herseyi Ataturkten ogrendim dedigini uydurmak, ileride Ermenileri kestiniz, Kurtleri kestiniz diye boguren azinligin, cogunluga donusmesine yardim etmektir bence!
-----------------------------iyi etmiş keşke birtanesini bile sağ bırakmasaymış. Bu dünya bir savaş alanıdır ve yaşayabilen herkes birilerinin katilidir - doğal olarak - ama bugün senden neden katilsin diye hesap sorulmaya başlanmışsa bir infaza kurban gitmek üzere olduğun içindir çünkü bunu soranlar da en az senin kadar katil.
düşmanını öldürmenin nesi garip ayrıca ki yahudiler insanlığın düşmanıdır.
-----------------------------tesekkur ederim fikirlerini paylasmissin, gerci kesin kurallar gibi, herkes onlara inanmali gibi bir havanda var ama benim icin sorun deil, dobra konusup fikrini soyleyenleri severim.
de, bu soylediklerinin benim soylediklerimle ne alakasi var?
hitler ister dogru ister yanlis yapsin, benim umrumda olan o deil ki...
-
Açıkçası ben hiç mi hiç inanmadım hocam
-
tnnnnnnnnnnnn...........
-
Faşizmi Meşrulaştırmaya Çalışmaktan Başka Bişey Değil,Binbir Surat Mustafa Kemal
-
aero bunu yazdı:
-----------------------------* 'Mavi gözlü Mustafa Kemal, bize demokrasi ve milliyetçiliğin ne olduğunu öğretmiştir." "Benim ustam Il-Duce'dir, ama onun ustası da Mustafa Kemal'dir."
Adolf Hitler
* "Dünyada savaşmayacağım tek ülke Türkiye'dir."
* "Benim mücadelem Tanrı'nın eserini korumak içindir" diyen büyük lider..
Ayrıca Atatürk'ten çok etkilendiğini ve O'nu fikir babası olarak gördüğünü şu sözleriyle açıklar.
* " Hiç unutmam! Bir Almanya seyahatimizde arkadaşımız merhum Siirt mebusu Mahmut Beyin sefiri Kemalettin Sami Paşa delaletiyle Hitler'le yaptığı bir mülakat esnasında o zamanlar butun dünyanın dikkatini üzerine celb etmiş olan mağrur Hitler'in ''Bütün enerjimi Atatürk'ten alıyorum.O'nun hayatı bizim feyizli ısığımızdır.''diyerek Atatürk'e hayranlığını belirtmiştir."
(Kılıç Ali Ataturk'un Hususiyetleri)
* “Yeni Türkiye'nin büyük ve dahi yaratıcısı ki talihin terk ettiği ve kaderin çöküntüye uğrattığı o zaman ki müttefiklerilerine kalkınmak için ilk muhteşem orneği verdi. “
(Adolf Hitler)
* “Mustafa Kemal,bir millet bütün vasıtalarından mahrum edilse dahi kendini kurtarabilecek vasıtaları yaratabileceğini ispat eden adamdır.O'nun ilk oğrencisi Mussolini,ikinci öğrenciside benimdir.”
Adolf Hitler...
* "..Hitler; o, her zaman Atatürk'ten örnek aldığını söyledi..." (Mahmut Esat BOZKURT)
* "Bu ayaklanma (Atatürk'ün Hareketi) Türk ulusunun, mazlum milletlere muhteşem bir örnek olan heybetli direnişti ki, başında Atatürk bulunuyordu"
Neden kafatasçı yenik bi insan müsvettesinin fikirlerini Atatürke endexliyosunki.Ayrıca bunlar kısmen doğru kısmen kolpa.. -
aero bunu yazdı:
kaynak veremem suan çunku bunu bana bır arkadasım yollamıstı.ona sorarım...
Niyeki Devlet Sırrımı ? -
NiGhT_SouL bunu yazdı:
-----------------------------aero bunu yazdı:
Niyeki Devlet Sırrımı ?
-----------------------------üste acıklamasını yapmıstım ama bı daha yazayım bunu bana arkadasım yolladı onu gorup nerden bunları buldugunu sormam lazım
sebebi bu...yınede kaynak dıyorsan arkadasımın adı:Hasan ondan aldım bu bılgılerı:)
-
aero bunu yazdı:
NiGhT_SouL bunu yazdı:
-----------------------------aero bunu yazdı:
Niyeki Devlet Sırrımı ?
-----------------------------üste acıklamasını yapmıstım ama bı daha yazayım bunu bana arkadasım yolladı onu gorup nerden bunları buldugunu sormam lazım
sebebi bu...yınede kaynak dıyorsan arkadasımın adı:Hasan ondan aldım bu bılgılerı:)
Hmm Hasan Tamam Haci Kesin Doğrudur O Zaman :D